Эвген 6 555 Опубліковано: 8 жовтня, 2016 Мы все знаем где это. 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kometa 3 402 Опубліковано: 8 жовтня, 2016 31 минуту назад, Эвген сказал: Учимся принимать душ в соответствии с новыми тарифами. image.mp4 +100000!!! Повеселили!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 8 жовтня, 2016 Когда старшая сестра решила записать видео 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dissimilar 13 436 Опубліковано: 9 жовтня, 2016 Хорошо было в детстве... Кто-то не нравится, взял его, треснул лопаткой и засыпал песочком. А сейчас - это статья... 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Сова 278 Опубліковано: 9 жовтня, 2016 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
На смену ника 2 189 Опубліковано: 9 жовтня, 2016 В 03.10.2016 в 21:00, Василь-Рівне сказал: Не иначе тёщу вез.. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 9 жовтня, 2016 33 хвилини тому, На смену ника сказав: Не иначе тёщу вез.. Це якась постановка. На багажнику явно перевдягнений мужик. А чувак в жовтому капелюсі якось неприродньо закидує ногу, явно з наміром вдарити. Ось аутентичне відео: Остерігайтесь підробок 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дина Павлик 1 819 Опубліковано: 9 жовтня, 2016 Вопрос от Админа; нужно ли давать чаевые? Ответ ;Гость в ресторане говорит официанту:— Интересно, пробует ли ваш шеф—повар те блюда, которые вы подаёте?— Наш шеф—повар должен готовить пищу, а не есть её и потом валяться по больницам. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дина Павлик 1 819 Опубліковано: 9 жовтня, 2016 В ресторане. У официанта на шее на веревочке привязана ложка. Посетитель спрашивает: — Простите, а зачем Вам ложечка на веревочке? — Представьте себе — несу я вам суп и тут в него падает муха! Ну я аккуратно ложечкой ее вытаскиваю — не руками же! И Вам приятно и гигиенично! — Понятно, а что это у вас за веревочка из ширинки торчит? — А это если мне вдруг в туалет захочется я за веревочку и вытащу, чтобы не пачкать руки. — А обратно? — А обратно — ложечкой! 12 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дина Павлик 1 819 Опубліковано: 9 жовтня, 2016 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах