Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Последние 13 лет на нокиан. Сначала Нокиан хакапелита R, потом R2, сейчас R3. Но на новую взяли сейчас Goodyear UltraGrip Performance G1

• Лайк 1
  • Дякую 1
Опубліковано
19 часов назад, Moskit сказал:

прошу учасників форуму поділитися думками/порадами щодо варіантів придбання зимової гуми R16 (нешипованої) середнього цінового діапазону 

П.С. тема три роки відпочивала:beach:, треба вже щось і написати)))

:hi:

Хаккапелита юзаю с 2008 года. Вопросов не возникало. 17 и 18 радиус.Без шипов. Шумновато)) Но практичны.
Нордман не понравился,хреново балансировались. Что-то из мешлина было,быстро шишки вылезли и я про них забыл - навсегда.))

Если есть толковый знакомый,который занимается шинами,то можно поинтересоваться какие шины,сейчас,имеют крепкую боковину и не дубнут при минус 10.))

• Лайк 1
  • Дякую 2
Опубліковано (змінено)
28 хвилин тому, vad4607 сказав:

Если есть толковый знакомый,который занимается шинами,то можно поинтересоваться какие шины,сейчас,имеют крепкую боковину и не дубнут при минус 10.))

так і буду робити, але перед тим хотів все-таки почитати думки з народу)))

років з п'ять тому поставив ханкук і під кінець першого сезону правим переднім десь зачепив боковину (може об камінь, а може об арматуру). Результат - "Г" подібний розрив збоку((( Поставили кордову латку (400 гривень) і  пара коліс пішла на зад авто. Так проїздив весь цей період, протектора залишилось ще на одну зиму (я так думаю). Тому й думаю: чи у ханкука ніжна боковина, чи арматура міцна трапилася? 

варіант ханкука не відкидаю, але ж проблема вибору має місце :scratch_one-s_head:

1443153185_.png.019074f375311afc1a7de9fa9a293fcb.png

і це тільки по ханкуку

П.С. плюси закінчилися(((

Змінено користувачем Moskit
  • Лайк 1
Опубліковано (змінено)
1 час назад, Moskit сказал:

Результат - "Г" подібний розрив збоку((( Поставили кордову латку (400 гривень) і  пара коліс пішла на зад авто.

Бывает. Просто не повезло. Это не в упрек производителю.

Barbaris, в аккурат, когда зима встречала весну, где-то так, тоже полинял на две кордовые на зимней по правой стороне. С ямкой возле налоговой не разминулся. 40, где-то, шел, что обидно. Как лошара, встрял. Ладно, по Набережной, если ментов нет, 140-160 гоняю, ну, там, до 180... А тут - 40, два разрыва. И тоже на зад переставили.

" Ничего " (с)

Змінено користувачем barbarisw2
  • 3 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Ну как бы маленькое зимнее колёсико 🤔 245/75/16 к зиме готово. Вариант эконом, на железках.

IMG_20211005_223210.jpg

Змінено користувачем Аид
  • Подобається 1
  • Не подобається 1
  • 3 місяці потому...
Опубліковано
15.09.2021 в 18:56, Moskit сказал:

так і буду робити, але перед тим хотів все-таки почитати думки з народу)))

років з п'ять тому поставив ханкук і під кінець першого сезону правим переднім десь зачепив боковину (може об камінь, а може об арматуру). Результат - "Г" подібний розрив збоку((( Поставили кордову латку (400 гривень) і  пара коліс пішла на зад авто. Так проїздив весь цей період, протектора залишилось ще на одну зиму (я так думаю). Тому й думаю: чи у ханкука ніжна боковина, чи арматура міцна трапилася? 

варіант ханкука не відкидаю, але ж проблема вибору має місце :scratch_one-s_head:

1443153185_.png.019074f375311afc1a7de9fa9a293fcb.png

і це тільки по ханкуку

П.С. плюси закінчилися(((

Купили? Или еще год решили на старой?

• Дякую 1
  • Подобається 1
Опубліковано
28 хвилин тому, Brocar сказав:

Купили? Или еще год решили на старой?

стара гума лишилася на старій машині)))

купив через однокласника Matador 205/60/16 (Чехія) за 260 доларів. 

Начебо нормальна гума, без особливого гонору та понту)))

• Дякую 1
Опубліковано
40 минут назад, Moskit сказал:

стара гума лишилася на старій машині)))

купив через однокласника Matador 205/60/16 (Чехія) за 260 доларів. 

Начебо нормальна гума, без особливого гонору та понту)))

Оборежно з тим Матадором,  боковинка слабка. 

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 1
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...