Аид Опубліковано 11 березня, 2025 Опубліковано 11 березня, 2025 На данный момент котел образован и выхода в поля уже нет. Или в плен или в вечность. 1 2 Цитата
viking-joss Опубліковано 11 березня, 2025 Опубліковано 11 березня, 2025 (змінено) 1 час назад, Олександрм сказал: та нет. Вот это: Четыре копыта, облезлая шкура… По грязной дороге плетётся понуро Забывшая думать о чём-то хорошем, Давно ко всему безразличная лошадь. Она родилась жеребёнком беспечным, Но скоро хомут опустился на плечи, И кнут над спиной заметался со свистом… Забылась лужайка в ромашках душистых, Забылось дыхание матери рыжей… Лишь месят копыта дорожную жижу, И только сгибается всё тяжелее Когда-то красивая, гордая шея. Четыре копыта, торчащие рёбра… Скупится на ласку хозяин недобрый. А жизнь повернуться могла по-другому — Ведь где-то сверкают огни ипподрома, Там тоже есть место обидам и бедам, Но мчатся по гулкой дорожке к победам Могучие кони, крылатые кони… И кутают их золотые попоны. Им, лучшим, награды и слава — но кто-то Всегда занимается чёрной работой. Чтоб им предаваться волшебному бегу, Тебя спозаранку впрягают в телегу, И если до срока работа состарит — Другого коня подберут на базаре. Змінено 11 березня, 2025 користувачем viking-joss 4 2 1 Цитата
Modestus Опубліковано 12 березня, 2025 Опубліковано 12 березня, 2025 Інтерв’ю Елбріджа Колбі, онука колишнього директора ЦРУ Вільяма Колбі, який зараз є кандидатом на посаду заступника міністра оборони США з політичних питань: Цитата Я вважаю, що це дуже малоймовірно, що Україна поверне всю свою територію в своїх кордонах 1991 року. На мою думку, ми повинні мати реалістичну основу для переговорів закінчення війни. Я не говорив про відмову від територій. Невже хтось серйозно думає, що українці можуть повернути всю свою територію в кордонах 1991 року? Я не бачу жодної людини, яка б так думала. Я також не бачу, щоб члени української адміністрації говорили про це. У нас немає військових, здатних діяти на кількох театрах. У нас немає армії, яка могла б вести більше ніж одну велику війну одночасно або вести дві великі війни одночасно. І це не зміниться найближчим часом, навіть якщо буде більше грошей. Це реальність. Під час холодної війни ми витрачали на оборону набагато більше порівняно з нашим ВВП. Ми були набагато більшою економікою, ніж Радянський Союз і Китайська Народна Республіка. Сьогодні ситуація зовсім інша, набагато складніша. Я не думаю, що ми особисто перебуваємо у стані війни чи конфлікту з Китаєм. Я маю на увазі, я думаю, що у нас є багато сфер конкуренції. Якби ми змогли продовжити таку динаміку, я думаю, це було б добре. Однак, якщо можлива війна все-таки трапиться, ми повинні впоратися з нею досить добре. Але конкурентний шлях, який ми пройшли під час холодної війни з Радянським Союзом, був набагато кращим, ніж воювати. https://e-b.com.ua/elbridz-a-kolbi-yakshho-mi-zmozemo-uniknuti-viini-ce-bude-naikrashhim-rezultatom-6729 4 Цитата
Fat Point Опубліковано 12 березня, 2025 Опубліковано 12 березня, 2025 Хитрая челночная дипломатия.)) 1. Украина согласилась на условия Сша по перемирию взамен на восстановление поставок военной помощи. 2. Россия согласится на условия Сша по перемирию взамен на остановку поставок военной помощи Украине. п.2 провалится ,имхо. 1 1 Цитата
Аид Опубліковано 12 березня, 2025 Опубліковано 12 березня, 2025 14 минут назад, Fat Point сказал: Хитрая челночная дипломатия.)) 1. Украина согласилась на условия Сша по перемирию взамен на восстановление поставок военной помощи. 2. Россия согласится на условия Сша по перемирию взамен на остановку поставок военной помощи Украине. п.2 провалится ,имхо. хитрый план, за 30 дней нахватать с улиц 30-40 тысяч голов, получить военного барахла и опять поиграть в контрнаступ 3 2 Цитата
NWEN Опубліковано 12 березня, 2025 Опубліковано 12 березня, 2025 Только что, Аид сказал: хитрый план, за 30 дней нахватать с улиц 30-40 тысяч голов, получить военного барахла и опять поиграть в контрнаступ Не взлетит. Как и в прошлый раз не взлетело, на улице давно не 22 год, так что все згідно-відповідно. А с ними не взлетит и 300-400 тысяч, не то что 30-40. Цитата
Олександрм Опубліковано 12 березня, 2025 Опубліковано 12 березня, 2025 9 хвилин назад, Аид сказав: хитрый план, за 30 дней нахватать с улиц 30-40 тысяч голов, получить военного барахла и опять поиграть в контрнаступ Мало. Я правда не знаю скільки є в резерві. А взагалі логіка нічим не уступає логіці з ударом дронами в ніч перед переговорами, навіть є логічним продовженням... Чисто в порядкє брєда, Де б ти на місці єрмака устроїв контрнаступ ? 1 Цитата
San4es Опубліковано 12 березня, 2025 Опубліковано 12 березня, 2025 Старые песни о новом. "Только где-то в окрестностях Джидды одиноко бредёт пианист" 2 Цитата
Аид Опубліковано 12 березня, 2025 Опубліковано 12 березня, 2025 57 минут назад, Олександрм сказал: Мало. Я правда не знаю скільки є в резерві. А взагалі логіка нічим не уступає логіці з ударом дронами в ніч перед переговорами, навіть є логічним продовженням... Чисто в порядкє брєда, Де б ти на місці єрмака устроїв контрнаступ ? В Одесской области сейчас формируют 3 бригады и 2 в Николаевской, в основном из отловленных. Из Румынии идет хорошо через Рени барахла. Херсонская. 2 Цитата
Аид Опубліковано 12 березня, 2025 Опубліковано 12 березня, 2025 В 09.03.2025 в 12:58, Олександрм сказал: Чесно кажучи в мене з земляками з 82 пропав звязок вже днів 5, но сумніваюсь, що їх там візьмуть в полон голими руками. 47 теж люта... туди кинули кращих. думаю ваші висновки передчасні Ну шо как они там? Суджу держат? 1 2 3 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.