Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
11 часов назад, adykevuch сказал:

Львів на вечір 27.20(22..23)/   а курс в роздріб на форумі абсолютно думаю нікого не цікавить...

8 часов назад, kmk сказал:

Орест, у нас 27,35/27,40 вечером. Где вы смотрите курсы (на вокзале?), это смешно просто, да и вилка в 30-40 коп по-вашему это нормально?

Вчіпились) Він написав реальні курси, до яких можна ще додавати або віднімати 5коп залежно від операції. 

Так і по 27,20 можна здати, але коли мова йде хача б про дрібний опт, а коли питання кількох соток, то пряма дорога до вікна, або базар. І тут також стоїть вибір, якщо це пару соток то сміло до вікна з найнижчим курсом, а зазор маже бути такий, одні по 27,30 на вікні, а в інших поруч майже 27,15 на продаж. 

Ну, а якщо соток не пару, то пряма дорога на базар, або до валютчика знайомого, це вже як в кого склалось.

Я на приклад до знайомого валютчика навіть з кілька сотками не ходжу..☺️

• Лайк 1
  • Подобається 3
  • Не подобається 1
Опубліковано:
2 минуты назад, Twin сказал:

Bчіпились) Bін нaписaв pеaльні курcи, до яких можнa щe додaвaти абo віднімaти 5коп зaлежно від oперації. 

Taк і по 27,20 мoжнa здати, aлe коли мoва йде xача б прo дpібний опт, a кoли питання кількox сoток, то пpяма дорoгa до вікнa, aбо бaзaр. І тyт також cтоїть вибір, якщо цe пaрy cотoк тo смілo до вікна з нaйнижчим курсoм, a зазop мажe бyти такий, oдні по 27,30 на вікні, a в інших порyч мaйже 27,15 нa пpодaж. 

Hу, a якщо сoток не паpy, то пpямa доpoга нa базаp, або до вaлютчикa знайoмoго, цe вжe як в когo склалoсь.

Я на приклaд дo знайoмoго вaлютчикa навіть з кількa соткaми не ходжy..☺️

кому цікавий курс в роздріб тут ? НІКОМУ... На момент Львів 27.20(24)/

• Лайк 2
  • Подобається 1
  • Не подобається 4
Опубліковано:
56 минут назад, orest777 сказал:

Вітаю всіх. Шановні критики, очевидно, що коли мова йде про серйозніші суми і обмін не на вулиці, то курс буде чуть інший ,23-,28(30). Але не впевнений, що всі читачі гілки постійно оперують сумами 3-5-10 тис. Крім того, де ви були раніше, коли тут приводили абсолютно вуличні курси з різних міст, при чому робили це люди, які не звідти і інфо подавали ще й з якихось інформаційних ресурсів, або наводилися курси банків, по яких вони не продавали? Тому, коли хтось наводить нереальні страшилки, необхідно показати, що не все аж так... І люди мають розуміти про географічний фактор явища і його часову дію...

Ну і раджу глянути всім і сьогодні на форекс: руб 67+, ойро 1,145... Звичайно, експортери будуть терміново зливати євро, але чи знайдуться зараз покупці і скільки того євро в загальному обємі МБ і ЧР...

Гарного всім дня, не буду набридати...

Но пока 1,1 нету, как не крути. Есть какие-то сквизы на 15-30 минут вниз. В общем, евро упало с начала года на 11% , думаю, что это уже дно.