Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
18 часов назад, orest777 сказал:

Ви вже в друге задаєте мені це питання, тому відповім. Я щиро заздрю Вам, через те що для Вас так багато речей є очевидними. Бо для мене ні, я завжди сумніваюся, шукаю, аналізую, зважую, слухаю думки інших. А дуже часто ситуація міняється і очевидні речі буквально за кілька місяців стають абсолютно не очевидними. Тому я вважаю за необхідне кожну думку чи твердження детально обгрунтувати, щоб ті, хто читають могли зрозуміти хід думок, накласти своє бачення і досвід. Адже зараз тисячі людей відвідують поважні фінансові інтернет ресурси в пошуках порад як прогодувати-вивчити дітей, виліквати батьків, заплатити комуналку зимою і тд. Тому я вважаю авторитетні твердження "буде ХХ,ХХ" без пояснень коли і чому, тим більше що в 90+% випадків вони хибні чи не збуваються через зміну чинників, більш шкідливими. Тим більше, коли добре розумієш, про що пишеш і швидко набираєш текст - це не забирає багато часу.

Чи Ви вважаєте, що цього літа сотні мільйонів доларів було конвертовано в грн (в районі РІЧНИХ МІНІМУМІВ курсу) і розміщено на депозити в банки громадянами з великого розуму і тотальної очевидності?

Зрештою, Ви завжди можете не читати, взагалі відправити мене в ігнор (є ж така опція), мінусувати повідомлення чи пожалітися. З іншої сторони, може й справді мене забагато, лізу всюди з своїми 5-ма копійками.

П.С. Щодо МБ, з 1-го вересня активізуються репатріанти.

Есть хорошая цитата по этому поводу: "краткость - сестра таланта".  Думаю, что она наведет вас на умную мысль. В целом вы хорошо пишите, много анализируете. Явно видно, что человек не глупый и с большим жизненным опытом.

Опубліковано:
5 часов назад, Jilane2 сказал:

Явно видно, что человек не глупый и с большим жизненным опытом.

А вот по поводу Ваших "тридцатка до зимы по любому" - не могу такое же сказать...

Опубліковано:

Вот читаю коменты, люди признаются как опрометчиво и не далекоглядно покупали валюту по 27,5 -30 грн. А что делать тем кто покупал по 39 (немного но все же), а в течении двух-трёх недель курс бакса опустился до 30....

Опубліковано:
5 минут назад, Медведи и Быки сказал:

А что делать тем кто покупал по 39 (немного но все же), а в течении двух-трёх недель курс бакса опустился до 30....

Ждать.

Опубліковано:
11 хвилину тому, Медведи и Быки сказав:

Вот читаю коменты, люди признаются как опрометчиво и не далекоглядно покупали валюту по 27,5 -30 грн. А что делать тем кто покупал по 39 (немного но все же), а в течении двух-трёх недель курс бакса опустился до 30....

Не тупить... Когда рынок начинает валиться - продавай по любой цене, какую дают! Это Аксиома! Потом все равно откупишь дешевле. В итоге долларов на руках будет больше, чем если бы ты просто сидел и ждал "под водой"

Опубліковано:
43 минуты назад, tosssha сказал:

Не тупить... Когда рынок начинает валиться - продавай по любой цене, какую дают! Это Аксиома! Потом все равно откупишь дешевле. В итоге долларов на руках будет больше, чем если бы ты просто сидел и ждал "под водой"

В 13 году была позиция по бумагам, и вот когда индекс ухи падал, я в панике звонил своему брокеру и кричал - все пропало, все продаем! )))) А он отвечал так спокойно - ничего не будем продавать, я вижу большие биды снизу, усе бу ок. И таки да, +40% заработали. Так что бежать и все продавать нужно по уму, даже на падающем рынке.

Опубліковано:
10 минут назад, tosssha сказал:

И когда с 8 до 9 валился тоже?