Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, Lucius сказал:

В минулому році, у вересн - жовтні пан Дубинський - посипака Бені, та нинішній депутат, у всіх своїх видосах заявляв про план Пороха на девальвацію гривні та конфіскацію валютних депозитів. Я познімав всі депо и перевів їх у долари по курсу 28.

Найман заявляв що девальвація досягне 32 бо у уряду нема іншої можливості наповнювати бюджет.

Потім вони всі відмовилися від своїх прогнозів.

Мені хтось буде компенсувати матеріальні та моральні втрати? 

Буде. Тільки після повернення вкладів Ощадбанка СССР. Трохи зачекайте.:)

Опубліковано
2 години тому, Lucius сказав:

В минулому році, у вересн - жовтні пан Дубинський - посипака Бені, та нинішній депутат, у всіх своїх видосах заявляв про план Пороха на девальвацію гривні та конфіскацію валютних депозитів. Я познімав всі депо и перевів їх у долари по курсу 28.

Найман заявляв що девальвація досягне 32 бо у уряду нема іншої можливості наповнювати бюджет.

А вы им деньги за прогнозы заплатили? Нет?Тогда моральные и материальные вытраты сугубо ваши проблемо...

Опубліковано
3 часа назад, Lucius сказал:

А сколько бы Вы им "отблагодарили" если бы их прогноз сбылся?В % соотношении от прибыли естественно.)))

Опубліковано
1 година тому, vad4607 сказав:

А сколько бы Вы им "отблагодарили" если бы их прогноз сбылся?В % соотношении от прибыли естественно.)))

Два спасибо)).. 

Каждый сам выбирает как поступать и какому эксперту верить. Я вот не послушал уважаемого форумчанина, который говорил про второе дно и зашел по 25.7..Все взрослые люди, зачем на кого то перекладывать ответственность за свои решения..

• Лайк 2
  • Подобається 1
  • Не подобається 2
Опубліковано
2 часа назад, MadMax сказал:

Два спасибо)).. 

Каждый сам выбирает как поступать и какому эксперту верить. Я вот не послушал уважаемого форумчанина, который говорил про второе дно и зашел по 25.7..Все взрослые люди, зачем на кого то перекладывать ответственность за свои решения..

Читаю между строк, уважаемый форумчанин имел в виду: второе дно это сейчас, стало быть третьего не предвидится, на север? )))

Опубліковано (змінено)
18 часов назад, fibi сказал:

Читаю между строк, уважаемый форумчанин имел в виду: второе дно это сейчас, стало быть третьего не предвидится, на север? )))

На втором дне прошлая власть конвертирует свои гривневые овгз.На север ракета отправиться как только откроеться рынок земли и начнеться приватизация последних государственных активов. Зе обещает,что это случиться уже скоро.Следите за решениями ВР...

Змінено користувачем agaricus
Опубліковано
17 минут назад, agaricus сказал:

На втором дне прошлая власть конвертирует свои гривневые овгз.На север ракета отправиться как только откроеться рынок земли и начнеться приватизация последних государственных активов. Зе обещает,что это случиться уже скоро.Следите за решениями ВР...

Не откроет, спонсоры самого Зе не допустят захода конкурентов извне.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...