Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

охх, вот тут все понимают, а по жизни тока я и лопата :D   ПОЧЕМУ такая несправедливость? я же еще и готовлю отлично ;)  :D

С этого надо было начинать ;)

Опубліковано

:)

Правда не молча...

честность - наше всЁ!!! приезжайте, в Харькове этого добра, т.е. снега, с понедельника по колено...а он все временами идет и идет, а город не чистится...

красиво очень! 

Опубліковано

Даже не знаю, кого выбрать. Они все такие классные.

Хм... Плюсы не появились... Односложные сообщения запрещены правилами форума... Пойду думать над своим поведением!. :D

Опубліковано

Даже не знаю, кого выбрать. Они все такие классные.

раз она честно спросила, то следует выбрать наиболее близкого для себя по духу, чтобы мы Вас лучше понимали или представляли :)

Опубліковано

честность - наше всЁ!!! приезжайте, в Харькове этого добра, т.е. снега, с понедельника по колено...а он все временами идет и идет, а город не чистится...

красиво очень! 

шо и у вас тоже?

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...