Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.02.2025?  

177 користувачів проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.02.2025? (голосование будет закрыто 10 января)

• Менее 40,00
      0
    • 40,00-41,00
    • 41,00-41,50
      0
    • 41,50-42,00
    • 42,00-42,40
    • 42,40-42,70
    • 42,70-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • 44,00-45,00
    • Более 45,00

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
3 minutes ago, MadMax said:

Почему то Овгз некоторые называют инвестициями в Украину. Какие это инвестиции если ими затыкать дыры в бюджете по защищённым статьям, то есть проедаются? Они что идут на развитие? 

Те, кто вкладывают деньги - инвесторы. Если в вас вложили деньги, а вы ими никаких не воспользовались, это ваша проблема. Инвестиции приходили? Приходили. На этом все :)

Опубліковано:
7 минут назад, Френк сказал:

Україна підписала газовий контракт на 5 років  і в додачу ще 3 млрд доларів.

Очікую з понеділка стрімке падіння долара.

І в мене чуйка жика що 5 років правління Зелі увійде в історію і ще довго економісти будуть розбирати що і як.

І тепер точно очікую що гривня буле тільки укріплюватись в найближчі 4 роки точно

https://www.google.com/amp/s/tsn.ua/amp/groshi/ukrayina-domovilasya-iz-kremlem-pro-prodovzhennya-tranzitu-gazu-1463445.html

В мене така чуйка була ще тоді, весною, коли дружина Луценка кричала про курс 35 як мінімум, в разі не вірного вибору влади громадянами країни. Думаю, ну не може такого бути з приходом Зе команди, ехх, вірно мислив...

Опубліковано:
4 минуты назад, MadMax сказал:

А зарплаты бюджетникам чем буду платить?..не говоря уже об остальном...

У меня было куча планов, по стройке, ремонту..Я не менял по 25.50, вы думаете я поменяю по 23?)))Просто отложил до лучших времён. Ездить есть на чем, жить есть где...на еду и отдых есть гривна. Просто потихоньку покупаю доллор. И судя по обмене оптовой- таких не мало и суммами побольше моих.

Ця новина може прискорити похід на 22,80 а в майбутньому, вже після свят, ще нижче, тоді 23 буде виглядати гарним курсом для виходу. Мене більше хвилює послаблення долара штатами, не думаю що це вплине позитивно на грн...

Опубліковано:
13 минут назад, Френк сказал:

Україна підписала газовий контракт на 5 років  і в додачу ще 3 млрд доларів.

Очікую з понеділка стрімке падіння долара.

І в мене чуйка жика що 5 років правління Зелі увійде в історію і ще довго економісти будуть розбирати що і як.

І тепер точно очікую що гривня буле тільки укріплюватись в найближчі 4 роки точно

https://www.google.com/amp/s/tsn.ua/amp/groshi/ukrayina-domovilasya-iz-kremlem-pro-prodovzhennya-tranzitu-gazu-1463445.html

и откуда "Зеля" возьмёт столько благосостояния? - Ну да, от игровых автоматов, продажи земли, приватизации и крышевания металлолома в Кривом роге и всё это спустит на укрепление гривны?

Смотрите, что будет все 4 года этого сценария: налогов соберут меньше, короче, даже не хочу перечислять....ему придётся уйти и доллар будет 40 минимум.

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано:
13 часов назад, Death_Apostol сказал:

Пока пасую, но надеюсь на лучшее. Сложно соглашаться на пари с Бурым Мишей

І правильно) бо вже після 25-го грудня більше шансів на відскок, кінець року як не як, потім десять днів січня спекулянти будуть правити балом, на міжбанку)

Опубліковано:
10 хвилин тому, Twin сказав:

І правильно) бо вже після 25-го грудня більше шансів на відскок, кінець року як не як, потім десять днів січня спекулянти будуть правити балом, на міжбанку)

Думаю, що на свята багато людей повернеться додому і готівковий на здавання буде низьким відповідно +;- не значний буде.

Опубліковано:
15 минут назад, VIKm сказал:

Думаю, що на свята багато людей повернеться додому і готівковий на здавання буде низьким відповідно +;- не значний буде.

Перша скрипка міжбанк.

Опубліковано:

Про 3 млрд дол от Газпрома уже написали. Это хорошая новость для Нафтогаза, госбюджета и для А.Коболева, который получит остаток премии за выигрыш этого дела 😀. Влияние на гривну тоже положительное. Часть валюты оставят для закупки газа, тем самым снизив спрос на валюту в будущем, а часть валюты продадут и отправят на пополнение госбюджета...Гривна скорее всего еще просядет таким образом.

Вот еще новость. Потенциально не очень хорошая для гривны. 

Служба безпеки України звернулась до керівництва націоналізованого «Приватбанку» з листом, в якому висловило невдоволення тим, що державна фінустанова позивається до колишніх власників банку (Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова – ред.) в іноземних юрисдикціях, не узгоджуючи такі дії з СБУ та Генпрокуратурою, і просить на майбутнє без отримання такого «попереднього погодження» утриматися від подання нових таких позовів.

Опубліковано:

Доброго дня! Читаю постійно вітку і всепропалщиков і йду купляю $, а він потім знову падає :) Нам Росія так розумію повинна повернути борг по Стокгольмському суду, а ми їм повернули борг який брав Яник? Як це питання вирішилось, щось я цей момент упустив.

• Лайк 2
  • Хаха 1
  • Не подобається 4