Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 часов назад, Олександрм сказал:

) Та ладно Вам.  Я на цю стрілянину дивлюсь на екранах, як порядні люди в спорт барах футбол. 

Тут 17 телевізорів зараз. Це в нас знято. https://t.me/UaOnlii/70349

Це нова війна .

Наші перестали стріляти з крупнокаліберних кулеметів ще зимою. Кулеметники просто закінчились. Снайпери, сапери теж саме.   82 міномети майже не використовуються. Танки стріляють з закритої позиції як гаубиці. Артилерійських батарей нема.  Стоять одиночні гармати. Причепна артилерія теж використовується обмежено.

Для арти чи фпв не має значення чи ти сомалієць чи суперрембо.

Всі люди  з мяса. 

Армії перейшли на штик ніж не тому, що він кращий за двуручний меч...

А в мене тіки офіцерський швейцарський ножик) 

После подобных видео стали добивать на основе взаимности всех с обоих сторон. На телеге Моисея более тысячи кадров с Крынок, лодки, бойцы, эвакуация и т.д.

Так что в эту игру можно играть как угодно.

• Сумно 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 2
Опубліковано (змінено)

В любом устройстве есть контроллер управления питанием (заряд, разряд). Да вполне им можно коротнуть акб через ПО

Змінено користувачем Аид
Опубліковано
23.04.2024 в 02:27, Аид сказал:

Жители севера Сумской и Харьковской области запас воды, еды, лекарств и тревожный чемоданчик будут не лишние.

Как вы там граждане? Сумы точно знаю не весело...

Там были которым было смешно... ну как смешно или уже не?

Опубліковано
1 час назад, Totolya сказал:

image.png.c98e0565885bcf81b50d98b0efc3b776.png

шо я и говорил

надзвичайна оперативність, як завжди у арабів))) чи відповідає це дійсності? хто там з арабів буде перевіряти; написали PENT (перше, що знайшли в вікіпедії) - значить він.

Моссад використав вибухівку, відому вже 130 років і дуже чутливу до удару? (детонує безвідмовно при вантажі 2 кг та висоті падіння 17 см. https://ru.wikipedia.org/wiki/Пентаэритриттетранитрат)

5 місяців у декількох тисяч користувачів жодного разу не падав пейджер? 

П.С. в столиці України, до речі, дану речовину не знайти; мабуть все Моссад викупив :unknown:

nnnn.png.7947c68a5822b7f632587f1b47dfbe9f.png

• Дякую 3
  • Хаха 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 1
Опубліковано
2 години тому, Аид сказав:

После подобных видео стали добивать на основе взаимности всех с обоих сторон. На телеге Моисея более тысячи кадров с Крынок, лодки, бойцы, эвакуация и т.д.

Так что в эту игру можно играть как угодно.

Відчуваю Ваше засудження. Мене то мало тішить, охотнічий інстинкт присущ, но я не садист. Мене під кінець зміни од таких відео буквально тошнить. Бувало і по 24 вбивства за день бачив.

На відео не наші добили. Там він сам коли хотів сховатись, ховатись  не було де, то він  присунувся  до свого побратима якого перед тим довбанули і підпалили фпв і прикинувся мертвим..  і від вогню в нього почалась детонація гранат.  Росіяни часто прикидаються , як жуки.  Зимою бачив як 3 чоловіка од ранку довечора лежали поміж трупами на голій землі  на мрозі а ввечері встали і побігли.😂

І ще. Його не добили. Він вижив і там кричав ще 3години то просив щоб здатись, то щоб добили. 

Недалеко була наша сп з 2 чоловіками все чули . Но кому він важко ранений нужен щоб своїми ризикувати? Дай Бог щоб своїх важких виносили. При евакуації ранених часто всю групу розбирають

Ранені росіяни часто самі дострілюються.

Як вмирають наші я рідше бачу.

Раз бачив як їхні штурмовики заскочили в наш бліндаж, а потім наших вивели і розстріляли.

Вивели для того щоб не воняли в середині. Укриттів в полі дуже мало і багато  , які з трупами. Особєнно підбита техніка.

Я приніс не для сміху, а щоб побачили умови війни і як воюють штурмовики.   Тут пекло, ттх автомата в виживанні грає роль 10ту. 

.

Опубліковано
8 часов назад, Аид сказал:

В любом устройстве есть контроллер управления питанием (заряд, разряд). Да вполне им можно коротнуть акб через ПО

Коротнуть АКБ может и можно (я сильно скептически отношусь к этому), но на 99.9% это не приведет к ее возгоранию или взрыву. У АКБ свой собственный контроллер, который в случае КЗ или перегрева просто изолирует элемент. На видео АКБ взрывается именно из-за повреждения контейнера самой АКБ, для чего нужно сильное физическое воздействие, что видно на видео (не с первого удара молотком). Да и далеко не каждая АКБ даже при таком физическом повреждении обязательно загорится/взорвется, наоборот шансы этого слишком низкие для планирования.
А вот версия уважаемого Moskit мне кажется правдоподобной. Либо нестандартное использование заранее встроенной функции самоликвидации устройства, либо предварительно подготовленная специальная партия для "нужных" абонентов. Время, думаю, прояснит.

Опубліковано
12 часов назад, Moskit сказал:

надзвичайна оперативність, як завжди у арабів))) чи відповідає це дійсності?

правильно, надо верить западным сми - глюпые, сами себя, прям как русские, потому что если ты злой, то ты глюпый, так во всех мультиках показывают, так что правда 😁

Опубліковано
38 хвилин тому, Totolya сказав:

правильно, надо верить западным сми 

треба мати власні думки

45 хвилин тому, Totolya сказав:

глюпые, сами себя, прям как рюсские, потому что если ты злой, то ты глюпый, так во всех мультиках показывают, так что правда 😁

переходьте вже від перегляду мультиків до інших джерел інформації

флуд підтримувати не буду

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 1

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...