Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
9 годин назад, viking-joss сказав:

Захотелось узнать, как вы видите свою миссию и каково ваше впечатление от подобных заявлений?

Нащот місії Ви трохи... високопарні, задача мінімум -відбитись і відбити надовго їм натхнення сюди воювати.

Щодо заяв, не здивований, хоча для чого німцям війна не розумію.  

Щодо Куща то читаю, но враження що пише він в пустоту. 

Опубліковано

Зельц извинился перед Трампом за инцидент в Овальном кабинете.

Депутаты предлагают возвести в Киеве памятник Джорджу Вашингтону. Законопроект весен в ЗРаду.

Правильно... ибо нефиг на хозяев гавкать.

Опубліковано
Цитата

задача мінімум -відбитись і відбити надовго їм натхнення сюди воювати.

После всех американских откровений/разоблачений вот это вот: "шоб не лізли" да и все?

Ок, когда Потужный рассказывал, что Украина это "щит Европы" типа: "вот смотрите я как стараюсь, посылаю мужиков на смерть чтобы тебе, Европка, было спокойно" это было несколько отвратно, но хотя-бы можно было списать на желание получить побольше оружия. Но когда уже сама Европка с особым цинизмом заявляет, что кровавая украинская мясорубка должна поработать подольше, чтобы они сами могли получше подготовиться к войне с РФ - у вас не возникает даже желания поразмыслить на тему "так а шо происходит"? И где будут украинцы и вы сами в этот момент?

Кстати в последнем "плане перемогы" Потужного было 3 секретных пункта, и, вспоминая, какой у Зе был довольный еб вид, сдается мне, что ресурсный договор он уже подписал, но только не с США, а вместе с ним и гарантии безопасности получил - но лично для себя.

Цитата

Щодо заяв, не здивований, хоча для чого німцям війна не розумію. 

Так сам Кущ и дает ответ в своем следующем посте (грамотный мужик вроде, а недорабатывает чтобы к выводу подвести): https://t.me/Analityka_Kush/3049

Чем ЕС может заплатить за модернизацию, если для этого нужно иметь что-то из:

• доходы от экспорта сырья;
  • плановой централизации социально-экономического потенциала;
  • экосистема инноваций;
  • с помощью торговых тарифов

и ничего этого в Европе нет?

А совсем рядом Россия - такая большая, богатая ресурсами, которые ЕС так нужны.
Я когда слушаю иные польские рты, которые вещают, какой хороший план - сразу после подписания мирного договора по Украине зайти войсками на ее территорию (поближе к РФ) - прям вижу как с них слюна капает.

P.S. Короче, у меня опять дежавю

• Лайк 3
  • Сумно 1
  • Подобається 1
Опубліковано
34 минуты назад, viking-joss сказал:

То есть вам даже лень задуматься, как все мы, и вы в частности дошли до жизни такой? 

После всех американских откровений/разоблачений вот это вот: "шоб не лізли" да и все?

Ок, когда Потужный рассказывал, что Украина это "щит Европы" типа: "вот смотрите я как стараюсь, посылаю мужиков на смерть чтобы тебе, Европка, было спокойно" это было несколько отвратно, но хотя-бы можно было списать на желание получить побольше оружия. Но когда уже сама Европка с особым цинизмом заявляет, что кровавая украинская мясорубка должна поработать подольше, чтобы они сами могли получше подготовиться к войне с РФ - у вас не возникает даже желания поразмыслить на тему "так а шо происходит"? И где будут украинцы и вы сами в этот момент?

Кстати в последнем "плане перемогы" Потужного было 3 секретных пункта, и, вспоминая, какой у Зе был довольный еб вид, сдается мне, что ресурсный договор он уже подписал, но только не с США, а вместе с ним и гарантии безопасности получил - но лично для себя.

Так сам Кущ и дает ответ в своем следующем посте (грамотный мужик вроде, а недорабатывает чтобы к выводу подвести): https://t.me/Analityka_Kush/3049

Чем ЕС может заплатить за модернизацию, если для этого нужно иметь что-то из:

• доходы от экспорта сырья;
  • плановой централизации социально-экономического потенциала;
  • экосистема инноваций;
  • с помощью торговых тарифов

и ничего этого в Европе нет?

А совсем рядом Россия - такая большая, богатая ресурсами, которые ЕС так нужны.
Я когда слушаю иные польские рты, которые вещают, какой хороший план - сразу после подписания мирного договора по Украине зайти войсками на ее территорию (поближе к РФ) - прям вижу как с них слюна капает.

P.S. Короче, у меня опять дежавю

Тепер розподіл України? Не Польщі?

Опубліковано
14 часов назад, Т.С. сказал:

Випадково наткнувся на це ваше давнішнє повідомлення, яке щойно побачив, і хоч вже і «пройшло півроку»:sarcastic:, відповім.

Те, що пошук потрібних слів у Гуглі привело вас до ККУ, це чудово)), але використовувати кодекс у якості тлумачення слів української мови, м’яко кажучи, це смішно:mocking:

Для цього існує словник української мови, або український тлумачний словник, якщо не знали, відповідно до яких, у перших двох значеннях слова «омана», нема ніякого відсилання до такого критерію чи визначення як «навмисно/ненавмисно», а це означає, що слово «омана», яке, до речі, було використано у значенні «заблуждение», може бути різної природи, у т.ч. навмисної або ненавмисної, подобається вам це чи ні.

Отже, якщо іноді з’являється бажання десь «блеснуть», краще попередньо вивчити матчасть, та більш уважніше вибирати з запропонованого Гуглом варіанти))

По-перше, я не використовував Google, бо у мене кримінально-правова спеціалізація юридичної освіти і кримінальне право (ККУ) було одним із державних іспитів.

