Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
10 часов назад, SMV сказал:

Обіцянки не писати приходиться порушувати, оскільки форумчанина реагують своїми дописами на які я не можу відреагувати. Сьогодні я дійсно заплутався в днях, оскільки заснув в 2 години ночі а просунувся о 5.30 ранку. Вже не спалося, а коли о 9.00 я вирішив написати прогноз на сьогодні, то мене потягнуло на сон, я був напівсонний. По поводу кумедно і смішно, це ваша особиста думка і Маєстро, оскільки ви до цих пір стараєтесь мене провокувати. Я думаю, що не всі розділяють вашу думку і думку Маєстро. По поводу ємоційності, не провокуйте і написання дописів буде врівноваженим. Як на мене, ви не зовсім уважно читаєте мене або не зовсім правильно розумієте. Перечитуйте знову і знову і тоді вам все стане зрозумілим і не буде дратувати і смішити. Є різниця між вашим мінусом, який ви можете обґрунтувати і постійними мінусовальщиками які ні разу не відповіли на мої дописи. Вони накидаються і регулярно мінусують. Здається мені я розгорнуто і врівноважено вам відповів. Можете не відповідати, так я закрив для себе це питання.

Зря Вы так реагируете. Везде в жизни найдутся люди которые будут "минусовать": ингогда по делу, иногда тролли будут.

Т.е. Вам  и никому никогда не получиться скрытся от "минусов" (даже в закрытой платной ветке, поверьте). Смеритесь с этим, успокойтесь, не давайте обещаний- чтобы их потом не нарушать и спокойно хлоднокровно пишите в свое удовольствие ( и Важно в удовольствие Большинства Читающих 😊)

Змінено користувачем GDV29
Опубліковано (змінено)
1 час назад, Fat Point сказал:

Внешний фон улучшился

У меня оптимизма с каждым днем все меньше и меньше. С 13 февраля начинаются учения в Черном море. Посмотрите на карту этих учений. Речь идет о морской блокаде и блокировке портов. Сегодня начались учения в Белоруссии. Хоть и заявили, что после окончания учений вернуться, лично я в это не верю. В том году об окончании учений заявлял министр обороны Шойгу, а в этом году - командующие армии, то есть те люди, которые за свои слова не несут политической ответственности. Очень хочется додержать гривну до цели ГИПа, но риски с каждым днем увеличиваются. Рынок каким-то образом все это не замечает, но в один момент может очень быстро развернуться.

Змінено користувачем Otass
  • Лайк 2
  • Сумно 1
  • Подобається 5
  • Не подобається 1
Опубліковано
2 часа назад, Кремень сказал:

Шановний Орест! При всій повазі до Вас і Ваших прогнозів, змушений Вас поправити в моменті про якість пального з КНПЗ, бо по-перше є мешканцем цього міста, а по-друге вже досить багато років заливаю саме пальне з нашого НПЗ у свою автівку і працює вона як швейцарський годинник! :yes3: 

Можливо Ви користуєтесь неперевіреною інформацією про якість пального з нашого НПЗ, або ж просто вже ваші місцеві оператори АЗС його бадяжать (нажаль людський фактор присутній).

З рештою що Ви пишите я згоден.

Щиро перепрошую, якщо це було сприйнято як образу кому небудь, крім бородатої бабульки, оператора-маніпулятора нашого обдовбаного клоуна. Я переконаний, що це підприємство може випускати (і швидше всього випускає) якісну продукцію. Інше питання, що продають на заправках каламойші, а саме головне - скільки податків з цього отримує бюджет?

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Подобається 3
  • Не подобається 3

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...