Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
17 минут назад, Digger сказал:

https://kurs.com.ua/novost/1173634-dollar-uzhe-39-chto-proishodit.                     Якщо гривня продовжить втрачати в ціні з такою швидкістю, як минулого тижня, то до 40 гривень за долар ми наблизимося вже наприкінці березня. Хочеться вірити, що в НБУ не допустять такого сценарію, і там все прорахували...          Где оптимизм ?))   Эх...

В це хочеться не вірити, а знати. Саме відсутність упевненості в наявність реалістичного плану дій по стабілізації ситуації на валютному ринку можете стати одним з чинників які здатні підштовхувати курс зеленосинього вгору, в тому числі на міжбанку. Поки керівництво регулятора не запевнить учасників торгів у наявності такого плану - ні про яку стабілізацію мови не буде.
ІМХО

Опубліковано (змінено)

Чи будуть західні фонди та платники податків рятувати українскьких овдп/деполюдей? Питання досі відкрите.

Укр економіка трималася на експорті, а для експорту девал начебто плюс?

Змінено користувачем Moneta
  • Лайк 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 2
Опубліковано

Есть несколько вариантов почему не дают деньги:

1) Самим нужно. 

2) Скоро уже не кому будет давать.

Какое ваше мнение на счет этого? Почему затягивают с выплатами и не дают как раньше. 

имхо

• Не розумію 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 16
Опубліковано
32 минуты назад, TalkiWalki сказал:

Есть несколько вариантов почему не дают деньги:

1) Самим нужно. 

2) Скоро уже не кому будет давать.

Какое ваше мнение на счет этого? Почему затягивают с выплатами и не дают как раньше. 

имхо

Так, потому что воруют.

Опубліковано
6 часов назад, gosha сказал:

Доллар падает вверх плотно , покупки уже по 39,05...39,07/  стоят..... Слившимся в конце пошлой недели по 38,70 доллар передаёт пламенный привет. :)

До чого ця шпилька? Людина терміново продавала під акційний депозит 18% в Акордбанку, який закінчився на тому тижні.

Опубліковано
11 часов назад, Gennadiy08 сказал:

Я так розумію, що колись не встигли купити по нормальному курсу а тепер психологічно комфортніше гроші тримати в зеленому. То біш на емоції, що таке може повторитися купуєте сотню, дві доларів по любому курсу. Або  впливає такий фактор нестабільності , як війна. Тепер на форумі слідкуєте за курсом, прогнозом і думаєте - вгадав, не вгадав - і засмучуєтеся, коли він знижується. Чи правильно, написав?

Ні не праві

В мене не має хвилювання такого встиг не встиг, окрім займанням коханням з дівчиною ( признаю що там хочу завжди вчасно )))

Мені все життя було комфортніше в зеленому також признаю

Навіщо мені дивитися курс на форумі і читати якщо можна за секунду відкрити телеграм канал і подивитися курс

Коли знижується радію як немовля бо дають можливість купити дешеве

Взагалі хочу" хотілку - мрію" Олега по 37

Опубліковано
18 минут назад, Gennadiy08 сказал:

До чого ця шпилька? Людина терміново продавала під акційний депозит 18% в Акордбанку, який закінчився на тому тижні.

Можливо мова йшла про тих хто скинув і поклав грн в тумбочку,  а хіба тут такі є) 

Пс доречі 18% вже нема там,  хто не встиг... 

Опубліковано

Наверно нбу жалеет ,что поторопился со снижением учетной ставки. Не учёл все риски  этого шага  и получили такие реалии с курсом. 

Теперь придётся растить ставку ,чтобы избежать оттока депозитов и прироста цен на всё. Теперь чей аргумент перевесит так и сделают.

Ну и дальше ребусами, как Ермак. Курс немного отклонился с орбиты ожидания , жду некоторые изменения. (  это субъективно ) Неделя возможных возможностей .😂

• Дякую 2
  • Подобається 1
  • Не подобається 3

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...