Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
25 минут назад, NWEN сказал:

Це все припущення і діагнози по фото в інтернеті. Хто сказав що не провів, не домовився, не впевнився що вони відкрили проект?

Робота майстра прочитати готову сторінку/декілька проекту, яка в його зоні відповідальності. І зробити монтаж відповідно до того що вказано.

А не напарювать мені лапшу на вуха що тягнути більше ніж 10м труби, яка не вказана на проекті то є норм.

Чи підключати обидві мокрі зони до одної з яких понад 10 метрів через один дифавтомат. Що до речі заборонено не тільки ПУЕ. В цілому будучи в здоровому глузді таке робити не варто.

Ну ж Ви сказали який був результат. Значить Ви не проговорили не домовились не виконали роботу прораба. Якщо Вам щось напарють значить думають що Ви некомпетентний.  

Якщо робітник так підключив робочі зони де був прораб хто прийняв роботу.

Чим більше Ви розповідаєте тим більше впевнююсь що всі проекти були частина на бумазі частниа на словах і ніякого письмового договору)

Змінено користувачем bobryk
Опубліковано
40 минут назад, bobryk сказал:

Ну ж Ви сказали який був результат. Значить Ви не проговорили не домовились не виконали роботу прораба. Якщо Вам щось напарють значить думають що Ви некомпетентний.  

Якщо робітник так підключив робочі зони де був прораб хто прийняв роботу.

Чим більше Ви розповідаєте тим більше впевнююсь що всі проекти були частина на бумазі частниа на словах і ніякого письмового договору)

Так робота не була прийнята)))) А все інше я не знаю звідки Ви то взяли.

Ну ок, відчитуюсь покроково.

Спочатку перед тим як домовлятися прийшов з проектом, і показав все на місцевості, дав почитати проект і залишив йому екземпляр. Запитав чи все ясно.

Все ясно. Потім домовилися за ціну, зафіксували.

А потім поганий я прийшов і не прийняв роботу. Сунув під ніс проект, з питанням "ти читав?" "читав", "все було ясно?" "все", "в проекті тут що? а в тебе що? роби по проекту".

А те що напарюють, - не припускаєте що напарювальщики можуть бути настільки некомпетентні що самі не розуміють як смішно виглядають?

Бо клепки нема, побачили що людина молодо виглядає, або дівчина, або ще якийсь трігер у них спрацював що подумали "ща лоху впарим" і поїхали розказувать поки повними бовдурами себе не виставлять.

Воно ж не тільки в ремонтах. Автосалони, меблювальники, СТО, провайдери з вічним "перезавантажте роутер"(до чого тут бляха роутер якщо в них сервак упав і це видно), а про магазини електроніки то взагалі ні дня без ржаки. То розказують за розширення пам'яті що тіпа 4+4 рівно 8. Я то математику знаю, але ще я знаю про різницю в швидкості між ОЗУ та ПЗУ чіпом. І 4+4 там ні разу не 8, а лаги, глюки, і біль якщо 4ГБ ОЗУ справді закінчилися. Але ж народ ведеться. І купують смарт з 4ГБ пам'яті думаючи що там 8. Чи як тіпон впарюють по 50баксів штука, коли його ціна починається від баксу, а більш-менш пристойний все одно коштує в 10 разів менше.

І в цілому я не в накладі, завжди є з чого поржать. А як жінка з класичних "та шо та баба шарить в техніці" потішається то взагалі мистецтво.

Але концептуально така поведінка "спеціалістів" дуже мерзотна історія. І в цілому дуже погана, тому що сьогодні він напарив замовника на лишній колектор, а завтра його напарили на 4+4 пам'яті. Так і парять одне одного по колу.

В мене ж з невдобств тільки необхідність потрохи розбиратися всюди. Ну а бонусом можна посміятися з "спеціалістів" і інших діагностів "по фото".

• Лайк 1
  • Сумно 1
  • Подобається 4
Опубліковано (змінено)
34 минуты назад, NWEN сказал:

Так робота не була прийнята)))) А все інше я не знаю звідки Ви то взяли.

Ну ок, відчитуюсь покроково.

Спочатку перед тим як домовлятися прийшов з проектом, і показав все на місцевості, дав почитати проект і залишив йому екземпляр. Запитав чи все ясно.

Все ясно. Потім домовилися за ціну, зафіксували.

А потім поганий я прийшов і не прийняв роботу. Сунув під ніс проект, з питанням "ти читав?" "читав", "все було ясно?" "все", "в проекті тут що? а в тебе що? роби по проекту".

А те що напарюють, - не припускаєте що напарювальщики можуть бути настільки некомпетентні що самі не розуміють як смішно виглядають?

Бо клепки нема, побачили що людина молодо виглядає, або дівчина, або ще якийсь трігер у них спрацював що подумали "ща лоху впарим" і поїхали розказувать поки повними бовдурами себе не виставлять.

Воно ж не тільки в ремонтах. Автосалони, меблювальники, СТО, провайдери з вічним "перезавантажте роутер"(до чого тут бляха роутер якщо в них сервак упав і це видно), а про магазини електроніки то взагалі ні дня без ржаки. То розказують за розширення пам'яті що тіпа 4+4 рівно 8. Я то математику знаю, але ще я знаю про різницю в швидкості між ОЗУ та ПЗУ чіпом. І 4+4 там ні разу не 8, а лаги, глюки, і біль якщо 4ГБ ОЗУ справді закінчилися. Але ж народ ведеться. І купують смарт з 4ГБ пам'яті думаючи що там 8. Чи як тіпон впарюють по 50баксів штука, коли його ціна починається від баксу, а більш-менш пристойний все одно коштує в 10 разів менше.

І в цілому я не в накладі, завжди є з чого поржать. А як жінка з класичних "та шо та баба шарить в техніці" потішається то взагалі мистецтво.

Але концептуально така поведінка "спеціалістів" дуже мерзотна історія. І в цілому дуже погана, тому що сьогодні він напарив замовника на лишній колектор, а завтра його напарили на 4+4 пам'яті. Так і парять одне одного по колу.

В мене ж з невдобств тільки необхідність потрохи розбиратися всюди. Ну а бонусом можна посміятися з "спеціалістів" і інших діагностів "по фото".

Все зрозуміло: Прораб (тобто Ви) підібрали парцівників що не відповідають задачам, далі допустились організаційних і технологічних помилок.

Висновок той самий: винен прораб тобто Ви і частково той хто робив проект тобто Ви. 

З історії описаної думаю тих працівників можно було застосуати на роботи нижчого рівня або під пильнішим котролем на окремі задачі.

Про магазини частково зрозумів що є проблема але щось додати не можу не компетентний в продаванні техніки - але Ви приклад такого ж самого але в будівництві...

Так згоден у нас проблема компетенції вузьконаправлених спеціалістів високого рівня  і ще більша проблема компетенції менеджерів. 

Змінено користувачем bobryk
Опубліковано
6 минут назад, bobryk сказал:

Все зрозуміло: Прораб (тобто Ви) підібрали парцівників що не відповідають задачам, далі допустились організаційних і технологічних помилок.

щикарная логика. можно применить ко всему. 

например, как стать миллиардером? нужно всего лишь выбрать консультанта, который научит как. 

как вылечиться от любой болезни? всего лишь подобрать врача, который может вылечить от этой болезни. 

как мышам стать ежиками? всего лишь найти правильную сову 😁

Опубліковано
17 минут назад, bobryk сказал:

Висновок той самий: винен прораб тобто Ви і частково той хто робив проект тобто Ви. 

З історії описаної думаю тих працівників можно було застосуати на роботи нижчого рівня або під пильнішим котролем на окремі задачі.

Про магазини частково зрозумів що є проблема але щось додати не можу не компетентний в продаванні техніки - але Ви приклад такого ж самого але в будівництві...

Так згоден у нас проблема компетенції вузьконаправлених спеціалістів високого рівня  і ще більша проблема компетенції менеджерів. 

Аргументы будут или чисто так, диагноз по фото в интернете?

Есть ДСТУ Б А.2.4-4:2009. Если человек позиционирующий себя электриком/сантехником не может прочитать чертеж сделаный с соблюдением, то значит такой специалист.

И кстати, что пытаетесь доказать?

Я ж не говорю что я безгрешный. Я говорю что большинство специалистов на самом деле "специалисты". Что уже и подтвердили сами

36 минут назад, bobryk сказал:

тих працівників можно було застосуати на роботи нижчого рівня або під пильнішим котролем

Вот только зачем мне специалист за которым сопельки вытирать?

Я свои задачи нашел как решить даже с "специалистами" такого уровня. Но это не значит что я ими доволен.

