Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
5 минут назад, Mozart сказал:

Ради Бога, не тяните хоть этот мусор с телеграм-каналов сюда!

Извините, больше не буду 

Банально конечно, но "Зоркий сокол" тоже кушать хочет...и поумничать тоже))

Змінено користувачем Digger
Опубліковано
7 часов назад, Mozart сказал:
7 часов назад, Digger сказал:

Гривну удерживают искусственно за счет резервов

НБУ за неделю продал более $1 млрд из резервов, чтобы сдержать падение курса.

Всего с начала текущего года регулятор продал на межбанке уже $8,3 млрд, не приобретя при этом ни цента. Однако даже такие масштабные финансовые вливания не останавливают системную девальвацию. С первого января официальный курс доллара вырос почти на две гривны и достиг отметки 44,16.

Ради Бога, не тяните хоть этот мусор с телеграм-каналов сюда!
Кто-то заметил, что НБУ проводит интервенции (на минуточку - 5й год подряд) - и решил хайпонуть. Вспоминается старый анекдот: "На третий день Зоркий Сокол заметил, что у сарая нет задней стены..."

Серед усього тексту ви чомусь так невиправдано і емоційно зреагували лише на фонову фразу – «гривну удерживают искусственно за счет резервов», хоча, як в новинах так і в пості Digger’а, головний зміст та акцент був на конкретній цифрі в 1 млрд $, що помітно перевищує середньотижневий обсяг інтервенцій та увага на загальній сумі у 8,3 млрд $ продажу валюти з початку року, про що ви також зауважили у своїх обзорах у закритому каналі (знаю ці обзори, бо був підписаний).

То де «мусор» і чому?

Та за що, власне, вибачається Digger?

Опубліковано
1 час назад, Т.С. сказал:

Серед усього тексту ви чомусь так невиправдано і емоційно зреагували лише на фонову фразу – «гривну удерживают искусственно за счет резервов», хоча, як в новинах так і в пості Digger’а, головний зміст та акцент був на конкретній цифрі в 1 млрд $, що помітно перевищує середньотижневий обсяг інтервенцій та увага на загальній сумі у 8,3 млрд $ продажу валюти з початку року, про що ви також зауважили у своїх обзорах у закритому каналі (знаю ці обзори, бо був підписаний).

То де «мусор» і чому?

Та за що, власне, вибачається Digger?

Я не знаю, за що вибачався @Digger. Репліка була на адресу авторів телеграм-каналів, які почали вчора розганяти зраду. @Digger просто процитував, на що я, власне, і вказав. 
"Мусор" - це форма подачі від Телеграм-каналів, де ноги ростуть, перш за все, від відомого у вузьких колах каналу "Политика Страны" (сподіваюсь, Ви знаєте, ций це канал і хто за ним стоїть). Інфу поширило кілька каналів-мільйонників. 
Власне це і все. 
Ви занадто концентруєтесь на моїй скромній персоні, шановний @t.c. ))

Опубліковано (змінено)
В 11.03.2026 в 09:50, Mozart сказал:

Как-то дружно перестали писать все "уверовавшие в твердую гривну". Наверно, барыши от ОВГЗ подсчитывают... 

Ха, а можна і по іншому сказати - варто курсу піднятися на +/- 3% і як Пилип з конопель з'являються ті, хто починають шпинькати тримачів ОВДП ))) 

Але якщо уж Ви зачепили тему  підрахування баришів - то наприклад за мене все ексель рахує ))) Вбив у формулу курс по якому виходив з долара минулого травня, % по ОВДП, які купив, а також поточну дату і поточний курс по якому можна зайти в долар зараз . І хоч кожного дня можу споглядати свою поточну дохідність у реальному часі по вкладенням з точністю аж до тисячних відсотка. Наприклад станом на сьогоднішню дату курс беззбитковості для тих коштів, що я витратив на ОВДП з обміняних доларів в травні - 47,35. І відповідно зараз моя поточна доларова дохідність вкладень у гривневі ОВДП - 8,2%. Що станом на зараз приблизно на 5% вище дохідності валютних ОВДП, та на 8,2% вище у порівнянні з дохідністю доларів під матрацем, де були мої долари у травні минулого року ))) То ж, в принципі, станом на зараз результатом я задоволений. Ну а в червні, коли закінчаться мої ОВДП, можна буде підбити і остаточний підсумок. Тоді можемо і повернутися до теперішньої розмови. 

Змінено користувачем valutominyailo
  • Лайк 1
  • Хаха 3
  • Сумно 1
  • Подобається 5

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...