Перейти до змісту

Каким будет курс 01.07.2026?  

128 проголосували

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.07.2026? (голосование будет закрыто 15 июня)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
      0
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, osso сказал:

Курс конвертации 12.7 в обменники и того меньше. Какие 13,35???

"Турецкая лира впервые в истории упала ниже 13 за доллар США"

https://ru.investing.com/news/economic-indicators/article-2111252

Опубліковано
11 минут назад, Пофигист7909 сказал:

Благодаря денка, ждал и дождался 26 .25 по акгриколю!!! 

Благодаря Моцарту засунулся  по 27.30- 27.60!!!

Denka большое человеческое спасибо!!!

Моцарт - ну и вам спасибо)))

В среднем вышло по 26,82?

Опубліковано (змінено)
2 часа назад, ukraina01 сказал:

Вставлю свои 5 копеек к сегодняшней ситуации, чисто свое мнение, НБУ сегодня писали продал 160млн., может это он как и при снижении даёт ориентир, что выше пока нельзя? А потом будет обратный разворот к 26.хх?  На текущий момент заганяя в дорогой доллар?

нет, он затаривает инсайдеров долговой пирамиды, как в марте 2020. тогда кажись сжигали по $300 лямов в день, рассказывая про сглаживания колебаний. :pleasantry:

нехватает последней детали - дефицита валюты в обменках, банках, сказок про неприлетевший самолет, сбоев в моб приложениях и "карантинных" ограничений по 2 чела на отделение банка :) это единственное, что вселяет веру в обычный загон.

Змінено користувачем Moneta
  • Лайк 2
  • Хаха 2
  • Подобається 1
Опубліковано
24 минуты назад, orest777 сказал:

Ну якось так. Хоч все відбулося трохи швидше ніж я думав. Головна причина такого швидкого росту, як на мене, помилка НБУ. Регулятору треба було гасити швидше і впевненіше. Всі чітко розуміли, що альтернативні енергетики більшість з отриманих мільярдів конвертують у валюту для розрахунку по кредитах.І коштів навіть без грошей структур Ахметова достатньо для значного росту попиту. Підозрюю, регулятор сподівався, що попит енергетиків задовільнять експортери. Але я не раз уже підкреслював, що у експортерів все гаразд і на внутрішньому ринку і спішити з продажем валюти, тим більше з понеділка, їм не треба. Будуть чекати кращого курсу. І ще одне, структури Ахметова роблять велику частину експорту як у видобувній-металургійній, так і в  енергетичній галузях, а сукупна його частка в експорті явно не менше 30%. В світлі актуальних внутрішньополітичних подій, думаю, він притримав надходження валюти від експорту. Ось і виник потужний дефіцит валюти на МБ, який спровокував такий швидкий ріст курсу. А ще й "нерезиденти" додалися з ще більш активним виходом...

Курс був і залишається серйозним подразником. Люди навіть якщо не мають що продати чи за що купити (я про валютообмін), то все одно слідкують за курсом. Тому зеля з компанією не просто так зробила ставку на "стабільність" з легким ревалом (і пиляти зручніше, і електорат спокійний). А рудому зараз треба щоб і курс дратував. З цієї точки зору, стабільності не передбачається.

З іншої сторони, НБУ нагріб валюти по 26,05 і зараз йому вигідно продати як найдорожче. Чим дорожче продасть, тим швидше спалить гривню зелених енергетиків меншою кількістю валюти. А це головний чинник нестабільності. Думаю, якби не політика, НБУ був би ще стриманішим.

В теперішніх обставинах треба рахувати і відслідковувати скільки ще гривні в зелених енергетиків залишилося. Як тільки вона закінчиться, так і корекція...

П.С. Як тут сьогодні вже багато хто написав: від свого прогнозу не відмовляюся 😉

Орест , який прогнозуєте мінімальний курс долара на наступний рік виходячи з сьогоднішніх реалій ?

Опубліковано
4 минуты назад, Mozart сказал:

А была бы своя голова - ни на кого бы не пеняли. Добавьте Вы меня в игнор, а я - Вас. И все будут довольны... 
Как удобно всегда иметь виноватого в своих ошибках.

))) я и по 28 покупал и не жалею, так оно спокойнее

• Лайк 2
  • Хаха 2
  • Подобається 4

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...