Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

31.10.2024 в 20:26, Totolya сказал:

этот, Денка1 или как его, который писал, что фабы это не так уж и страшно и нужно просто знать что делать, и все тогда безопасно. 

Я практично постійно знаходжуся в зоні, де прилітають КАБи майже півроку. У 2022 С-300 постійно прилітали або Х-59 разом з РСЗВ. 2023 рік самим тихим був - летіло менше за все окрім Бахмута звісно.

31.10.2024 в 16:02, Totolya сказал:

у нас на потоке некоторые туда шли, потому что это дает или могло дать какие-то плюшки в дальнейшей жизни, но никто из них по факту ничему не обучался, это была фикция. 

На відміну від тебе можу КАБ від ФАБа відрізнити. КАБ навіть на власні очі бачив. Свист чув десятки разів.

І по 0 полазив. І полажу ще як треба буде.

31.10.2024 в 16:02, Totolya сказал:

я бы тоже пошел ради плюшек, но боялся слова "военная", так как логика подсказывала, что военное граничит со смертью, а я не хотел приближать свою смерть, и старался держаться от всего военного подальше. 

Ще війна не скінчилася. Ті, хто вчився, розбираються в тому, що відбувається загалом.

Змінено користувачем Denka
  • Лайк 3
  • Дякую 3
  • Подобається 1
  • Не подобається 2

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
2 часа назад, Аид сказал:

Я уже мало чего понимаю в происходящем.

И скорее всего плана нет, живут одним днем.

Как пишут( в открытых источниках), что готовится потужний удар возмездия на севере. Промка нафарширована лучшими силами. 

• Лайк 1
  • Дякую 1

Поділитися повідомленням

4 часа назад, alex_agent сказал:

Полицию и силовиков никто не трогает - всё у них в порядке с мозгами ! :)

Про полицию - точно Вам скажу что "трогают". И еще как. Ежемесячный розыгрыш "путёвок" продолжается и набирает обороты. "Отскочить" пытаются кто как может. Но следователей уже остро не хватает.

• Лайк 3
  • Дякую 2
  • Подобається 2

Поділитися повідомленням

У Саши и Маши все хорошо и не только настроение. А какахи Маша кидает по заказу Ермака (ну работа есть работа).

photo_2024-11-02_19-43-56.jpg

• Лайк 1
  • Хаха 4
  • Не подобається 1

Поділитися повідомленням

Эвонокак.

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Подобається 2

Поділитися повідомленням

4 часа назад, aleksandr7434saman сказал:

Как пишут( в открытых источниках), что готовится потужний удар возмездия на севере. Промка нафарширована лучшими силами. 

Змінено користувачем Аид
  • Подобається 1
  • Не подобається 1

Поділитися повідомленням

16 часов назад, Denka сказал:

Я практично постійно знаходжуся в зоні, де прилітають КАБи майже півроку. У 2022 С-300 постійно прилітали або Х-59 разом з РСЗВ. 2023 рік самим тихим був - летіло менше за все окрім Бахмута звісно.

На відміну від тебе можу КАБ від ФАБа відрізнити. КАБ навіть на власні очі бачив. Свист чув десятки разів.

І по 0 полазив. І полажу ще як треба буде.

Ще війна не скінчилася. Ті, хто вчився, розбираються в тому, що відбувається загалом.

это все детали. главное офицер вы или нет. если офицер, то вопросов больше не имею

Змінено користувачем Totolya

Поділитися повідомленням

22.10.2024 в 19:08, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Еххх.....дехто тут вже руки протирав,і рахував наперед як має 50 коп на долларі заробити,а тут на тобі, Пишний взяв тай знову всі плани зірвав,хоча два роки назад з нього сміялись,лгбт називали ,шо нехочеш ,тай з мене впринципі також сміялись,хоча як я вам тут толкував сприймати Пишного всерйоз,тай мене впринципі,та куда там,всі тут щитали себе розумнішими🫤...а тут ще російський активи розморозили на 35 млрд на додачу,думаю шановний АИД і інші ждуни уже остаточно зрозуміють що курсу 50 їм в цьому році вже точно невідати,можливо і того шо зволожений в бюджет також....🤣

Олена Лисенко: Попри патріотизм і любов до гривні - ексощадівець, заступник голови НБУ Пишного інвестує в доларах і євро

Цитата

Члени правління Національного банку не дослухаються до порад голови НБУ Андрія Пишного, який попри зростання інфляції, податків (воєнного збору для фізосіб) та девальвацію гривні продовжує рекламувати населенню гривневі активи – зокрема депозити та держоблігації (ОВДП) в нацвалюті. Попри увесь патріотизм, любов до Батьківщини. Заступник голови НБУ Дмитро Олійник, який кожне розпорядження та лист підписує гаслом "Слава Україні", інвестує властні кошти не в гривневі ОВДП, а в номіновані в інвалюті.

Загалом бачимо цьогоріч 8 раундів інвестицій і лише один номінований в українській валюті майже на 600 тис. грн, а решта в доларі та євро на 7,8 млн грн. Тобто валютні вкладення склали 92,9% від усіх, а гривневі – лише 7,1%. Що навряд можна пояснити патріотизмом чи вірою в майбутне національної валюти, курс якої планомірно знижував Нацбанк. А його голова Андрій Пишний на цьому тлі продовжував закликати населення вкладатися у гривневі депозити та ОВДП, однак не зміг достукатися до найближчих підлеглих, зокрема, заступника Олійника. 

https://www.obozrevatel.com/ukr/ekonomika-glavnaya/economy/popri-patriotizm-i-lyubov-do-grivni-eksoschadivets-zastupnik-golovi-nbu-pishnogo-investue-u-dolari-ta-evro.htm?fbclid=IwY2xjawGUEg1leHRuA2FlbQIxMQABHTXh41-geHaeRG3FJDADOT2s7IBE4cEaNok7IFPeBk6TKQoCAByTGw7fDA_aem_un51pZb-kmlf2CWVGHqCow

• Хаха 6

Поділитися повідомленням

2 часа назад, Modestus сказал:

Олена Лисенко: Попри патріотизм і любов до гривні - ексощадівець, заступник голови НБУ Пишного інвестує в доларах і євро

https://www.obozrevatel.com/ukr/ekonomika-glavnaya/economy/popri-patriotizm-i-lyubov-do-grivni-eksoschadivets-zastupnik-golovi-nbu-pishnogo-investue-u-dolari-ta-evro.htm?fbclid=IwY2xjawGUEg1leHRuA2FlbQIxMQABHTXh41-geHaeRG3FJDADOT2s7IBE4cEaNok7IFPeBk6TKQoCAByTGw7fDA_aem_un51pZb-kmlf2CWVGHqCow

От недалекий он человек, всунул бы бабло в ОВДП был бы богаче Маска.

• Хаха 7
  • Не подобається 2

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз