Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
11 минут назад, Аид сказал:

https://www.seaart.ai/ru/search/a-cute-cartoon-boy-with-black-hair

Ну можно с похожим персонажем слепить мульт на ура.

Но файл лепили в Днепропетровске. Если deepseek не ошибся

У всіх файлів різні мета-данні, але це тому, що кожен "автор" свої написи поверх відео вставляв

Опубліковано
2 часа назад, ZzzZzzZzz сказал:

У всіх файлів різні мета-данні, але це тому, що кожен "автор" свої написи поверх відео вставляв

Учитывая скудоумие роликов контракта 18-24, то вполне допускаю такое творчество.

Опубліковано (змінено)
22 минуты назад, Аид сказал:

Учитывая скудоумие роликов контракта 18-24, то вполне допускаю такое творчество.

Серіал, що Держкіно в Каннах викатило і сховало, бачили? Там всьо є: сіські, губи, тайна і Спадок... Там вже все... Дніщє

Там і жаба, і гадюка, і все що полюбляє обиватєль і творець високих мистецтв

https://www.facebook.com/100001369420570/posts/9657088921013326/

Змінено користувачем ZzzZzzZzz
Критики не сплять)))
Опубліковано
11 часов назад, Moskit сказал:

цікаво ознайомитися з "творчістю" авторів цього "мультика"  

Обладая +/- нужными навыками сделать подобный "мультик" не слишком сложно и совсем не дорого. Мотивация может быть абсолютно различной, да хоть бы за счет охвата и реакций монетизировать трафик, а можно фантазировать дальше в сторону формирования нужных настроений и влияния. Тема то остро-социальная, значит будет спрос, более того чем больше будет "дичи" тем лучше.

Опубліковано (змінено)
13 часов назад, ZzzZzzZzz сказал:

Точно-преточно не нейронка? "Білоруск" на мапі бачили?

Я имел ввиду, что не это не простая генерация видео по тексту из промпта.
Вполне допускаю, что сами персонажи это нейросетевые модели, но их кто-то должен был сначала создать и настроить.
Это немного сложнее, чем просто промпт написать -  было много "ручной" работы.
Как минимум надо было создать картинки персонажей и подгрузить их в что-то подобное.

Змінено користувачем alex_agent
Опубліковано
19 часов назад, gosha сказал:

Готов заключить пари на 100 никому не нужных Евро , что встретятся . С нетерпением жду ответа от вас. :blush:

Уважаю Ваше стремление подарить мне 100 евро ,но я не нуждаюсь ,и если они у вас лишние отдайте детям или животным .:give_rose:

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 3
  • Не подобається 1
Опубліковано (змінено)
3 часа назад, Fat Point сказал:

Уважаю Ваше стремление подарить мне 100 евро ,но я не нуждаюсь ,и если они у вас лишние отдайте детям или животным .:give_rose:

Вы меня не поняли, я уважаю людей которые за свои слова готовы ответить деньгой, а не просто ля-ля тут.

Я так понимаю вы спрыгнули как говорят валютчики, или всё-таки пишем , а то как-то не серьёзно для человека который занимается валютообменом быть НЕ ответным за свои слова. ??. :mail1:

Змінено користувачем gosha
Опубліковано
4 часа назад, Fat Point сказал:

Все писульки от потужного его команды и от оглоедов в зраде по Конституции являются бумагой для точки Мэ и Жо

Опубліковано
1 час назад, Modestus сказал:

P.S. Вспомнил о Леониде и 300-ах "спартанцах", только не из истории, а из юмора:).

Які еліти, яке визнання помилок чи розбір ситуації, яке планування?  Може в корпорації дтек чи нової пошти і є планування: тому і розширяються на Європу.

Тут ідеї національної немає. Є територія та громадяни. Громадяни хочуть, щоб держава до них не чиплялась, держава хоче, щоб всі ходили строєм у вишиванках, єрмолках та кримсько-татарських костюмах і розмовляли українською на камеру. Всіх жителів об'єднує тілько синій паспорт. 

І "еліти" прикоритні, в кожного з "еліт"  ціль: хап-хап, і щоб за дупу за це не хапнули. 

ПС нічого тут не буде. Усср перефарбована

• Лайк 1
  • Дякую 3
  • Сумно 2
  • Подобається 4

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   3 користувача онлайн

• Створити...