Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
30 минут назад, valutominyailo сказал:

Ха, а можна і по іншому сказати - варто курсу піднятися на +/- 3% і як Пилип з конопель з'являються ті, хто починають шпинькати тримачів ОВДП ))) 

Але якщо уж Ви зачепили тему  підрахування баришів - то наприклад за мене все ексель рахує ))) Вбив у формулу курс по якому виходив з долара минулого травня, % по ОВДП, які купив, а також поточну дату і поточний курс по якому можна зайти в долар зараз . І хоч кожного дня можу споглядати свою поточну дохідність у реальному часі по вкладенням з точністю аж до тисячних відсотка. Наприклад станом на сьогоднішню дату курс беззбитковості для тих коштів, що я витратив на ОВДП з обміняних доларів в травні - 47,35. І відповідно зараз моя поточна доларова дохідність вкладень у гривневі ОВДП - 8,2%. Що станом на зараз приблизно на 5% вище дохідності валютних ОВДП, та на 8,2% вище у порівнянні з дохідністю доларів під матрацем, де були мої долари у травні минулого року ))) То ж, в принципі, станом на зараз результатом я задоволений. Ну а в червні, коли закінчаться мої ОВДП, можна буде підбити і остаточний підсумок. Тоді можемо і повернутися до теперішньої розмови. 

Всі, хто робили подібні вкладення на початку чи навіть в середині минулого року, виграли. Ми ж вже розібрали, що за минулий рік долар практично не поворухнувся.... Мене цікавить аналіз поточного періоду.

За "Пилипа з конопель" дякую )) Я, до речі, зовсім не шпинькав, просто реально цікаво було почути людей і як вони рахують. Якщо просто запитати, проігнорують. От і довелось трохи провокативно написати. Зате, як бачу, одразу відреагували... 
І, щоб двічі не писати... Знов таки цікаво. От з огляду на поточний стан справ... Що плануєте робити у червні, перевкладатиметесь далі у річні папери? Чи є варіанти?

Опубліковано (змінено)
11 часов назад, Mozart сказал:

Всі, хто робили подібні вкладення на початку чи навіть в середині минулого року, виграли. Ми ж вже розібрали, що за минулий рік долар практично не поворухнувся.... Мене цікавить аналіз поточного періоду.

25.12.2025 был выбор докупить валюту или ОВГЗ
докупил ОВГЗ
на сегодня для моей доходности эквивалентные курсы такие:

12/25/2025 3/16/2026
$ 42.3000 44.0579
EUR 49.8500 51.9217

меня они полностью устраивают
доходность рассчитывается экселевской функцией XIRR на основе бананс в начале периода и сегодня, а также всех пополнений счета и выводов средств.

Змінено користувачем mahatm
  • Лайк 3
  • Дякую 2
  • Подобається 2
Опубліковано

Вундеркиндов на планете с прошлых времён до настоящих  по пальцам можно пересчитать.

Мыслителей  ,светлых голов побольше . Но абсолютное большинство обычные ,такие как мы. Как работают обычные  ,например ,нужен чертёж ,допустим, камбуза на судне. 

Берётся старый чертёж с другого проекта ,изучается и оборудование камбуза расставляется по образу и подобию старого чертежа .Ну что-то подвинут ,переставят если допускается ,но скелет тот же. К чему это я такой пример привела ?

Как Нбу готовит свои отчеты ,ответы ,выводы ,прогнозы и прочее ? Точно также . Взял старую версию ,циферку исправил , буковку другую поставил и готово.😂

Или вы думаете ,что там заседают ,решают ,не спят ,не едят , изобретают велосипед  и строчат много листов о том ,что будет ?:popcorm2:

Подумаешь, после роста курса и продаж на выходных по  /44.60 , /44.70 произошла коррекция на м.б. и немного изменился курс на чёрном. Первый раз такое случилось.?

А вот ,то ,что в первых числах января доллар продавался по /42.60 ,а в середине марта по /44.60 - такое первый раз. И спрос был такой ,что не хватало зелёнки.

• Лайк 1
  • Подобається 7
  • Не подобається 1
Опубліковано
В 15.03.2026 в 12:09, Modestus сказал:

18 марта будет погашение ОВГЗ на более чем 20 млрд.грн., а 19 марта решение НБУ по ставке. Поэтому с давлением вниз может быть проблема, тем более, что на этой неделе уже потратили более 1 млрд.долл.

А Вы точно сумму погашения в два раза не увеличили?

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...