Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 часов назад, NWEN сказал:

Не со всеми вариациями ответа я согласен

С какими именно из этих предложенных мною вариантов ответа на вопрос "Что дальше?" для солдат ВСУ вы не согласны:

1. самоволка
  2. плен
  3. смерть
  4. тяжелое ранение
  5. старость - достижение предельного возраста для военного (тут кстати еще не факт, что получится так уйти со службы)

и почему ?

Может у вас есть альтернативные варианты?

Опубліковано
16 минут назад, alex_agent сказал:

С какими именно из этих предложенных мною вариантов ответа на вопрос "Что дальше?" для солдат ВСУ вы не согласны:

1. самоволка
  2. плен
  3. смерть
  4. тяжелое ранение
  5. старость - достижение предельного возраста для военного (тут кстати еще не факт, что получится так уйти со службы)

и почему ?

А как же парад перемоги?

• Хаха 4
  • Подобається 1
  • Не подобається 2
Опубліковано
Только что, alex_agent сказал:

1. самоволка
  2. плен
  3. смерть
  4. тяжелое ранение

и почему ?

Я говорил не о предложенных Вами вариантах, они как раз выстраивают в целом стройную логику, а о вариантах о которых слышал непосредственно от участников.

Процитирую себя для понимания контекста в котором говорил

3 часа назад, NWEN сказал:

Для военнослужащих, те кого я знаю тоже нашли свои ответы на этот вопрос. Не со всеми вариациями ответа я согласен

С их вариациями в стиле "вернусь домой и буду жить как раньше" или "победю всех и ихних и наших и сам себе царь во дворца буду" или "война не закончится никогда"

не вполне согласен.

Впрочем для некоторых война действительно не закончится никогда, но не в том смысле что боевые действия будут продолжаться вечно, а в том что не все вернувшись телом с войны, вернутся оттуда умом. А системных программ поддержки и реадаптации на горизонте не видно.

И это еще одна задача которая не будет решена.

Как вернуть к мирной жизни участников БД, особенно тех кто попал туда, скажем дипломатично, волей случая.

Опубліковано

«Новий» «мирний план Трампа»: до чого примушують Україну. Аналіз чотирьох документів

Цитата

Ось вам добра звістка — Україна стане членом ЄС до 1 січня 2027 року. Що про це думає сам ЄС, який досі не спромігся відкрити з Україною жодного переговорного розділу, й чи готовий Євросоюз до такого кроку (особливо друг Трампа — Орбан), документ знов-таки замовчує. Насправді європейські партнери шоковані й нажахані як пропозиціями американських переговірників, так і рівнем їхньої компетенції. Однак наша величезна проблема полягає ще й у тому, що і з українського боку життєво важливі — однозначно найважливіші за всю історію незалежності України — переговори ведуть дилетанти, які не мають ні достатнього досвіду, ні компетенції для гідного та ефективного протистояння сьогоднішнім екзистенційним викликам, що стоять перед країною, яка стікає кров’ю, змучена та втомлена від війни, але не бажає здаватися агресору. Не можна посилати на переговори «сов», здатних лише носити туди-сюди листи, як у «Гаррі Поттері». Ну, як може опонувати американцям Рустем Умеров, який не знає міжнародного права й не оперує інструментами тонкої дипломатії, зате володіє нерухомістю та бізнесом у США і має там родину? От наскільки жорстко він сперечатиметься з американцями, як гадаєте?

https://zn.ua/ukr/WORLD/novij-mirnij-plan-trampa-do-choho-primushujut-ukrajinu-analiz-chotirokh-dokumentiv.html

Спрощений план вступу України до ЄС лякає європейські столиці: FT дізналася, яка модель приєднання обговорюється

