Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.12.2024?  

147 користувачів проголосувало

Це опитування закрите для нових голосів
  1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.12.2024? (голосование будет закрыто 10 ноября)

• Менее 39,00
      0
    • 39,00-39,50
      0
    • 39,50-40,00
    • 40,00-40,50
    • 40,50-41,00
    • 41,00-41,30
    • 41,30-41,60
    • 41,60-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-44,00
    • Более 44,00

Рекомендовані повідомлення

https://zn.ua/ukr/ECONOMICS/kinets-valjutnoji-epokhi-36-6-shcho-bude-z-hrivneju.html

КІНЕЦЬ ВАЛЮТНОЇ ЕПОХИ «36,6»: ЩО БУДЕ З ГРИВНЕЮ

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

мысли по поводу: внешний приток под угорозой, курс отпустили, до конца года подняли бюджет на 300 ярдов просто на выплаты, что в сумме может дать девальвацию общую на процентов 10-20% до конца года. 36,57 + 20% = 43,88 что меньше 45 гривен. Но скорее будет 42-43, то есть понемногу будут понижать стоимость гривны. ИМХО

• Дякую 3
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням

Попадалась новость что зерновую сделку возобновят. Вроде как сегодня в Турции встреча. Будем посмотреть. 

• Хаха 2

Поділитися повідомленням

За власними спостереженнями курс на міжбанку і на готівці рухається різнонаправлено: готівка трохи вгору, міжбанк - вниз. Чи можливо що найближчим часом відбудеться кореляція курсів і цікаво в яку сторону?

Поділитися повідомленням

17 годин тому, lutsak.oleg@ukr.net сказав:

ДЕНЬ 3

Коротко про підсумки дня на валютному ринку. 

Ситуація на міжбанку нормалізується: у другій половині дня гривня дещо зміцнилася, а чисті інтервенції НБУ з продажу валюти були навіть нижчими за їх середньоденний обсяг у вересні, до впровадження керованої гнучкості курсу. 

Ба більше, Нацбанк навіть здійснив інтервенцію з купівлі валюти, обмежуючи, як і обіцяв, коливання обмінного курсу в обидва боки.  

Очікуємо, що нервозність на ринку остаточно зникне вже найближчими днями.

Ситуація в готівковому сегменті не викликає занепокоєнь, гривня дещо зміцнилася. Вчора курс продажу готівкової гривні в небанківських фінустановах станом на вечір становив біля 38,25 грн/дол., сьогодні – 38,20 грн/дол.

Окремо хочу подякувати Міжнародному валютному фонду за експертну допомогу в підготовці  впровадження керованої гнучкості курсу та публічну підтримку нашого рішення в межах реалізації Стратегії валютної лібералізації.

тут напевно сприймають за Ваші думки. Але я щось думаю що це різні люди пишуть (припущення по ніку). Тож можливо вказуйте >> оригінал <<. Бо мінусують не того кого треба

• Лайк 1
  • Хаха 3

Поділитися повідомленням

19 минут назад, t.c. сказал:

тут напевно сприймають за Ваші думки. Але я щось думаю що це різні люди пишуть (припущення по ніку). Тож можливо вказуйте >> оригінал <<. Бо мінусують не того кого треба

А я думаю, чого такий стиль знайомий? І така впевненість... А це Андрій Григорович власною персоною на "Курс" забіг... Буду знати.

• Хаха 6

Поділитися повідомленням

Пышному на заметку:

Говорят что в публикации le Figaro говорится, что страны Евросоюза и без того страдают от сложной экономической ситуации. При этом они пообещали Украине многомиллиардные кредиты, выплаты по которым Киев начнет нескоро.

Поэтому Счетная палата ЕС старается предостеречь Еврокомиссию и обратить ее внимание на резкий рост долговых обязательств Евросоюза.

• Хаха 2
  • Не подобається 1

Поділитися повідомленням

За Підсумки першого тижня керованої гнучкості курсу. 

Попри те, що російські ІПСО і далі намагаються розхитувати ситуацію, розповідаючи байки про стрімкий політ гривні вже завтра… а потім, коли нічого не стається, то післязавтра, а потім ще через день… попит на валюту і далі стабілізується.

За результатами п'ятниці гривня на міжбанку навіть дещо зміцнилася на 0,1% – до 36,5827 грн/дол.

Дозволю собі повторити, що за керованої гнучкості курсу гривня на міжбанку може рухатися в обидва боки завдяки тому, що НБУ покриває структурний дефіцит валюти. Коли він збільшується – гривня послаблюється. Коли звужується – зміцнюється. Це, власне, сьогодні і відбулося. 

На готівковому валютному ринку все стабільно: немає ані значних коливань, ані ажіотажного попиту.  

Коротко зупинюся на інтервенціях. Очевидно, що зараз саме до них буде прикута основна увага. 

Загалом за цей тиждень, включаючи понеділок, чистий продаж НБУ на міжбанку становив близько 1 152 млн дол. Чи багато це? Однозначно так. Але чи завеликою є ця плата за відмову від фіксації курсу та уникнення кризових наслідків від тривалого збереження цього режиму? Точно ні. 

Особливо, якщо подивитися на інтервенції НБУ в кризові періоди в минулому. 

З позитиву – кожного дня обсяг наших інтервенцій з продажу валюти знижувався. Майже половину з наведеного обсягу було продано у перший день після переходу до керованої гнучкості курсу. 

Надалі попит поступово зменшувався, а в четвер і п'ятницю чистий продаж валюти НБУ був навіть нижчим, ніж у середньому за день у вересні, тобто до переходу до керованої гнучкості курсу.

Починаючи з середи тривожність на ринку поволі згасає. Очікуємо, що вона остаточно вщухне вже найближчими днями.

На цьому я завершую щоденне підбиття підсумків дня на валютному ринку. 

Водночас можете бути впевненими, що ми і надалі триматимемо руку на пульсі валютного ринку, щоденно моніторитимемо ситуацію.Слава ЗСУ, слава НБУ,слава українській гривні!

• Лайк 1
  • Хаха 4
  • Не розумію 1
  • Подобається 3
  • Не подобається 6

Поділитися повідомленням

5 годин тому, Mozart сказав:

Пане Олеже, правила гарного тону вимагають вказувати посилання або хоча б автора. Ви безсовісно копіюєте Пишного і виставляєте як від себе особисто. Це негарно. Вам вже вказали, але Ви вперто робите те ж саме. 

Ось посилання на першоджерело, робіть так, і Вам лише подякують. 

Сподіваюсь на розуміння.

Пане,Моцарт коли я почав копіювати даного персонажа ,а саме голову НБУ,я вказав що це його слова, а не мої!

SAVE_20231007_144400.jpg

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
  • Лайк 2
  • Хаха 1
  • Подобається 3

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз