helen 1 560 Опубліковано: 11 грудня, 2015 11 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алиса в стране чудес 16 127 Опубліковано: 11 грудня, 2015 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
finnadzor 206 Опубліковано: 11 грудня, 2015 Идет урок в начальных классах. Учительница спрашивает: - Дети, расскажите, как вы живете во время кризиса, как экономите? Олечка: - Мы не едим мяса .. Уже полгода .. Васечка: - Мы чистим зубы только раз в день. А Вовочка: - А мы мамку выгнали .. - Ты что, Вова, как же это?! - Да мы посовещались с папкой - я уже давно сиську не сосу .. А у папы не стоит .. А для соседа ее кормить - извините! 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Saver 1 881 Опубліковано: 11 грудня, 2015 Доктор! Чтобы я не делал, я все повторяю по 10 раз, 10 раз, 10 раз, 10 раз... Я ужасно себя чувствую, чувствую, чувствую, чувствую... Но жена довольна, довольна, довольна... 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕЖка 7 418 Опубліковано: 11 грудня, 2015 (змінено) если неделя не задалась, выходные -для реабилитации.... Змінено 11 грудня, 2015 користувачем Ежик в тумане 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕЖка 7 418 Опубліковано: 11 грудня, 2015 (змінено) мой оптимизм борется с пессимизмом...- кто победит? Змінено 11 грудня, 2015 користувачем Ежик в тумане 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 11 грудня, 2015 (змінено) Змінено 11 грудня, 2015 користувачем Pan Włodek 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
вероника2 290 Опубліковано: 11 грудня, 2015 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
вероника2 290 Опубліковано: 11 грудня, 2015 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
вероника2 290 Опубліковано: 11 грудня, 2015 Первая брачная ночь в селе. Все гости естественно слушают: - Ой, Мыколо, ой, нэ пры! Ой, Мыколо, зараз помру! Гости: - Пры, Мыколо, пры! Вид цього ще нихто нэ вмырав! Невеста: - Ой, Мыколо! Ой, нэ пры, бо всрусь! Гости: - А зараз попусты, Мыколо, попусты! 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах