Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, Fat Point сказал:

Для тоталитарной Украины нужна война ,как же без внешнего и внутреннего  врага  сплотить и защитить рыбок. Вдруг задумаются ,почему за лайк дают 8 лет тюрьмы ,а за яйца по 17 дают должность директора.

а чим ця цитата не підходить до Росії? Там відкривають справу за публікацію обкладинки Pink Floyd, Dark side (пропаганда ЛГБТ), за лайки саджають, корупція на кожному кроці, війна, як спосіб існування і основна ідеологія (всюди Z плакати, агітація до контракту і тд).
Усім своїм виглядом та існуванням Росія показує, що вони не зупиняться, останні "переговори" в Стамбулі тому доказ. Але продовжувати воювати хоче Україна, ага.

Опубліковано
14 часов назад, Fura! сказал:

а чим ця цитата не підходить до Росії? Там відкривають справу за публікацію обкладинки Pink Floyd, Dark side (пропаганда ЛГБТ), за лайки саджають, корупція на кожному кроці, війна, як спосіб існування і основна ідеологія (всюди Z плакати, агітація до контракту і тд).
Усім своїм виглядом та існуванням Росія показує, що вони не зупиняться, останні "переговори" в Стамбулі тому доказ. Але продовжувати воювати хоче Україна, ага.

Тому що так працюе це Zомбо мислення - перекрутити з ніг на голову, заплутати у словоблудстві. Як казав лавров - ,,мы не заставляем Киев сдаться. мы просто хотим, чтобы они прекратили сопротивление,,)))))))

Опубліковано
5 часов назад, Fat Point сказал:

Лучше всех ответил Оруэлл. Для тоталитарной Украины нужна война ,как же без внешнего и внутреннего  врага  сплотить и защитить рыбок. Вдруг задумаются ,почему за лайк дают 8 лет тюрьмы ,а за яйца по 17 дают должность директора.

Без войны человеки  поймут ,что их сильно обманули . Поэтому девиз верхушки -делай бесконечную войну и ты в полной безопасности.И к сожалению не только верхушка ,а целая прослойка народа живет этой войной.

Вот два персонажа выше требуют до пэрэмохи и границ 91 и т.д. Посему еще раз! Украине не нужен мир! Тема не актуальна и мертва изначально.

Опубліковано
10 минут назад, Аид сказал:

Вот два персонажа выше требуют до пэрэмохи

Завтра зранку ти став Президентом України, я розумію, що це страшне покарання для тебе, але все ж... вся влада у твоїх руках, ти в праві одноосібно підписати все і всіх. Які твої дії? Що  ти зробиш для того, щоб війна закінчилася?
А я займу протилежну сторону.  Мої вимоги прості: позаблоковий статус, права російськомовних, Донецька, Луганська, Запорізька та Херсонська області переходять під повний контроль РФ, звичайно і юридично Крим. Якщо ти затягуєш із відповіддю - до переліку областей додаються ще Дніпропетровська та Харківська. Також твоя країна зобов"язана відбудувати всі "звільнені" території.

Давай, покажи нам майстер-клас.

Опубліковано
32 минуты назад, Fura! сказал:

Завтра зранку ти став Президентом України, я розумію, що це страшне покарання для тебе, але все ж... вся влада у твоїх руках, ти в праві одноосібно підписати все і всіх. Які твої дії? Що  ти зробиш для того, щоб війна закінчилася?
А я займу протилежну сторону.  Мої вимоги прості: позаблоковий статус, права російськомовних, Донецька, Луганська, Запорізька та Херсонська області переходять під повний контроль РФ, звичайно і юридично Крим. Якщо ти затягуєш із відповіддю - до переліку областей додаються ще Дніпропетровська та Харківська. Також твоя країна зобов"язана відбудувати всі "звільнені" території.

Давай, покажи нам майстер-клас.

это то же самое, что ответить в средневековье инквизитору вертится ли земля вокруг солнца. сначала ты покажешь мастер класс, а потом инквизитор покажет 

Опубліковано
10 часов назад, Totolya сказал:

сначала ты покажешь мастер класс, а потом инквизитор покажет 

так я ж не нию в кожному повідомленні, що такі і такі не хочуть закінчення війни. Я розумію, що з самого початку потрібно було принести в жертву Денку і війни би не було. Але тепер ми маємо війну, в якій, по версії Аіда, винен саме Денка.

Але ж хотілося б знати, як такі величні уми цього форуму могли б допомогти закінчити війну, бо ми все робимо і пишемо не правильно.

Точно так само пише великий мислитель, випускник першої танкової економічної школи, учасник битви під МакДональдсом, геній, який народжується раз на 100 років - Анатолій Шарій. Ниє щодня, називає усіх чортами, але не хоче поділитися рецептом закінчення війни.

Опубліковано
3 минуты назад, Fura! сказал:

так я ж не нию в кожному повідомленні, що такі і такі не хочуть закінчення війни. Я розумію, що з самого початку потрібно було принести в жертву Денку і війни би не було. Але тепер ми маємо війну, в якій, по версії Аіда, винен саме Денка.

Але ж хотілося б знати, як такі величні уми цього форуму могли б допомогти "каструлькам" закінчити війну, бо ми все робимо і пишемо не правильно.

В Росії саджають за постер Пінк Флойд? - ти каструля, не хочеш закінчення війни.

Гарна логіка.

Точно так само пише великий мислитель, випускник першої танкової економічної школи, учасник битви під МакДональдсом, геній, який народжується раз на 100 років - Анатолій Шарій. Ниє щодня, називає усіх чортами, але не хоче поділитися рецептом закінчення війни.

так не там вопрос надо задавать. вот если бы инквизитор поехал в китай, или в индию - без проблем бы получил ответ. 

просто надо спрашивать тех, кому при всем желании этот инквизитор не сможет навредить.

Опубліковано
21 час назад, Totolya сказал:

если рф же каким-то чудом достигнет своих целей, то эта ненависть будет жить как раньше при союзе - на отдельных кухнях.

Это возможно только в случае если здесь не останется тех кто их ненавидит. Так что ненависть будет жить разве что где-то в Канаде в таком случае.

Проблема в другом, - кто останется здесь после всего этого кордебалета. И вот если на примере Парагвая, - зачем парагвайцам такой Парагвай в котором не осталось парагвайцев. И является ли Парагвай без парагвайцев Парагваем?

19 минут назад, Аид сказал:

Вот два персонажа выше требуют до пэрэмохи и границ 91 и т.д. Посему еще раз! Украине не нужен мир! Тема не актуальна и мертва изначально.

Не не. Не стоит путать Украину с отдельными лицами

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...