admin 28 687 Опубліковано: 4 березня Петров и Боширов хотели в начале вторжения РФ убить президента Украины Владимира Зеленского. Об этом заявил расследователь из Bellingcat Христо Грозев 10 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 4 березня 1 час назад, DarkRanger сказал: А сколько ты продал черешни в прошлом году? 😁 Судя по количеству денег они ее из Мелитополя в Москву возили 3 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 4 березня 41 минуту назад, admin сказал: Петров и Боширов хотели в начале вторжения РФ убить президента Украины Владимира Зеленского. Об этом заявил расследователь из Bellingcat Христо Грозев Они же по шпилям вроде, а не по мокрухе) 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 743 Опубліковано: 5 березня 5 годин тому, admin сказав: Судя по каске, командующий боится получить оплеуху от президента или он только что стрелял в русских и на секундочку забежал доложить президенту обстановку. нічого, що цій "консєрві" більше трьох місяців, коли Сирського тільки готували до Головнокомандувача? невже так важко самому клікну "мишкою" справа по фото, щоби дізнатися правду? https://tsn.ua/ato/zelenskiy-neochikuvano-vidvidav-peredoviy-komandniy-punkt-oboronciv-kup-yanska-2461588.html чи питання так не стояло? П.С.imho в ОП-і "притомних" не було від народження( 3 3 1 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 164 Опубліковано: 5 березня 30 минут назад, Moskit сказал: 6 часов назад, admin сказал: Судя по каске, командующий боится получить оплеуху от президента или он только что стрелял в русских и на секундочку забежал доложить президенту обстановку. нічого, що цій "консєрві" більше трьох місяців, коли Сирського тільки готували до Головнокомандувача? Він не був тоді Командувачем Сухопутних військ (2019 - 08.02.2024), про що йдеться у дописі ( Командующий - рос. )? Невже є штатна посада "готується до Головнокомандувача"? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 743 Опубліковано: 5 березня (змінено) 21 хвилину тому, Modestus сказав: Він не був тоді Командувачем Сухопутних військ (2019 - 08.02.2024), про що йдеться у дописі ( Командующий - рос. )? Невже є штатна посада "готується до Головнокомандувача"? щось Ви додали трошки свого до мого допису))) де я писав про посаду Сирського? я написав тільки про те, що "Сирського готували до Головнокомандувача", тобто замість Залужного. Дата "репортажу" - 30.11.2023 року, коли всі ОП-залежні ТГ-"аннали" сповіщали, що "між двома мужчинами - все рівно" П.С. я беру до уваги Ваші військові освіту та, можливе, військову службу, але "не ловіть мене за словА", тим паче не всі це зрозуміють Змінено 5 березня користувачем Moskit 3 4 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zbalamutz 322 Опубліковано: 5 березня (змінено) 7 часов назад, Moskit сказал: щось Ви додали трошки свого до мого допису))) де я писав про посаду Сирського? я написав тільки про те, що "Сирського готували до Головнокомандувача", тобто замість Залужного. Дата "репортажу" - 30.11.2023 року, коли всі ОП-залежні ТГ-"аннали" сповіщали, що "між двома мужчинами - все рівно" П.С. я беру до уваги Ваші військові освіту та, можливе, військову службу, але "не ловіть мене за словА", тим паче не всі це зрозуміють Так а в чому Ваша претензія і зауваження до посту? Це якось впливає на саму ситуацію, яка є досить кумедною? Чи в той час Сирський дійсно міг отримати ляпаса від Президента і його екіпірування доречне? Змінено 5 березня користувачем zbalamutz 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 743 Опубліковано: 5 березня 2 хвилини тому, zbalamutz сказав: Так а в чому Ваша претензія і зауваження до посту? Це якось впливає на саму ситуацію, яка є досить кумедною? Чи в той час Сирський дійсно міг отримати ляпаса від Президента і його екіпірування доречне? Бог з Вами, яка може бути претензія до власника ресурсу))) це уточнення, щоби не виникало маніпулятивних бажань ситуація була би кумедною на сцені к95, а тут - сум і біль від діянь цих... діячів((( щодо екіпірування та подачі матеріалу - так я вище написав "imho в ОП-і "притомних" не було від народження", в т.ч. і відповідальних за "екіпірування" 2 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 5 березня Так ли это хреново? Верховный суд США постановил, что Дональд Трамп имеет право баллотироваться в президенты. Судьи единогласным решением отменили запрет, установленный Верховным судом Колорадо. Верховный суд США решение суда Колорадо отменил. Судьи заявили, что Конституция не позволяет ни одному штату отстранять кандидата в президенты от национальной должности, потому что такая ответственность «лежит на Конгрессе, а не на штатах». Верховный суд предупредил, что если соответствующие решения будут приниматься на уровне штатов, то это приведет к хаосу в стране. Постановление Верховного суда США распространяется на другие штаты с аналогичными претензиями к Трампу. Таким образом, политик остается наиболее вероятным кандидатом в президенты от Республиканской партии. Трамп назвал решение Верховного суда «великой победой Америки». https://www.bbc.com/russian/articles/cw9zxnrnnveo Сийярто заявил, что если бы Трамп был президентом США, то не было бы войны в Украине https://www.pravda.com.ua/rus/news/2024/03/4/7444963/ 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 771 Опубліковано: 5 березня А шо реально верили, что баблодержатели и баблопилители США сделают ставки на дедушку который здоровается с воздухом и в перспективе начнет слюни пускать в прямом эфире? Трамп все еще в бодром состоянии и вариантов его замены еврейство промышленников, ритейла и энергетиков не видит. Другого лидера, который бы всех +/- устроил как бы и нет. Возможно к следующим выборам созреет противовес Трампу. Возможно старички 70+ засидевшиеся уйдут массово на покой и в Конгресс и Сенат зайдут 40-50 лет политики с прагматичным мышлением. 3 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах