Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 минуты назад, Александр313 сказал:

Так а чего здесь нового,я уверен половина если не больше верховной рады говорит по русски дома,не в языке дело,как этого не понимают все те ракушки,даже скажу амёбы им на голове кол теши,а это все манна небесная, раньше думал народ хоть чуть чуть поумнее,нет же ж то мова агрессора

В чем вопрос примите на законодательном уровне закон о запрете русского языка в Украине и все вопросы исчезнут и будем говорить на родном языке,а пока такого нет принципиально не буду так делать и не из-за того что не знаю или не володію,а не хочу так делать из-за под...  у власти на всех уровнях э,от села до Киева.

Опубліковано
33 минуты назад, Александр313 сказал:

В чем вопрос примите на законодательном уровне закон о запрете русского языка в Украине и все вопросы исчезнут и будем говорить на родном языке,а пока такого нет принципиально не буду так делать и не из-за того что не знаю или не володію,а не хочу так делать из-за под...  у власти на всех уровнях э,от села до Киева.

Так цэ ж будет антидемократично

• Лайк 2
  • Хаха 2
  • Не подобається 1
Опубліковано
1 час назад, aleksandr7434saman сказал:

Так цэ ж будет антидемократично

А положить на "главную книженцию" это то же антидемократично? Нарушено практически всё...

Опубліковано (змінено)
9 минут назад, San4es сказал:

А положить на "главную книженцию" это то же антидемократично? Нарушено практически всё...

Держава каже про якийсь обовязок  забивши на права людини,чому народу не забити так само на державу, вірніше на тих осіб,хто зараз при владі.

Змінено користувачем Александр313
Опубліковано
21 час назад, Александр313 сказал:

я так и говорю, когда мне предъявляют за язык. 

говорю, что выражаю этим протест против того, что до сих пор не запретили. 

говорю, что власти нужно все посадить за то, что они все агенты кремля, раз не запрещают язык врага. 

что каждый, кто не поддерживает запрет языка и кто не создал петицию по запрету - все не патриоты.

впадают в ступор.

-----------

всех кто связан с айти - с 1024й страницей 

Опубліковано
В 11.07.2025 в 13:19, norma3 сказал:

На хрена вы тянете один негатив со всех помоек сюда, на украинский ресурс? Причем все подряд - от иудейском захвате земель Украины до катастрофических совпадениях в датах.

Надо молчать? Как бороться  с нелюдями.? Молчать и ходить в розовых очках -не моя позиция.

К сожалению, приходится констатировать ,что половина населения не имеет ни души ,ни мозгов. 

• Лайк 3
  • Подобається 3
  • Не подобається 2
Опубліковано

“Розмародерили телефони, планшети”: у Києві пограбували магазин, який постраждав через обстріли

Цитата

На станції метро «Лук’янівка» ліквідовують наслідки обстрілу: тут не вцілів жоден магазин.

Журналістка ТСН зауважила, що на місці російських обстрілів працюють комунальники, які майже прибрали наслідки атаки. «Там був магазин, де торгують мобільними телефонами та комп’ютерною технікою. І ви знаєте, хлопці жаліються, що крім того, що їхні магазинчики постраждали через прильоти, вони кажуть, що постраждали і від мародерів. Вони ще нічого не встигли порахувати, але побачили у своїх магазинчиках наслідки проникнення людей та якісь речі зникли».

Ось що розповіли працівники магазину: «Розмародерили телефони, планшети, аксесуари. Зараз просто незрозуміло ще все».

https://tsn.ua/exclusive/rozmaroderyly-telefony-planshety-u-kyyevi-pohrabuvaly-mahazyn-iakyy-postrazdav-cherez-obstrily-2874080.html

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...