alex790579 2 263 Опубліковано: 3 червня 23 минуты назад, viking-joss сказал: де-факто невозможен одного из весьма одиозных "околотаможенных"....эээ..."бизнесменов" на Буковине всё же лишили, информация точная))) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fura! 227 Опубліковано: 3 червня Подивився інтерв'ю Jeffrey Sachs повністю. Моє перше враження було цілком вірне. Менше 900тис переглядів за 6 днів, майже 10тис коментарів, переважно всі одного змісту: "дякую тобі, Наш правдоруб" Про Фінляндію він згадав один раз, але не в контексті НАТО, про Швецію не згадав взагалі. Короче тема ні про що. Я ніколи не зрозумію причин вбивати людей за релігійні, політичні, блокові та будь-які інші переконання. 1 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 743 Опубліковано: 3 червня (змінено) 46 хвилин тому, alex790579 сказав: одного из весьма одиозных "околотаможенных"....эээ..."бизнесменов" на Буковине всё же лишили, информация точная))) це того, що мав (має) невеличке приватне "вікно" по лінії державного кордону? є такий, ще поряд із ним його покійний земляк Москаль на Закарпатті в "шахтах" ревізії влаштовував) це що ноухау сьогодення - контрабанда? ))) П.С. imho рівень успіху контрабандисту напряму корелює із успіхами інженерної думки) Змінено 3 червня користувачем Moskit 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex790579 2 263 Опубліковано: 4 червня 1 час назад, Moskit сказал: це того, що мав (має) невеличке приватне "вікно" по лінії державного кордону? є такий, ще поряд із ним його покійний земляк Москаль на Закарпатті в "шахтах" ревізії влаштовував) це що ноухау сьогодення - контрабанда? ))) П.С. imho рівень успіху контрабандисту напряму корелює із успіхами інженерної думки) На рахунок "приватного вікна" не знаю, брехати не буду. А от на рахунок провозу поза котролем через митницю і скруток ПДВ - то там конвеєр)) І цей конвеєр діє за будь-якої влади 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 743 Опубліковано: 4 червня 7 хвилин тому, alex790579 сказав: На рахунок "приватного вікна" не знаю, брехати не буду. А от на рахунок провозу поза котролем через митницю і скруток ПДВ - то там конвеєр)) І цей конвеєр діє за будь-якої влади про "півметра вікна на кордоні" анекдоти ходили років із 30-ть ("привіт кучма!). Була навіть гучна кампанія на Закарпатті, коли "прийняли" і власників тих "вікон", і місцевих "слуг народу" (їх тоді ще так не називали). Шуму було багато, чим завершилося - не писали контрабандист - обов'язковий (вічний!) атрибут будь-якої демаркаційної лінія, через яку щось заборонено переміщати) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_agent 2 463 Опубліковано: 4 червня Информация к размышлению, из Запорожья ушли (уходят): 1. Правексбанк 2. Ашан 3. Фокстрот сворачивает сеть 4. И вот теперь ещё Медунивер : https://zahid.espreso.tv/novyny-zakarpattya-zaporizkiy-derzhavniy-mediko-farmatsevtichniy-universitet-pereide-na-zakarpattya 2 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SeT 67 Опубліковано: 4 червня 2 часа назад, alex_agent сказал: Информация к размышлению, из Запорожья ушли (уходят): 1. Правексбанк 2. Ашан 3. Фокстрот сворачивает сеть 4. И вот теперь ещё Медунивер : https://zahid.espreso.tv/novyny-zakarpattya-zaporizkiy-derzhavniy-mediko-farmatsevtichniy-universitet-pereide-na-zakarpattya Очень мало людей в городе: едешь по центральному проспекту и много заведений закрыто. А те кто работают закрываются уже в 17:00-18:00. После 20:00 людей можно встретить только рядом с ресторанами. Справедливости ради, вместо Ашана открывается Сильпо (хотя кому он там нужен), а про медуниверситет написано, что переезжают только иностранцы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_agent 2 463 Опубліковано: 4 червня 24 минуты назад, SeT сказал: Очень мало людей в городе: едешь по центральному проспекту и много заведений закрыто. А те кто работают закрываются уже в 17:00-18:00. После 20:00 людей можно встретить только рядом с ресторанами. Справедливости ради, вместо Ашана открывается Сильпо (хотя кому он там нужен), а про медуниверситет написано, что переезжают только иностранцы. Из прочитанного на том сайте и в телеге я понял, что иностранцев переводят на первом этапе, а в дальнейшем и всех остальных преподавателей и студентов. Я сейчас не в ЗП и опять таки из прочитанного могу предположить, что именно сейчас опустение улиц связанно с большой активностью ТЦК в городе, в городских чатах пишут, что такого количества т.н. мобильных блокпостотов и облав еще пару недель назад не было. 4 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2PAC SHAKUR 674 Опубліковано: 4 червня (змінено) 14 часов назад, alex790579 сказал: одного из весьма одиозных "околотаможенных"....эээ..."бизнесменов" на Буковине всё же лишили, информация точная))) Ще знаю ще Вассерман з Одеси встиг це зробити, і по-кроково пояснив в ю тубі як він це зробив. Це я з таких людей написав, якого по тєліку 20 років підряд показували в різних інтелект шоу Змінено 4 червня користувачем 2PAC SHAKUR 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex790579 2 263 Опубліковано: 4 червня 1 час назад, 2PAC SHAKUR сказал: Ще знаю ще Вассерман з Одеси встиг це зробити, і по-кроково пояснив в ю тубі як він це зробив. Це я з таких людей написав, якого по тєліку 20 років підряд показували в різних інтелект шоу Згаданий мною персонаж точно не "Васерман" і в жодному інтелект-шоу їх не бачили)). Громадянства його було позбавлено начебто ще до війни, до речі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах