Перейти до змісту

Каким будет курс 01.06.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.06.2026? (голосование будет закрыто 10 мая)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
      0
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
52 минуты назад, Texhokpat сказал:

Добрый вечер, Вы очень хорошо пишите, но у вас, честно говоря, странный выводы. 50-75 — это как я понимаю камень в мой огород, а потому отвечу.

Как Вы сами летом и писали, когда приводили табличку с наполнением бюджета в летние месяцы, дефицит бюджета начал формироваться вместе с карантином. Весенне-летний дефицит пока просто недофинансируют, чтобы не дать роста курса. Сумма там набежала пусть и не такая как я ожидал летом, но все таки существенная. К тому же летом удалось занять денег зарубежом, чего сейчас делать не выходить.

По большому счету мы имеем падение поступлений валюты от нерезидентов и международных организаций, которое может усилиться если начнёт пересыхать ручеёк переводов от заробитчан.

Если мы таки увидим ещё один полноценный карантин в Украине, то эмиссии гривны никак избежать не получиться.

Плюс показа ничего не понятно в США, где фальсификации выборов не видит лишь слепой. А если суд таки отдаст заслуженную победу Трамп, то возможен кризис на фондовых рынках со всеми вытекающими последствиями для Украины.

Не знаю как вам а мне видится заслуженный обвал нашей национальной валюты. Тут кстати ситуация похожая с теми же выборами в штатах, где все рассказывали о безусловной победе Байдена, а получается, что получается. Так и у нас все заговаривают курс, а будет все немного по-другому.

ставку 20-30% и желающих будет много.

Эмиссию надо сравнить с резервами и платежным балансом. Оба последних хороших.

Страна Доходы
(млн $)
Расходы
(млн $)
Дефицит/Профицит
(млн $)
Год
1 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png США [2] 3 328 700 4 107 700 −779 000 2018
2 22px-Flag_of_the_People%27s_Republic_of_ Китай [3] 2 712 000 3 267 000 −555 000 2018
3 22px-Flag_of_Japan.svg.png Япония [4][5] 564 000 861 000 −297 000 2018
Опубліковано
9 минут назад, proftpd сказал:

ставку 20-30% и желающих будет много.

Давайте на эту шикарную пирамиду ОВГЗ накинем сверху шапку с доходность 20% годовых (в валюте?). Вы хотя бы примерно представляете последствия? 

Опубліковано
11 часов назад, ANNAMILF сказал:

Давайте на эту шикарную пирамиду ОВГЗ накинем сверху шапку с доходность 20% годовых (в валюте?). Вы хотя бы примерно представляете последствия? 

сообщу супер-секретную информацию, что до НГ нету выплат крупных (1 выплата крупная). 4-квартал годовые налоги, можно гасить с отсрочкой 50 дней, наши спекули могут устроит с нерезами спекуляцию чтобы в НГ (и после новый год) провалится на 26.9-27.3. А после НГ опять на 28.7

Опубліковано
3 часа назад, Twin сказал:

Я добре памятаю березень,  першу декаду, вихідні,  і ріст курсу по годинах,  але це на світових ринках щось трапилось.  Карантин ввели вже в другій половині місяця,  курс ще трохи протримався на піках і рухнув вниз... 

Я теж пам'ятаю... :) Коли долар був найвище, я вперше з початку введення карантину виїхав в рейс (возив замовлений товар). Мав із собою валюту для обміну, був недалеко від Луцька, відчував, що на піку, але здати так і не ризикнув. Переміг страх перед невідомістю... :ph34r:

Опубліковано
36 минут назад, proftpd сказал:

сообщу супер-секретную информацию, что до НГ нету выплат крупных (1 выплата крупная). 

Судя по данным  с сайта http://afrtcp.tk/ крупные погашения ОВГЗ до конца года:

25.11.20 - 14 070 073 944,45, т.е. грубо 14 ярдов
16.12.20 - 11 753 004 713,75 , т.е. грубо еще 11,75 ярда

и еще пара "мелких" по 1,5 млрд. или около. 

