Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
15 годин назад, Mozart сказав:

Редакционная статья: 

Нацбанк определился с тактикой на валютном рынке

Я так понимаю, анализировать курс доллара в течение 2026-2027 года уже не интересно. Просчитываем, каким будет курс евро...

Хороша стаття-підсумок дій НБУ. Якщо зміниться тренд пари долар/євро в світі - зміниться і стратегія НБУ. Не думаєте ж ви, що НБУ буде реавльвувати гривню :-)

Опубліковано
11 минут назад, Interesting сказал:

Хороша стаття-підсумок дій НБУ. Якщо зміниться тренд пари долар/євро в світі - зміниться і стратегія НБУ. Не думаєте ж ви, що НБУ буде реавльвувати гривню :-)

Ні, не думаю. Власне, я її навів виключно для тих, хто тут хвастав, мовляв, "за рік долар практично не змінився". І якщо порівнювати з доларом... то звісно, гривневі депозити і тим більш ОВДП - набагато вигідніші. Але я гадаю,що варто порівнювати з євро... Хоча і тут наче ж тримають...

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Хаха 1
  • Подобається 4
Опубліковано
22 хвилини назад, Mozart сказав:

Ні, не думаю. Власне, я її навів виключно для тих, хто тут хвастав, мовляв, "за рік долар практично не змінився". І якщо порівнювати з доларом... то звісно, гривневі депозити і тим більш ОВДП - набагато вигідніші. Але я гадаю,що варто порівнювати з євро... Хоча і тут наче ж тримають...

Так отож. Щоб порівнювати, потрібно спочатку розуміти % євро в корзині. Бо якщо у когось євро не більше ніж гривні, то не думаю, що є право на подібні порівняння. Враховуючи попит на євро в першій половині року, то % євро зріс. Але в загальних масштабах - це напевне досі дуже низький %.

Опубліковано
18 хвилин назад, Otass сказав:

Как и ожидалось, февраль оказался очень непростой для гривны. Но зима заканчивается и нас не потушили. Проблема с МВФ ушла. Этой проблемы, скорее всего, и не было. Наши хотели протолкнуть очень непопулярные законы, ссылаясь при этом на МВФ. Температура каждый день будет на улице увеличиваться, проблемы со светом - уходить.

Если евро не подкачает, можно осторожно предположить сегодня хай февраля. В крайнем случае, следующий вторник - 24 февраля.😛

Який сенс сповзати в долини якщо вже всі адаптувались? Щоб що? Хто від цього виграє? Тим більше, що НБУ недавно натякав на лібералізацію яка торкнеться навіть фізиків. Коли її робити як не зараз?

Є велика ймовірність, що зараз ми можемо отримати Інфляцію попиту навпаки (дефляцію попиту), а НБУ запише це як результат своїх дій.

Ревальвувати гривню зараз дуже не доречно. Як мінімум нам потрібна стабільність.

В ідеалі - невелика девальвація. Коли в світі росте євро - ми фіксуємо долар і  девальвуємо гривню до євро. Зростає долар - робимо навпаки. Під час цих коливань на протязі року плавно посуваємось вгору по відношенню до обох валют. Якщо робити це акуратно - завжди буде арґумент, що це не гривня девальвує, а зростає котрась із резервних валют. Таким чином вдасться уникнути надлишкового попиту.

• Лайк 2
  • Дякую 2
  • Подобається 4
Опубліковано (змінено)
9 минут назад, Interesting сказал:

Який сенс сповзати в долини якщо вже всі адаптувались? Щоб що? Хто від цього виграє? Тим більше, що НБУ недавно натякав на лібералізацію яка торкнеться навіть фізиків. Коли її робити як не зараз?

Є велика ймовірність, що зараз ми можемо отримати Інфляцію попиту навпаки (дефляцію попиту), а НБУ запише це як результат своїх дій.

Ревальвувати гривню зараз дуже не доречно. Як мінімум нам потрібна стабільність.

В ідеалі - невелика девальвація. Коли в світі росте євро - ми фіксуємо долар і  девальвуємо гривню до євро. Зростає долар - робимо навпаки. Під час цих коливань на протязі року плавно посуваємось вгору по відношенню до обох валют. Якщо робити це акуратно - завжди буде арґумент, що це не гривня девальвує, а зростає котрась із резервних валют. Таким чином вдасться уникнути надлишкового попиту.

Вы сейчас пишите о стратегии и средне сроке, а я о тактике и кратко сроке. Подходит конец месяца и весна, когда нужна будет гривна. НБУ использует эти моменты для укрепления гривны. Будет оно краткосрочным или нет - влияет много других факторов.

Тем более, по евро доллару у нас до сих пор тренд вверх. А, даже если это не так, пилу никто не отменял.😘

Змінено користувачем Otass
  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 6
Опубліковано
1 час назад, Digger сказал:

У кого на руках евро - ждать возможность продать его на пике, потому что выходить в кэш будут в долларе, усиливая спрос на него и укрепляя курс.

Во время апрельского падения фондового рынка евро как раз хорошо росло. Тогда заметил закономерность - если рынок красный, то евро зеленое и наоборот.

Просто мысли вслух.

Опубліковано
14 минут назад, entrprise сказал:

заметил закономерность - если рынок красный, то евро зеленое и наоборот.

Это все уже заметили...))

Но речь идёт о событии глобального уровня 

И при его реализации события будут проходить так, как их описывает Кущ и не только он один 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...