елкга Опубліковано 4 лютого, 2025 Опубліковано 4 лютого, 2025 51 хвилину назад, Moskit сказав: може і пшик в подальшому, але саме після цієї новини зранку євро рвонув з 1.03 до 1.039 (з перекуром). виявляється у трампівські ігрища "введу/не введу або введу і вийму" можна грати не тільки вдвох, а і великим дружнім колективом))) Пошлины это еще цветочки,он скоро за ставку ФРС возьмется вот это будут ягодки. 3 3 Цитата
Digger Опубліковано 5 лютого, 2025 Опубліковано 5 лютого, 2025 (змінено) 10% для Европы и КНР это просто приглашение на разговор Типа, надо кое что обсудить по вопросам торговли и торгового баланса Пока лишь прелюдия к переговорам и договорам Змінено 5 лютого, 2025 користувачем Digger 1 1 Цитата
елкга Опубліковано 5 лютого, 2025 Опубліковано 5 лютого, 2025 3 хвилини назад, Digger сказав: 10% для Европы и КНР это просто приглашение на разговор Типа, надо кое что обсудить по вопросам торговли и торгового баланса Пока лишь прелюдия к переговорам и договорам Марсианам пора напрячься😀? 1 Цитата
sergeipo Опубліковано 5 лютого, 2025 Опубліковано 5 лютого, 2025 (змінено) євро дорожчає, долар дешевшає. Змінено 5 лютого, 2025 користувачем sergeipo 1 Цитата
dimox Опубліковано 5 лютого, 2025 Опубліковано 5 лютого, 2025 (змінено) 20 часов назад, Moskit сказал: може і пшик в подальшому, але саме після цієї новини зранку євро рвонув з 1.03 до 1.039 (з перекуром). ну такое болтаемся цент-полтора Спойлер Змінено 5 лютого, 2025 користувачем dimox Цитата
Moskit Опубліковано 5 лютого, 2025 Опубліковано 5 лютого, 2025 (змінено) 21 хвилину назад, dimox сказав: ну такое болтаемся цент-полтора - Моня, Ви купуєте яйця по 5 гривень? - Да. - Варите їх і продаєте теж по 5 гривень? - Да. - Що ж Вам лишається? - Навар) П.С. на моменті 1.042. Небагато, але від 1.03 - це 12 доларів на тисячі Змінено 5 лютого, 2025 користувачем Moskit 3 Цитата
dimox Опубліковано 5 лютого, 2025 Опубліковано 5 лютого, 2025 1 час назад, Moskit сказал: П.С. на моменті 1.042. Небагато, але від 1.03 - це 12 доларів на тисячі а вы поменяли на доллар или пока на бумаге всё? я понимаю если реально переходите туда-сюда, а так волны гоняем на псевдоновостях. Цитата
Moskit Опубліковано 5 лютого, 2025 Опубліковано 5 лютого, 2025 1 годину тому, dimox сказав: а вы поменяли на доллар или пока на бумаге всё? я понимаю если реально переходите туда-сюда, а так волны гоняем на псевдоновостях. з гривнею я зловив "перше дно" по 42.65 білим і євро по 43.9 (десь три тижні тому). Після того - "туда-сюда" парою напряму декілька рухів. Вчора на фоні китайських новин конвертнув під вечір певну суму "білих" через приват, вийшло 1.0392. Але забирати доведеться в два прийоми. Для мене зараз це більше експеримент, відпрацювання моделі моєї поведінки. 3 1 1 1 2 Цитата
Otass Опубліковано 7 лютого, 2025 Опубліковано 7 лютого, 2025 Я по 43.2 купил уже и снял. Евро посматривает вверх. Ловить 5 коп не хочется. А можно вообще взять в кассе по 43.27 и не морочить голову. Сегодня, правда, пелройсы. Есть надежда на дальнейший рост евро. Может быть ближе к новостям еще продам доллар и закину в райф. Тогда можно будет после новостей сделать свой выбор, не забывая при этом, что первое движение после новостей часто бывает ошибочное. 1 3 1 1 Цитата
Популярний пост 8222222 Опубліковано 8 лютого, 2025 Популярний пост Опубліковано 8 лютого, 2025 пока боковик, с медвежьем уклоном, хотели копнуть ниже, но откупили, но и выше не дают. Посмотрим на следующую неделю цели и комментарии на графике (буду стараться еженедельно делать обзор может кому будет полезно) берегите себя! 1 30 7 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.