Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А який тут прогноз?

ЧР тихо буде чидіти навіть якшо МБ покаже 22.3

Тиждень ніякого руху не буде на ЧР.

Як тільки вверх то семимильними кроками без затримки і ЧР вверх

ЧР не буде сидіти тихо, а буде змушений приспуститись... Завтра буде цікавий міжбанк, який покаже, чи був сьогоднішній спуск реальним... На місці НБУ я б завтра вийшов з інтервенцією.

ПС шось згадав недавній напад Гігантів на мене, а точніше за мій вибір B)

Опубліковано

Национальный банк Украины установил на 6 ноября официальный курс гривны на уровне 22,9255 грн/$. Таким образом, по сравнению с предыдущим банковским днем, НБУ повысил курс гривны на 15 копеек.

Официальные курсы гривны по отношению к другим валютам установлены на следующем уровне

2494,9859 грн за 100 евро

3,6161 грн за 10 рублей

Опубліковано

Миссия Международного валютного фонда (МВФ) прибудет в Украину после подготовки проекта государственного бюджета на 2016 год и принятия налоговой реформы. Об этом сегодня журналистам заявил первый заместитель министра финансов Игорь Уманский, передает корреспондент РБК-Украина.http://ua-banker.com.ua/news/financial/24581/

Опять торги и не факт, что транш будет.

Сам факт того, что возможно транш будет, позитивно влияет. Пользуемся моментом, возможно последним в этом году :)  $ за 24- куплю без раздумий...

Опубліковано

ЧР не буде сидіти тихо, а буде змушений приспуститись... Завтра буде цікавий міжбанк, який покаже, чи був сьогоднішній спуск реальним... На місці НБУ я б завтра вийшов з інтервенцією.

ПС шось згадав недавній напад Гігантів на мене, а точніше за мій вибір B)

При всій повазі, сьогоднішній спуск мене навпаки більше насторожує, тай спуск в пару копійок після постійного підйому напротязі вже майже місяця це ніякий не сигнал. І ЧР може і посунеться на 5-10 коп, але буде тиждень в очікуванні сидіти тихо-тихо допоки добре не закріпеться МБ.

А в це слабо віриться. 10 робочих банківських дні я вчора вроді дава для того шоб зірвало кришку. Покишо ніяких посилань щоб це не почалося я не бачу. І навіть цей качок вниз сьогодні ше один з сигнальчиків на це.

Звичайно хочеться надіятися на 23.50 на ЧР якось при них шло вже все більш меньш... Але в це слабо віриться. Взагалі наші "муда...и" від прижка до 20 вийшли б і сказали, народ, буде 25 грн/бакс і так живемо 2 роки, такий курс ми втримаєм 2 роки потім переглянем... Нє...

Вони настрашилися за свої Ж і кричали "дефолту не буде" і втіхаря провели дефолт, головне без паніки...

Короче, якшо хтось ше надіється купити бакс нижче 24 (без маршрутчиків) то думаю запізнився...

Опубліковано

Переплутав з продажем.

Неподобається ціна бакса в приват 24, там завжди було все завищено. Позавчора 24.00, вчора 24.5, сьогодні 24.2... Коли ринок вже давно твердо стоїть на 24.5... Це безглуздо.

В Привате при покупке доллара платишь (Привату) минимум 0,5% (если деньги на гривневую карту приходят без комиссии) и максимум 1 % (если деньги на гривневую карту нужно ложить через терминал). А это + 0,121 или 0,242 к курсу.

Опубліковано

:D "Завтра ожидается ввод временной администрации в НБУ.."

вы помница прогнозы давали - после выборов кирдык  привату  если вы правы то вы перебьете прогноз одного из форумчан когда доллар с 35 упадет до 25 интересно посмотреть

Опубліковано

надо же. межбанк двинул вниз и сообщений за день еле на страничку собралось. после обеда вообще - прогнозов НОЛЬ.

все ракетчики куда-то подевались. и даже старт  финика их не очень бодрит. а так весело было последние дни.

Все "ракетчики" это те, кто набрали бакс по 25+. Поверили в "железобетонное дно". А теперь ждут и не дождутся хотя бы в ноль выйти. Но думаю, что ждать придется не меньше года. :D

Опубліковано

Все "ракетчики" это те, кто набрали бакс по 25+. Поверили в "железобетонное дно". А теперь ждут и не дождутся хотя бы в ноль выйти. Но думаю, что ждать придется не меньше года. :D

Якщо 25, то не довго і не рік. Тут багато людей, які купували і по 25 і по 8. І нічого дивного не буде, якщо курс ЧР до весни буде в районі тих же 25.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...