Цитата

Згадка про приєднання Києва до ЄС у 2027 році є у проєктах 20-пунктного мирного плану, розробленого за участі США, який зараз обговорюється, попри те, що на думку чиновників ЄС, Україні може знадобитися десятиліття реформ, щоб відповідати суворим критеріям вступу. Втім, чиновники Єврокомісії розуміють, що президент України Володимир Зеленський зможе погодитися на інші аспекти можливої мирної угоди, такі як відмова від деяких територій на користь Росії, лише якщо зможе представити членство в ЄС як позитивний результат. Попередній план реформ, який зараз обговорюється, дозволив би Україні приєднатися до ЄС, але зі значно меншими повноваженнями у прийнятті рішень Союзу. Наприклад, за словами посадовців, спочатку Україна не матиме звичного права голосу на самітах лідерів та міністерських зустрічах. Згідно з пропозиціями, які ще розробляються, Київ може отримати поступовий доступ до частин єдиного ринку ЄС, сільськогосподарських субсидій та внутрішнього фінансування розвитку після досягнення певних етапів після вступу. Це кардинально змінить правила вступу, узгоджені в 1993 році, які вимагають від країн дотримання величезної кількості регламентів ЄС у різних сферах політики та приєднання до Союзу лише після виконання всіх вимог. Однак велика група країн ЄС, які хоча і прагнуть підтримати Україну, категорично проти будь-яких заходів, що могли б створити лазівки в правилах або встановити дворівневу систему членства.

https://zn.ua/ukr/POLITICS/sproshchenij-plan-vstupu-ukrajini-do-jes-ljakaje-jevropejski-stolitsi-ft-diznalasja-jaka-model-prijednannja-obhovorjujetsja.html

Опубліковано
57 минут назад, NWEN сказал:

С их вариациями в стиле "вернусь домой и буду жить как раньше" или "победю всех и ихних и наших и сам себе царь во дворца буду" или "война не закончится никогда"

не вполне согласен.

Так конечно понятнее. Но интересно, а вы пытались у авторов этих высказываний уточнить:
"вернусь домой и буду жить как раньше" - когда именно и кто его отпустит домой ?
"победю всех и ихних и наших ..." - бред конечно, но можно уточнить каким образом ?
"война не закончится никогда" - высказывающийся точно уверен, что он неуязвим и бессмертен и для него эта война не закончится никогда? Или он готов пожертвовать собой в надежде на то, что в будущем бесконечное количество забусяреных ухилянтов продолжит воевать вечно? :sarcastic:

Опубліковано

Тоже с электрикой не густо,нет по 15-18 часов в день.

Это не сутками ,но все может случиться и будет ещё хуже.

Хотя атомная обеспечивает на 100 процентов население,но ставленник режима исполняет и перевыполняет .

Ситуация ухудшена тем ,что у меня двухконтурный котел,думала пропетляю зиму,наблюдаю.

Две недели сибирских морозов впереди ,а пока ниже 14 не опускается.

Сравниваю с другими ,у которых капец .

Опубліковано (змінено)
1 час назад, alex_agent сказал:

Очередное потужное ноу нейм ,до 22 г играло в "танчики" и тратило папину денюжку. И да ,как же без квн ,был,участвовал.😂

Любитель вейпа  и поспать. Всё проспал в 22 году.

Змінено користувачем Fat Point
Опубліковано
7 часов назад, Fat Point сказал:

Очередное потужное ноу нейм ,до 22 г играло в "танчики" и тратило папину денюжку. И да ,как же без квн ,был,участвовал.😂

Любитель вейпа  и поспать. Всё проспал в 22 году.

Ким но не Ын

Опубліковано
10 часов назад, alex_agent сказал:

Так конечно понятнее. Но интересно, а вы пытались у авторов этих высказываний уточнить:
"вернусь домой и буду жить как раньше" - когда именно и кто его отпустит домой ?
"победю всех и ихних и наших ..." - бред конечно, но можно уточнить каким образом ?
"война не закончится никогда" - высказывающийся точно уверен, что он неуязвим и бессмертен и для него эта война не закончится никогда? Или он готов пожертвовать собой в надежде на то, что в будущем бесконечное количество забусяреных ухилянтов продолжит воевать вечно? :sarcastic:

Давно пытался. Но даже наводящие вопросы, хм, не вызывают понимания.

Бросил.

Бесполезно.

Проще не общаться. Как вначале сказал, - это их выбор.

Я конечно могу по старой дружбе поделиться с кем-то мыслями. Но навязывать свое мнение увольте.

Оно кстати простое:

Однажды война закончится, все войны заканчиваются рано или поздно. И мы офигеем все разваленное обратно отстраивать. Если конечно будет кому и для кого отстраивать. А пока рушим все по принципу "згорів сарай, гори і хата". Не могу сказать что меня это радует, но влияния на эти процессы я не имею.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   2 користувача онлайн

• Створити...