Fura! Опубліковано 29 травня, 2025 Опубліковано 29 травня, 2025 2 часа назад, Fat Point сказал: Для тоталитарной Украины нужна война ,как же без внешнего и внутреннего врага сплотить и защитить рыбок. Вдруг задумаются ,почему за лайк дают 8 лет тюрьмы ,а за яйца по 17 дают должность директора. а чим ця цитата не підходить до Росії? Там відкривають справу за публікацію обкладинки Pink Floyd, Dark side (пропаганда ЛГБТ), за лайки саджають, корупція на кожному кроці, війна, як спосіб існування і основна ідеологія (всюди Z плакати, агітація до контракту і тд). Усім своїм виглядом та існуванням Росія показує, що вони не зупиняться, останні "переговори" в Стамбулі тому доказ. Але продовжувати воювати хоче Україна, ага. 7 Цитата
norma3 Опубліковано 29 травня, 2025 Опубліковано 29 травня, 2025 14 часов назад, Fura! сказал: а чим ця цитата не підходить до Росії? Там відкривають справу за публікацію обкладинки Pink Floyd, Dark side (пропаганда ЛГБТ), за лайки саджають, корупція на кожному кроці, війна, як спосіб існування і основна ідеологія (всюди Z плакати, агітація до контракту і тд). Усім своїм виглядом та існуванням Росія показує, що вони не зупиняться, останні "переговори" в Стамбулі тому доказ. Але продовжувати воювати хоче Україна, ага. Тому що так працюе це Zомбо мислення - перекрутити з ніг на голову, заплутати у словоблудстві. Як казав лавров - ,,мы не заставляем Киев сдаться. мы просто хотим, чтобы они прекратили сопротивление,,))))))) 5 Цитата
Аид Опубліковано 29 травня, 2025 Опубліковано 29 травня, 2025 5 часов назад, Fat Point сказал: Лучше всех ответил Оруэлл. Для тоталитарной Украины нужна война ,как же без внешнего и внутреннего врага сплотить и защитить рыбок. Вдруг задумаются ,почему за лайк дают 8 лет тюрьмы ,а за яйца по 17 дают должность директора. Без войны человеки поймут ,что их сильно обманули . Поэтому девиз верхушки -делай бесконечную войну и ты в полной безопасности.И к сожалению не только верхушка ,а целая прослойка народа живет этой войной. Вот два персонажа выше требуют до пэрэмохи и границ 91 и т.д. Посему еще раз! Украине не нужен мир! Тема не актуальна и мертва изначально. 3 8 Цитата
Fura! Опубліковано 29 травня, 2025 Опубліковано 29 травня, 2025 10 минут назад, Аид сказал: Вот два персонажа выше требуют до пэрэмохи Завтра зранку ти став Президентом України, я розумію, що це страшне покарання для тебе, але все ж... вся влада у твоїх руках, ти в праві одноосібно підписати все і всіх. Які твої дії? Що ти зробиш для того, щоб війна закінчилася? А я займу протилежну сторону. Мої вимоги прості: позаблоковий статус, права російськомовних, Донецька, Луганська, Запорізька та Херсонська області переходять під повний контроль РФ, звичайно і юридично Крим. Якщо ти затягуєш із відповіддю - до переліку областей додаються ще Дніпропетровська та Харківська. Також твоя країна зобов"язана відбудувати всі "звільнені" території. Давай, покажи нам майстер-клас. 2 Цитата
Totolya Опубліковано 29 травня, 2025 Опубліковано 29 травня, 2025 32 минуты назад, Fura! сказал: Завтра зранку ти став Президентом України, я розумію, що це страшне покарання для тебе, але все ж... вся влада у твоїх руках, ти в праві одноосібно підписати все і всіх. Які твої дії? Що ти зробиш для того, щоб війна закінчилася? А я займу протилежну сторону. Мої вимоги прості: позаблоковий статус, права російськомовних, Донецька, Луганська, Запорізька та Херсонська області переходять під повний контроль РФ, звичайно і юридично Крим. Якщо ти затягуєш із відповіддю - до переліку областей додаються ще Дніпропетровська та Харківська. Також твоя країна зобов"язана відбудувати всі "звільнені" території. Давай, покажи нам майстер-клас. это то же самое, что ответить в средневековье инквизитору вертится ли земля вокруг солнца. сначала ты покажешь мастер класс, а потом инквизитор покажет 6 1 Цитата