И я таких анекдотов могу нарассказывать. И за то как канализационная труба 50ка превратилась в "кабель-канал" у одного провайдера. И как жене начали парить за всю подвеску вкруг перебрать, и как эпично потом обломались на "завязывайте, сайлентблок сзади этот поменяйте, а этот проверьте, и не надо никаких гранат менять, с гранатой все нормально".

И это не потому что жена или я были некомпетентны в вопросе, это скорее "специалисты" в силу зашоренности не смогли преодолеть стереотип что оказывается девушка может понимать в автомобилях, а хлопец который зашел в офис оказывается инженер телекоммуникаций, и с "кабель-канала" в виде канализационной трубы ухохатывается а не сидит и кивает с умным видом, чтобы за дурака не приняли.

Опубліковано
2 часа назад, NWEN сказал:

И как жене начали парить за всю подвеску вкруг перебрать, и как эпично потом обломались на "завязывайте, сайлентблок сзади этот поменяйте, а этот проверьте, и не надо никаких гранат менять, с гранатой все нормально".

Всё-таки универсальных специалистов не бывает...

Конкретно по данному вопросу: все изнашиваемые узлы ходовой части всегда подлежат двусторонней замене в передней либо в задней части автомобиля (при износе с одной стороны - втулки сайлентблоков ВСЕ подлежат перепрессовке) независимо от степени износа остальных. Нельзя категорически менять один и только проверить остальные, как бы хорошо они не выглядели. Неравномерным износом чревато. Также и с осветительными приборами, и с тормозной системой. Поверьте аварийному комиссару с 20-летним "налётом", на этом не экономьте. 

Опубліковано
10 часов назад, KPECT сказал:

Вы задаете вопросы капитана, который хочет стать майором. B)

Ну вот, ни за что, ни про что, был понижен в воинском звании. :(

А ведь только спросить хотел о том, куда это с утреца курсы большинства обменок подевались.;)

Опубліковано
В 18.01.2025 в 19:21, alex_agent сказал:

Какое еще непривычное окружение? Их про магнитофонные кассеты или паровоз спрашивают ? Стрелочные часы сейчас повсеместно выведены из употребления? В городах совсем не осталось зданий и башен со стрелочными часами? Механические часы уже нигде не продаются? В машинах все спидометры цифровые ? Стрелочных приборов совсем нет в современном окружении ? Надо быть полным бараном, чтобы не уметь сопоставить положение стрелки и шкалы с цифрами. Я уверен, что спроси их сколько в часе минут - половина этих неучей ответила бы 100, а половина вообще ничего внятного не сказала бы. А циферблат с римскими цифрами, или вообще без цифр поставил бы в полный тупик!

Всё больше убеждаюсь, что фильм "Идиократия", это ни разу не комедия, а пророчество, которое уже начало выполняться, причем с ужасающим темпом !

Представьте, неожиданное выдергивание человека из собственных мыслей является стрессом, а если еще и камеру в лицо записывают. Не спорю, может, для кого регулярные опросы на улице с видеосъёмкой без разрешения является нормой. Как раз первые вопросы про возраст и имя часто являются теми, которые подготавливают человека к основным. Стрелочные часы? Я умоляю. На протяжении многих лет я замечал только часы на здании вокзала, если по Киеву. А в офисе, что часы остановились настенные заметили вообще через полтора года. Они скорее как интерьер. Наручные продаются и что? Повозку для коняки как и самого коняку можно купить, но сколько ездит на них регулярно? А вообще за конем вообще ухаживать умеете, подковать там, сбрую повесить. А детей научили своих? А прапрадед умел.... А лапти вязать? А раньше вязали - это ж база, а то босым ходить... Как такой вариант базовых навыков? Зачем стрелочные часы, хотя-бы даже кварцевые, где раз в несколько лет батарейку менять, когда в телефоне автоматическая коррекция есть. Механические стрелочные часы - это всего лишь украшение, фетиш 

Опубліковано

специально спросила подростков о часах со стрелками.

в основной массе, сказали, что "нафиг не нада", некоторые помнили, что по ним можно было узнать время до звонка на перемену, двое сказали, что, была такая капча и, таки да, пришлось вспоминать, что учили в младших классах...

еще можно сделать опрос о умении завязать шнурки...

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   2 користувача онлайн

• Створити...