По-друге, словник української мови або український тлумачний словник варто використовувати у наукових дискусіях, а оскільки з Вашого боку пролунало конкретне обвинувачення у введенні в оману, це правові відносини, в яких застосовують юридичні категорії.

По-третє, коли розроблялася Біла Книга, перший заступник начальника ГШ ЗСУ вимагав визначення термінів лише із законів та інших нормативно-правових актів, без використання словників. Однак, зараз у Вас є шанс добровільно мобілізуватися і висловити власну точку зору з цього питання. Ви лише проінформуйте про результат.

По-четверте,  в Цивільному кодексі України також у момент вчинення помилки особа не знає про неї, а введення в оману характеризується усвідомленням цього особою, яка впливає на волю іншої особи; помилка відбувається без умислу та її усвідомлення, а введення в оману потребує їх наявності для маніпулятивного впливу, який відбувається навмисно:
https://zenodo.org/records/11634205

Опубліковано
В 09.03.2025 в 11:22, Анджелина сказал:

Там, оказывается , части рф прошли по газопроводной трубе в течении многих часов в составе 100 человек и вышли в тыл нашей армии. Наши бегут, а кто не успевает (потому что сами же повзрывали за собой мосты) сдаются массово в плен.

Не надо ля ля,наши хорошенько бабахнули и накрыли тех кто попытался незаметно пробраться по трубе.

Во вторых никто никуда не бежит и позиции пока как могут так и защищают.Там сосредоточены как наши специ так и ихние,только как всегда наших в разы меньше и их превосходство в бпла и много дронов на оптоволокне с которыми трудно бороться.

На/через город Сумы летит много шахидов,часть сбивают,часть разрушают понемногу инфраструктуру, много прилетов по спальным районам города,много шахидов летит дальше по соседним областям,пацаны как могут работают тем чем есть у них на вооружении.

• Лайк 4
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано
7 годин назад, viking-joss сказав:

То есть вам даже лень задуматься, как все мы, и вы в частности дошли до жизни такой? 

Ок, когда Потужный рассказывал, что Украина это "щит Европы" типа: "вот смотрите я как стараюсь, посылаю мужиков на смерть чтобы тебе, Европка, было спокойно" это было несколько отвратно, но хотя-бы можно было списать на желание получить побольше оружия. Но когда уже сама Европка с особым цинизмом заявляет, что кровавая украинская мясорубка должна поработать подольше, чтобы они сами могли получше подготовиться к войне с РФ - у вас не возникает даже желания поразмыслить 

І якої відповіді Ви од мене ждали? Я мобілізований в жовтні 22 пожилий штабс капітан. Даж можно сказати чутка бусифікований.

Чекали що я скажу- устроїтись в чвк і з бандою посіпак охраняти британські нафтові вишки в сибірі? 😅

при всій брєдовості ідеї знаю охвіцера з такою місією...🤫

Не вірю я в ймовірність війни європи з росією. Може ще франція і британія більш менш готова.  В німців армії практично нема. 

Не можно просто з пустого місця  дати гроші і моментально створити армію,

це "мясного" солдата можно навчити за 2 місяці, а на полковника потрібно хочаб років 12.

Тай так щодо морального духу є питання, їм спочатку Берлін треба від муслімів одвоювати) 

По переозброєнню і випуску боєприпасів  там теж не все гладко.

Опубліковано
9 часов назад, Олександрм сказал:

І якої відповіді Ви од мене ждали? Я мобілізований в жовтні 22 пожилий штабс капітан. Даж можно сказати чутка бусифікований.

Чекали що я скажу- устроїтись в чвк і з бандою посіпак охраняти британські нафтові вишки в сибірі? 😅

при всій брєдовості ідеї знаю охвіцера з такою місією...🤫

Не вірю я в ймовірність війни європи з росією. Може ще франція і британія більш менш готова.  В німців армії практично нема. 

Не можно просто з пустого місця  дати гроші і моментально створити армію,

це "мясного" солдата можно навчити за 2 місяці, а на полковника потрібно хочаб років 12.

Тай так щодо морального духу є питання, їм спочатку Берлін треба від муслімів одвоювати) 

По переозброєнню і випуску боєприпасів  там теж не все гладко.

• Дякую 1
  • Хаха 1
  • Сумно 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 2
Опубліковано
В 10.03.2025 в 23:09, Александр313 сказал:

Не надо ля ля,наши хорошенько бабахнули и накрыли тех кто попытался незаметно пробраться по трубе.

Во вторых никто никуда не бежит и позиции пока как могут так и защищают.Там сосредоточены как наши специ так и ихние,только как всегда наших в разы меньше и их превосходство в бпла и много дронов на оптоволокне с которыми трудно бороться.

На/через город Сумы летит много шахидов,часть сбивают,часть разрушают понемногу инфраструктуру, много прилетов по спальным районам города,много шахидов летит дальше по соседним областям,пацаны как могут работают тем чем есть у них на вооружении.

ТРО и бусифицированные начали убегать полями еще дня три назад, остальные пытаются уходить с вчера.

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 5
Опубліковано (змінено)

Какие де они "образованные". Считают, что поставив кому-то памятник, можно помириться и подружиться. Это какая же часть населения тупо несоображающая. Лампы для цветов, крестики на тротуарах, улицы имени подбитого лётчика или отдавшего все вмф базы... А хавают(

Госпрограмму по выделению витаминов и йода точно не выделят. А то, вдруг, рабираться в чём-то начнут.

Змінено користувачем San4es
  • Лайк 1
  • Хаха 2
  • Подобається 1

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...