Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 минуты назад, olmasss сказал:

Єто називається "Доказивание Ринку своей правоти"... Типичная ошибка начинающих или излишне самоуверенних.... Наказивается лосями... Голова нужна не только что би Шапку носить... Єєєх!

Как иначе пик поймать?!  У меня было несколько раз в жизни когда я угадывал и сдавал весь объем на максимуме. Но были также случаи когда, выражаясь известным жаргоном получал "к одиннадцати туз" что гораздо неприятнее))

Опубліковано

А кто-то пышный в своё время (август - сентябрь этого года) важно надувал щеки и говорил, нет, мы не пойдём на поводу МВФ-а и не будем девальвировать гривну как они того требуют. У нас, дескать, керована гнучкість та інфляційне таргетування. Ну-ну...

IMG_20260108_223012.jpg

Опубліковано (змінено)
15 хвилин назад, C_Сергей сказав:
  В 07.01.2026 в 12:37, C_Сергей сказав:

Евро падал два дня.. если пересчитать по форексу то НБУ не пускает евро выше 49.9грн, а доллар соответственно бегает туда-сюда 

допис стосувався вчорашньго дня, і на момент як Ви його написали, @Lasvegas вже 4 хвилини, як поінформував громадськість про новий діапазон) але це було вчора

так что это? Рост доллара или всё же падение евро происходит

думаю, росте долар

В евро по отношению к гривне полная стабильность до сих пор получается

тут навіть не буду Вас переконувати в зворотньому)

Вважаєте так - нехай. Головне, щоби імпортери були такої ж думки і не адаптовували свої ціни до нових реалій

Змінено користувачем Moskit
Опубліковано
3 хвилини назад, asti сказав:

Как иначе пик поймать?!  У меня было несколько раз в жизни когда я угадывал и сдавал весь объем на максимуме. Но были также случаи когда, выражаясь известным жаргоном получал "к одиннадцати туз" что гораздо неприятнее))

Не слухайте нікого, заробили - добре, вийшли в ноль - добре, головне не попасти. 

Опубліковано
1 час назад, asti сказал:

Сегодня была очередная серия "Сдающего человека" - сдавал по 43.20, .35, .37, .40, .45, .35, .40, .45; Откупался в банках по .27, .25, .30;  В итоге заработал меньше 2000 и потерял в бегах 200 гривен. Даже не знаю как оценивать такой результат. 

"В стране дураков кипела работа" (с) - приблизно десь так можна оцінювати:mocking:

Опубліковано
27 минут назад, Т.С. сказал:

"В стране дураков кипела работа" (с) - приблизно десь так можна оцінювати:mocking:

Согласен, особенно учитывая тот факт что общее сальдо операций (сдача + откуп) составило 47200 долларов США.

• Хаха 2
  • Сумно 1
  • Подобається 2
Опубліковано
1 час назад, Leva - 30 сказал:

Не слухайте нікого, заробили - добре, вийшли в ноль - добре, головне не попасти. 

Тут влажно не в моменте а на дистанции … очень важно

к примеру не за один день а год

Опубліковано
2 часа назад, asti сказал:

Сегодня была очередная серия "Сдающего человека" - сдавал по 43.20, .35, .37, .40, .45, .35, .40, .45; Откупался в банках по .27, .25, .30;  В итоге заработал меньше 2000 и потерял в бегах 200 гривен. Даже не знаю как оценивать такой результат. 

З цим все зрозуміло,  зятягує,  знаю,  проходив,  але ось ці 200грн як так..) 

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Подобається 3
Опубліковано
21 минуту назад, asti сказал:

Согласен, особенно учитывая тот факт что общее сальдо операций (сдача + откуп) составило 47200 долларов США.

Это 1.2% годовых при условии такой работы ежедневно…

то есть лучше депо в$ и без беготни 

Не совет не притензия ! Просто мысли вслух 🙂

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Не розумію 1
Опубліковано
5 минут назад, Twin сказал:

З цим все зрозуміло,  зятягує,  знаю,  проходив,  але ось ці 200грн як так..) 

Сам не розумію. Коли увечері почав зводити касу зрозумів що не пам'ятаю скільки саме операцій я зробив, бо я і здавав і відкупляв, і поповнював депозити і знімав з карток і навіть купляв ОВДП - добре що хоч квитанції лишилися - тільки завдяки ним з'ясувалося що й до чого. А 200 гривень то таке - я у понеділок здав 4000 по 42,68 і розмістився до літа у гривні - там значно більші втрати, але то таке, відсотки наздоженуть))

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...