Fat Point Опубліковано Четвер в 19:12 Опубліковано Четвер в 19:12 7 часов назад, NWEN сказал: За 5-6 грн/квт можно и самому электричество себе сообразить. Пусть повышают. Как будете обходить рост цен в потребительской корзине ?Хлеб самому печь и сапоги шить самому ? В 21.04.2026 в 13:26, Fat Point сказал: новости пошли ,что скоро э/э по 15 грн ? 1 Цитата
Олександрм Опубліковано Четвер в 20:11 Опубліковано Четвер в 20:11 6 годин назад, Ирина_ сказав: використання спиртовмісних еліксирів для "кращої" комунікації з чоловічим поголів’ям - стратегія, безумовно , робоча, проте - є нюанс... вона вщент позбавляє жінку інтелектуального лоску. спільні посиденьки над коритом етанолу та синхронне його заливання в баки просто не передбачають розвитку інтелектуального градуса у обох сторін. "магія зваблення" тут працює на найпримітивнішому рівні - через фізіологічне звикання до спільного дофамінового приходу. проте біологія - дама мстива, і в неї специфічне почуття гумору. коли "внутрішній арбітр" остаточно засинає під системною дією пари, виникає підступна ілюзія сприйняття й думки, що здавалися піком дотепності, при спробі зафіксувати їх на папері раптово катапультуються в зону незв’язної, "акустичної" вегетації. :) В форматі смс переписки воно так. А щодо епістолярного роману то тут можно поспорити.) Якщо писати пяним а редагувати тверезим (с) Зрештою, при досягненні певного рівня збудження , інтелектуальний градус і так падає до рівня обізяни) Щодо сидіння над коритом етанолу, то скажу вам, як алкоголік зі стажом, що прєдпочітає нахрюкуватись з жінками, синхронність заливання є невірним форматом. Пити треба вночі й при вогні з одного бокала, по черзі. В кого бокал той пє і говорить, а інший мовчить і слухає, поки не прийде його черга. Правда є небезпека- можно наболтать лишнього.) P/s Те що в "братів" почали говорити жінки добре. Мясорубку можуть зупинити лише жінки та військові. Поки обороти лиш набираються, але нема вічної війни, як і не може бути вічного миру. 2 Цитата
snezha Опубліковано Четвер в 21:08 Опубліковано Четвер в 21:08 1 час назад, Fat Point сказал: Как будете обходить рост цен в потребительской корзине ?Хлеб самому печь и сапоги шить самому ? У меня жена последние полгода регулярно делает хлеб в хлебопечке. Врядли это дешевле, но он не плесневеет через 3 дня. 1 7 Цитата
Аид Опубліковано Четвер в 21:15 Опубліковано Четвер в 21:15 5 минут назад, snezha сказал: У меня жена последние полгода регулярно делает хлеб в хлебопечке. Врядли это дешевле, но он не плесневеет через 3 дня. Я латвийский багет из супермаркета забыл на пару недель в машине и нечЁ как только купленный. 7 2 Цитата
Популярний пост Esq Опубліковано Четвер в 22:46 Популярний пост Опубліковано Четвер в 22:46 11 часов назад, NWEN сказал: За 5-6 грн/квт можно и самому электричество себе сообразить. Пусть повышают. Кстати, про тарифы на электричество. У меня местное польское облэнерго сейчас предлагает тарифы с ценой зафиксированой на 9 лет вперед с гарантией неповышения. А еще в этом году прислал предложение снизить на 10% на весь 2026 год начиная от уже прошедшего первого января. Контраст с Украиной такой, что мне кажется, что никаких шансов на даже отдаленную нормализацию уже нет. 2 6 5 Цитата
Аид Опубліковано Четвер в 22:50 Опубліковано Четвер в 22:50 2 минуты назад, Esq сказал: Кстати, про тарифы на электричество. У меня местное польское облэнерго сейчас предлагает тарифы с ценой зафиксированой на 9 лет вперед с гарантией неповышения. А еще в этом году прислал предложение снизить на 10% на весь 2026 год начиная от уже прошедшего первого января. Контраст с Украиной такой, что мне кажется, что никаких шансов на даже отдаленную нормализацию уже нет. Увы 26 ну 27 год, далее территория смерти. 1 1 2 Цитата
viking-joss Опубліковано Четвер в 23:51 Опубліковано Четвер в 23:51 (змінено) 3 часа назад, Олександрм сказал: Мясорубку можуть зупинити лише жінки та військові. Поки обороти лиш набираються, але нема вічної війни, як і не може бути вічного миру. Не только. Ванга сказала, что уже к концу текущего года запустится процесс реформирования государства, а это связанные вещи. Помню, вы планировали релоцироваться - для вас в том числе европейцы заблаговременно приготовили специальный дуршлаг, интересно кого они планируют через него отсеивать.. 1 час назад, Аид сказал: Увы 26 ну 27 год, далее территория смерти Да, дикие земли Змінено Четвер в 23:54 користувачем viking-joss Цитата
alibob Опубліковано П'ятниця в 01:06 Опубліковано П'ятниця в 01:06 3 години назад, Аид сказав: латвийский багет из супермаркета забыл на пару недель в машине и нечЁ как только купленный Зима/літо? Температура нижче 0 значно затримує певні процеси. Також можна подумати і про склад продукту. Цитата
Олександрм Опубліковано П'ятниця в 01:23 Опубліковано П'ятниця в 01:23 1 годину тому, viking-joss сказав: Помню, вы планировали релоцироваться - для вас в том числе европейцы заблаговременно приготовили специальный дуршлаг, интересно кого они планируют ч В мене громадянство романія маре, не должно б бути в тім числі відсіву для корінних європейців) Але... хз, розказуйте, що там за відсів. Ванга багато чого наговорила)))) 3 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.