Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
11 минут назад, 8222222 сказал:

Это 1.2% годовых при условии такой работы ежедневно…

то есть лучше депо в$ и без беготни 

Не совет не притензия ! Просто мысли вслух 🙂

Так, давайте считать вместе. Я заработал 1666 гривен (с учётом потери 200) это по курсу 43.3 выходит 38,5 доллара. Даже если мы будем брать от суммы сальдо это получается 38,5/47200*365 = 29,8% годовых. Но ведь "работало" у меня не сальдо, а гораздо меньшая сумма которую я прокрутил несколько раз. Если считать от этой суммы то доходность будет около 150% годовых в валюте.

Опубліковано
1 час назад, asti сказал:

Так, давайте считать вместе. Я заработал 1666 гривен (с учётом потери 200) это по курсу 43.3 выходит 38,5 доллара. Даже если мы будем брать от суммы сальдо это получается 38,5/47200*365 = 29,8% годовых. Но ведь "работало" у меня не сальдо, а гораздо меньшая сумма которую я прокрутил несколько раз. Если считать от этой суммы то доходность будет около 150% годовых в валюте.

Та ні, чекайте, ви щось мало собі нарахували :acute:
Рахувати разом так разом.

Отже, ви ж не цілий день (добу) бігали, вірно? Бо ж у нас 9-ти годинний робочий день, вірно? Трохи спали, щось їли, в тролейбусі їхали тощо, тобто чесною працею «заробляли» десь годин 6, або ¼ доби, вірно?
Таким чином, чистий профіт у відсотках склав: 38,5х100/47200=0,0815%, або відповідно до фактично витраченого часу в перерахунку на річні: 0,0815х365х24/6=119%. А якщо врахувати лише ту суму яка «работала», то виходить усі 599% річних.
З таким результатом сам «Буратіно» вам точно позаздрив би :good:

Прокрутити більше 2-х лямів, щоб заробити неймовірні 1,6к – це лише від «отчаяния»:scratch_one-s_head:
«С пушки по воробьям», чули таке?

А якщо серйозно – так як ви придумали, так не рахується, не смішить товариство.
Щоб похвалитись вашими «29,8%» чи хай буде «150%» річних, це вам треба кожного дня впродовж усього року прокручувати 47200$ з щоденним профітом 38,5$, де ключове «кожного», «усього року», «47200», «38,5».

You understand?

• Хаха 2
  • Подобається 1
  • Не подобається 1
Опубліковано
4 години назад, asti сказав:

Сам не розумію. Коли увечері почав зводити касу зрозумів що не пам'ятаю скільки саме операцій я зробив, бо я і здавав і відкупляв, і поповнював депозити і знімав з карток і навіть купляв ОВДП - добре що хоч квитанції лишилися - тільки завдяки ним з'ясувалося що й до чого

Слово "Сам не розумію" для фінмоніторинга не підходить,тому у вашому випадку краще запам'ятовувати, чи записувати такі операції...

Опубліковано
20 часов назад, Samurai сказал:

Міжнародні резерви України станом на 1 січня 2026 року за попередніми даними становили 57 292,5 млн дол. США, що є найвищим показником за всю історію незалежної України.

как то так 

И долг тоже самый большой в истории))

• Лайк 2
  • Хаха 3
  • Подобається 1
  • Не подобається 1
Опубліковано
6 часов назад, Т.С. сказал:

Прокрутити більше 2-х лямів, щоб заробити неймовірні 1,6к – це лише від «отчаяния»:scratch_one-s_head:
«С пушки по воробьям», чули таке?

Не чув 😇😇))

У мене середня маржа по операціях вийшла біля 8 копійок на доларі. Наші гуртові валютники коли ситуація більш-менш стабільна десь так і працюють. А у Києві та Львові взагалі і 2 копійки маржа інколи. Єдина суттєва різниця - вони не бігають, а сидять на місці. Але то таке - сидять цілий день крячкою, а потім ідуть у спорт зал на фітнес - я суміщяю 😂😂))

Опубліковано
31 минуту назад, Lora20014 сказал:

Спасибо, что поделились опытом. Как бы то ни было, не каждый расскажет про свои действия, понимая, что не все получилось идеально, что могут быть насмешки. Но Не ошибается тот, кто ничего не делает

А чому насміхатися? Людина вирішила реалізувати свій "бізнес-план", реалізував, отримав профіт. Головне в такому бізнесі Лося не спіймати.

Опубліковано
2 часа назад, asti сказал:

Не чув 😇😇))

У мене середня маржа по операціях вийшла біля 8 копійок на доларі. Наші гуртові валютники коли ситуація більш-менш стабільна десь так і працюють. А у Києві та Львові взагалі і 2 копійки маржа інколи. Єдина суттєва різниця - вони не бігають, а сидять на місці. Але то таке - сидять цілий день крячкою, а потім ідуть у спорт зал на фітнес - я суміщяю 😂😂))

Ну бывает сидят дома или на рыбалке или вообще в сауне. Работают кассиры. И суммы там совершенно другие.И заработок на 5 копейках спреда другой.И никто не бегает с пакетами подмышкой . 

П.С. Вы не пробовали просто найти себе нормальную работу?)

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...