Перейти до змісту

Каким будет курс 01.06.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.06.2026? (голосование будет закрыто 10 мая)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
      0
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
24 минуты назад, Pavel159 сказал:
4 часа назад, Digger сказал:

"Европейские правительства ...

Вставляя в своё сообщение практически дословно чужой текст, хотя бы из уважения к автору telegram-канала, необходимо оформлять этот текст атрибутами цитаты (естественно если этот автор - не лично Вы).

Ну тут ви трохи перегинаєте):acute:

До чого тут якийсь тг-канал, якщо це пряма цитата самої Каї Каллас?

Дивіться, Кая Каллас щось сказала, і це процитували сотні ЗМІ по всьому світу – кого ставити в автори окрім самої Каї Каллас? Звідки ви взяли, що Діггер цю цитату знайшов на якомусь тг-каналі, а не на інтернет-сайті якогось видання, наприклад, західного, або взагалі почув особисто виступ Каї Каллас прямою мовою, переклав і виклав на форумі.

Розумієте абсурдність свого зауваження?

Це ви плутаєте трохи з іншими обставинами.

Це коли, наприклад, Кая Каллас щось сказала, а якесь ЗМІ власними засобами проаналізувала цей виступ, зробила якісь висновки і свої роздуми з аналітикою виклала у себе на ресурсі, то у ТАКОМУ випадку, при копіюванні подібної аналітики, авторство має бути зазначено.

Вам же сказали, «ребята, без истерики»:biggrin:

Опубліковано (змінено)
4 часа назад, Digger сказал:

Я, к примеру, слышал из украинских СМИ, что в 2027 году, и что вопрос практически решен.  А еще говорили до 2030 года. А еще писали чуть ли не про незамедлительное членство. Неужели украинские СМИ могут врать? Никогда бы не подумал. 

Это из ТГ канала одного уважаемого мной адвоката. Хорошо сказано. Сам думаю так же. Просто не хотелось рекламировать.

Змінено користувачем Digger
Опубліковано
53 хвилини назад, Mozart сказав:

За прошлый год официальный курс вырос на 14%, а это куда больше, чем доход по гривневым депозитам и ОВГЗ.

А що, ставки по ОВДП 16-18% з минулого року кудись зникли чи як? 

Опубліковано
11 минут назад, Striker сказал:

А що, ставки по ОВДП 16-18% з минулого року кудись зникли чи як? 

Я писал за официальный курс, если брать реальную продажу, там побольше. 
И потом... я сравниваю со ставками на 6-12 месяцев. Замораживать гривну на 2-3 года - это для ... очень смелых и уверенных, скажем так. Но suum cuique, спорить не буду.

• Лайк 1
  • Не розумію 1
  • Подобається 3
Опубліковано
15 годин назад, Mozart сказав:

Редакционная статья: 

Нацбанк определился с тактикой на валютном рынке

Я так понимаю, анализировать курс доллара в течение 2026-2027 года уже не интересно. Просчитываем, каким будет курс евро...

Хороша стаття-підсумок дій НБУ. Якщо зміниться тренд пари долар/євро в світі - зміниться і стратегія НБУ. Не думаєте ж ви, що НБУ буде реавльвувати гривню :-)

Опубліковано
11 минут назад, Interesting сказал:

Хороша стаття-підсумок дій НБУ. Якщо зміниться тренд пари долар/євро в світі - зміниться і стратегія НБУ. Не думаєте ж ви, що НБУ буде реавльвувати гривню :-)

Ні, не думаю. Власне, я її навів виключно для тих, хто тут хвастав, мовляв, "за рік долар практично не змінився". І якщо порівнювати з доларом... то звісно, гривневі депозити і тим більш ОВДП - набагато вигідніші. Але я гадаю,що варто порівнювати з євро... Хоча і тут наче ж тримають...

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Хаха 1
  • Подобається 4
Опубліковано
22 хвилини назад, Mozart сказав:

Ні, не думаю. Власне, я її навів виключно для тих, хто тут хвастав, мовляв, "за рік долар практично не змінився". І якщо порівнювати з доларом... то звісно, гривневі депозити і тим більш ОВДП - набагато вигідніші. Але я гадаю,що варто порівнювати з євро... Хоча і тут наче ж тримають...

Так отож. Щоб порівнювати, потрібно спочатку розуміти % євро в корзині. Бо якщо у когось євро не більше ніж гривні, то не думаю, що є право на подібні порівняння. Враховуючи попит на євро в першій половині року, то % євро зріс. Але в загальних масштабах - це напевне досі дуже низький %.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...