Опубліковано
1 час назад, orest777 сказал:

Не вважаєте за потрібне написати, що Ви навели виплати по всій заборгованості і державній, і гарантованій, і бізнесу. Я 14 жовтня тут писав, що в 2021 виплати за ЗОВНІШНІМ ДЕРЖАВНИМ боргом складуть: 1 квартал біля 1,1 млрд, 2 квартал 0,5 млрд, 3 квартал трохи більше 3 млрд, 4 квартал - 0,6 млрд. А решта боргу - це трохи гарантованого і решта бізнес, який дасть собі раду, перепозичить, реструктуризує. Адже часто це липові борги перед своїми офшорками. Цього року не менше бізнес спокійно "розрулив". С/г-шники, ІТ-шники перепозичили, реструктуризували. Банки спокійно віддали, навіть з випередженням графіку і тд.

Стільки сторінок вишуканого апокаліптичного плачу, маніпуляцій даними, а реальний курс подивимося з понеділка...

Пан Орест, Ви реально хочете зі всіма війти в суперечку. У Вас, що в житті більше не має ніяких занять? Я ж з сайту взяв цитату надіслав. До чого Ваш коментар? Я не розписував структуру боргу і нікого не лякав з курсом... висловив свою думку. Може вона Вам і не подобається, це не означає, що відразу потрібно писати, що я чи хтось інший помилився. Я не помилився, а просто надіслав цитату з сайту.

Опубліковано
2 часа назад, orest777 сказал:

ІТ-шники перепозичили, реструктуризували.

В украинских ИТ-компаниях практически нету на балансе задолженности по кредитам/прочим долгосрочным обязательствам, так как эти кредиты по сути не на что брать и нечего под них давать в залог. 70% расходов ИТ-компаний это зп, остальное - амортизация офисной техники и аренда, но на это как правило кредиты не берут

Опубліковано (змінено)
43 минуты назад, Женька сказал:

В украинских ИТ-компаниях практически нету на балансе задолженности по кредитам/прочим долгосрочным обязательствам, так как эти кредиты по сути не на что брать и нечего под них давать в залог. 70% расходов ИТ-компаний это зп, остальное - амортизация офисной техники и аренда, но на это как правило кредиты не берут

Згоден з Вами. Більше того 60% IT ринку це аутсорсингові компанії, які всі зареєстровані закордоном в офшорних юрисдикціях і точно не будуть в Україні брати кредити. І лише вимушені заводити в Україну валюту для виплат зп іт працівникам.  До речі цього року іт сектор не дорахується за прогнозом близько 200 млн доларів. А реструктуризації проводять в своїй більшості олігархи на своїх заводах які в своїй більшості давно живуть за рахунок повернення пдв. Також агрохолдинги які також отримують надприбутки за рахунок закритого ринку сільхоз землі. Бо не маючи ринка землі можна не купувати землю за ринковою ціною, а брати в оренду землю і платити в кінці сезону ренту з урожаю тим самим мінімізуючи затрати. Україна це дивна краіна де великий бізнес на бумазі платить великі податки і робить великі капітальні інвестиції, але коли вже більш глибоко розібрати звідки формуються прибутки великого бізнесу олігархів, як результат отримаємо з бюджету в своїй більшості і з штучних монополій і держ підприємств які працюють на них, а їхні збитки покриває бюджет....

Змінено користувачем User09
Опубліковано
1 час назад, Mozart сказал:

Судя по данным  с сайта http://afrtcp.tk/ крупные погашения ОВГЗ до конца года:

25.11.20 - 14 070 073 944,45, т.е. грубо 14 ярдов
16.12.20 - 11 753 004 713,75 , т.е. грубо еще 11,75 ярда

и еще пара "мелких" по 1,5 млрд. или около. 

Охрименко посчитал 518, за 3 квартал было в 5 раз больше

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...