AK77 159 Опубліковано: 15 вересня, 2021 Продолжу катать хакку R2 в 215/60 17. Шумновата, но оно того стоит. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
snezha 11 182 Опубліковано: 15 вересня, 2021 Последние 13 лет на нокиан. Сначала Нокиан хакапелита R, потом R2, сейчас R3. Но на новую взяли сейчас Goodyear UltraGrip Performance G1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vad4607 1 935 Опубліковано: 15 вересня, 2021 19 часов назад, Moskit сказал: прошу учасників форуму поділитися думками/порадами щодо варіантів придбання зимової гуми R16 (нешипованої) середнього цінового діапазону П.С. тема три роки відпочивала, треба вже щось і написати))) Хаккапелита юзаю с 2008 года. Вопросов не возникало. 17 и 18 радиус.Без шипов. Шумновато)) Но практичны. Нордман не понравился,хреново балансировались. Что-то из мешлина было,быстро шишки вылезли и я про них забыл - навсегда.)) Если есть толковый знакомый,который занимается шинами,то можно поинтересоваться какие шины,сейчас,имеют крепкую боковину и не дубнут при минус 10.)) 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 738 Опубліковано: 15 вересня, 2021 (змінено) 28 хвилин тому, vad4607 сказав: Если есть толковый знакомый,который занимается шинами,то можно поинтересоваться какие шины,сейчас,имеют крепкую боковину и не дубнут при минус 10.)) так і буду робити, але перед тим хотів все-таки почитати думки з народу))) років з п'ять тому поставив ханкук і під кінець першого сезону правим переднім десь зачепив боковину (може об камінь, а може об арматуру). Результат - "Г" подібний розрив збоку((( Поставили кордову латку (400 гривень) і пара коліс пішла на зад авто. Так проїздив весь цей період, протектора залишилось ще на одну зиму (я так думаю). Тому й думаю: чи у ханкука ніжна боковина, чи арматура міцна трапилася? варіант ханкука не відкидаю, але ж проблема вибору має місце і це тільки по ханкуку П.С. плюси закінчилися((( Змінено 15 вересня, 2021 користувачем Moskit 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barbarisw2 4 509 Опубліковано: 15 вересня, 2021 (змінено) 1 час назад, Moskit сказал: Результат - "Г" подібний розрив збоку((( Поставили кордову латку (400 гривень) і пара коліс пішла на зад авто. Бывает. Просто не повезло. Это не в упрек производителю. Barbaris, в аккурат, когда зима встречала весну, где-то так, тоже полинял на две кордовые на зимней по правой стороне. С ямкой возле налоговой не разминулся. 40, где-то, шел, что обидно. Как лошара, встрял. Ладно, по Набережной, если ментов нет, 140-160 гоняю, ну, там, до 180... А тут - 40, два разрыва. И тоже на зад переставили. " Ничего " (с) Змінено 15 вересня, 2021 користувачем barbarisw2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 762 Опубліковано: 5 жовтня, 2021 (змінено) Ну как бы маленькое зимнее колёсико 🤔 245/75/16 к зиме готово. Вариант эконом, на железках. Змінено 5 жовтня, 2021 користувачем Аид 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Brocar 3 555 Опубліковано: 23 січня, 2022 15.09.2021 в 18:56, Moskit сказал: так і буду робити, але перед тим хотів все-таки почитати думки з народу))) років з п'ять тому поставив ханкук і під кінець першого сезону правим переднім десь зачепив боковину (може об камінь, а може об арматуру). Результат - "Г" подібний розрив збоку((( Поставили кордову латку (400 гривень) і пара коліс пішла на зад авто. Так проїздив весь цей період, протектора залишилось ще на одну зиму (я так думаю). Тому й думаю: чи у ханкука ніжна боковина, чи арматура міцна трапилася? варіант ханкука не відкидаю, але ж проблема вибору має місце і це тільки по ханкуку П.С. плюси закінчилися((( Купили? Или еще год решили на старой? 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 738 Опубліковано: 23 січня, 2022 28 хвилин тому, Brocar сказав: Купили? Или еще год решили на старой? стара гума лишилася на старій машині))) купив через однокласника Matador 205/60/16 (Чехія) за 260 доларів. Начебо нормальна гума, без особливого гонору та понту))) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 23 січня, 2022 40 минут назад, Moskit сказал: стара гума лишилася на старій машині))) купив через однокласника Matador 205/60/16 (Чехія) за 260 доларів. Начебо нормальна гума, без особливого гонору та понту))) Оборежно з тим Матадором, боковинка слабка. 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах