Перейти до змісту

Каким будет курс 01.06.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.06.2026? (голосование будет закрыто 10 мая)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
      0
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 минуты назад, aleksandr7434saman сказал:

Прозванивал 4-5 знакомых 《операторов ч.р.》-гривны нет!Таков ответ. В Мегабанке берут не больше 100$. Отп берет только ,если класть гривну на текущий счет или депозит.

Прозвоните ещё раз :lol:

• Хаха 4
  • Подобається 2
  • Не подобається 1
Опубліковано
55 хвилин тому, Mozart сказав:

Это просто чуть не так работает. Если взвинтить курс, то спрос на импорт упадет в разы. За исключением товаров "неэластичного спроса" - например, лекарств. Хотя и тут перейдут на более дешевые аналоги или просто начнут меньше покупать.

Естественно, что при этом на товары первой необходимости будут тратить больше денег. "Излишков" станет меньше, на валюту не останется. 

Я,звісно,можу помилятися,але,переконаний,що,ті,хто переходить на дешевші аналоги медикаментів,або,починає менше їсти,на курс гривні до доллара впливають НІЯК.

Опубліковано

Нє ну все логічно, що на цьому рівні маємо призупинитись і навіть відскочити, як не як, а підійшли впритул до середнього за минулий рік, в лютому:o в середині місяця;) 

ПС думаю часи весняних стрибків повернуться, як це було колись в березні, квітні...

ПС2 ну і транш, а під нього на очікуваннях самі знаєте що..:rolleyes:

Опубліковано
17 минут назад, Jilane2 сказал:

Ребят я не знаю как вы, но я на всю оставшуюся гривну затарился по 26,83, осталось только на покушать. :)

Та да, 26,83 - "железобетонное дно", как говорил классик. :):):)

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...