Fura! Опубліковано 29 травня, 2025 Опубліковано 29 травня, 2025 10 часов назад, Totolya сказал: сначала ты покажешь мастер класс, а потом инквизитор покажет так я ж не нию в кожному повідомленні, що такі і такі не хочуть закінчення війни. Я розумію, що з самого початку потрібно було принести в жертву Денку і війни би не було. Але тепер ми маємо війну, в якій, по версії Аіда, винен саме Денка. Але ж хотілося б знати, як такі величні уми цього форуму могли б допомогти закінчити війну, бо ми все робимо і пишемо не правильно. Точно так само пише великий мислитель, випускник першої танкової економічної школи, учасник битви під МакДональдсом, геній, який народжується раз на 100 років - Анатолій Шарій. Ниє щодня, називає усіх чортами, але не хоче поділитися рецептом закінчення війни. 3 Цитата
Totolya Опубліковано 29 травня, 2025 Опубліковано 29 травня, 2025 3 минуты назад, Fura! сказал: так я ж не нию в кожному повідомленні, що такі і такі не хочуть закінчення війни. Я розумію, що з самого початку потрібно було принести в жертву Денку і війни би не було. Але тепер ми маємо війну, в якій, по версії Аіда, винен саме Денка. Але ж хотілося б знати, як такі величні уми цього форуму могли б допомогти "каструлькам" закінчити війну, бо ми все робимо і пишемо не правильно. В Росії саджають за постер Пінк Флойд? - ти каструля, не хочеш закінчення війни. Гарна логіка. Точно так само пише великий мислитель, випускник першої танкової економічної школи, учасник битви під МакДональдсом, геній, який народжується раз на 100 років - Анатолій Шарій. Ниє щодня, називає усіх чортами, але не хоче поділитися рецептом закінчення війни. так не там вопрос надо задавать. вот если бы инквизитор поехал в китай, или в индию - без проблем бы получил ответ. просто надо спрашивать тех, кому при всем желании этот инквизитор не сможет навредить. Цитата
Популярний пост Аид Опубліковано 29 травня, 2025 Популярний пост Опубліковано 29 травня, 2025 (змінено) Диалог с вам невозможен, вы все за всех решили, ваши убеждения догмат. Запрещайте, сносите, разрушайте, жгите, переименовывайте, задыхайтесь от ненависти, угрожайте делайте все что и делали. Главное не останавливайтесь. Изгнав неугодных и разрушив неугодное, вы сожрете друг друга. Змінено 29 травня, 2025 користувачем Аид 7 3 2 6 6 Цитата
NWEN Опубліковано 29 травня, 2025 Опубліковано 29 травня, 2025 21 час назад, Totolya сказал: если рф же каким-то чудом достигнет своих целей, то эта ненависть будет жить как раньше при союзе - на отдельных кухнях. Это возможно только в случае если здесь не останется тех кто их ненавидит. Так что ненависть будет жить разве что где-то в Канаде в таком случае. Проблема в другом, - кто останется здесь после всего этого кордебалета. И вот если на примере Парагвая, - зачем парагвайцам такой Парагвай в котором не осталось парагвайцев. И является ли Парагвай без парагвайцев Парагваем? 19 минут назад, Аид сказал: Вот два персонажа выше требуют до пэрэмохи и границ 91 и т.д. Посему еще раз! Украине не нужен мир! Тема не актуальна и мертва изначально. Не не. Не стоит путать Украину с отдельными лицами 3 1 Цитата
Аид Опубліковано 29 травня, 2025 Опубліковано 29 травня, 2025 касательно сожрать друг друга 1 3 2 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.