andreuskas 586 Опубліковано: 5 червня, 2023 Гипотетически могут в первую очередь пострадать те кто регулярно ганяет деньги в неизвесном направлении и продавцы товаров через интернет, остальные в 3...5....10 очередях стоят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 780 Опубліковано: 5 червня, 2023 14 часов назад, qwerty2 сказал: Дорогенький Моцарт! Я навів інформацію, яка потребує аналізу і хотів вислухати думку інших учасників форуму. Ви вже другий раз в мою адресу допускаєте досить образливі вислови накшталт " Не обращайте внимания. Очередной бред обиженных ....." тепер - "феерический бред". Спробуйте збагатити свій словарний запас більш коректними висловами: "я гадаю, що ви помиляєтесь", "наводите помилкові аргументи", "володієте недостовіною інформацією"..... Бо ви маєте розумієте, що стосовно ваших прогнозів (окремих) можна сказати більш жорсткі фрази. Мені здається, що наведена мною інформація досить насторожуюча і озвучили вже багато інших поважних видань. https://us.firenews.video/world-news/in-ukraine-from-june-5-they-will-begin-to-check-all-holders-of-all-bank-cards-whats-happening/ Мені дійсно цікава думка інших учасників. Дорогенький qwerty2! Щодо "феерического бреда" - чесно кажу: ЦЕ НЕ НА ВАШУ АДРЕСУ, повірте! Не було навіть цілі Вас образити, вибачте, якщо це було сприйнято Вами у свій бік! Але... ця інформація - це реально фейк, ІПСО, провокація, виберіть термін, який Вам більше сподобається. Я не писав "я гадаю, що Ви помиляєтесь" тому, что Ви просто протиражували цю інформацію. І реакція була САМЕ ПО ІНФОРМАЦІЇ, ну от чому Ви мене тепер змушуєте виправдовуватися? Щодо поважних видань. Я добре знаю людей, що стоять за сайтом "Мінфін", знаю їх особисто вже багато років. І я сьогодні зранку, як тільки побачив, що "Мінфін" це перепостив, написав їм напряму в Телеграм. До речі, внизу під цим посиланням на "Мінфіні" Ви побачите й мій коментар. Ще раз. ВИБАЧТЕ, я правда не хотів Вас образити. Тепер - кілька слів щодо цього фейку. Виявляється, що сьогодні в НБУ - вихідний. І вони зможуть прокоментувати (а в тому, що коментар буде, я не сумніваюся) лише завтра. Вкид був зроблений, якщо я не помиляюсь, в суботу. Тобто оцініть масштаб гри: робить доволі таки якісний (як для недосвідченого ока) вкид, і ТРИ ДНІ він гуляє по всіх ЗМІ. Звідки ростуть ноги (чи виглядають вуха). 1. "Страна.юа" (яку я особисто називаю вже давно "Срана") - оригінал статті начебто звідти. 2. ТГ-Канал "Адвокат права" - автори ті ж, що у "Легітимного". Коротше, це - витівки колишніх ОПЗЖшників. Для чого - побачимо. Хоча - що значить "для чого"? Збурити народ, змусити хвилюватися. І, судячи по реакції, яку я бачу, ціль успішно досягнута. Друже @qwerty2! Ще раз! Не тримайте зла і не сприймайте на свою адресу! Я був... дуже невитриманий, але щиро прошу вибачення. 4 7 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
qwerty2 621 Опубліковано: 5 червня, 2023 46 хвилин тому, Mozart сказав: Ще раз! Не тримайте зла і не сприймайте на свою адресу! Дорогенький Моцарт! Я з вами спілкуюсь більше 10 років і зла на вас не тримаю. Більш того у вас є чому повчитись. Знаючи ваш кавказький темперамент, я інколи дозволяю вносити певні корективи в манеру нашого спілкування. Якщо ви помітили, я дуже обережно підкидаю певну інформацію, щоб ви враховували її під час аналітики, яку ви робите. Стосовно конкретної ситуації, на мою думку НБУ збирає ЗАГАЛЬНУ інформацію по тіньовому обігу грошей, аналізуючи відсоток тіньових операцій. Це лише питання часу. І гадаю, що теперішнє аномальне зміцнення гривні - це своєрідний провокативний тест. Хоча суть його я пояснити ще не можу. 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Floridor 5 030 Опубліковано: 5 червня, 2023 53 хвилини тому, Mozart сказав: Виявляється, що сьогодні в НБУ - вихідний А чо чо это они выходной устроили? На них закон не распространяется? По пресловутому письму. Насколько я понимаю, НБУ рассылает письма в пдф формате, с цифровой подписью. А на всех скринах, гуляющих по сети видим явно документ, набранный в ворде (судя по подчеркнутой орфографии), да ещё и с кривой шапкой, если сравнивать с настоящими письмами НБУ. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 780 Опубліковано: 5 червня, 2023 Маленьке уточнення: колеги з НБУ сказали, що вони сьогодні теж працюють. І ще... Слідкуйте за текстом на "Мінфіні", я думаю, він зміниться. На всяк випадок, я тут один скрін залишу. А потім порівняємо з тим, що буде ввечері. ОК? і ще Щодо другого скріна - це трактування автора. А от перший... це копія зі "Срани" На що я, власне, і звернув увагу. Я не відкидаю припущення, що ЯКИЙСЬ лист насправді був. Але суть його була зовсім не така, як це подали та перекрутили. Ось що я хотів сказати. 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 780 Опубліковано: 5 червня, 2023 9 минут назад, qwerty2 сказал: Дорогенький Моцарт! Я з вами спілкуюсь більше 10 років і зла на вас не тримаю. Більш того у вас є чому повчитись. Знаючи ваш кавказький темперамент, я інколи дозволяю вносити певні корективи в манеру нашого спілкування. Якщо ви помітили, я дуже обережно підкидаю певну інформацію, щоб ви враховували її під час аналітики, яку ви робите. Стосовно конкретної ситуації, на мою думку НБУ збирає ЗАГАЛЬНУ інформацію по тіньовому обігу грошей, аналізуючи відсоток тіньових операцій. Це лише питання часу. І гадаю, що теперішнє аномальне зміцнення гривні - це своєрідний провокативний тест. Хоча суть його я пояснити ще не можу. Мені сподобалось звертання "дорогенький" Дякую! Я взагалі людина незлобива, тому зла точно тримати не треба. Дана інформація просто трохи вивела з рівноваги (що, власне, і ставилося за ціль її поширювачами). А ще після того, як мене добрий десяток перепитав "Що ти з цього приводу думаєш?" Ваше повідомлення вже було на другому десятку. Так, не стримався. Цитата Стосовно конкретної ситуації, на мою думку НБУ збирає ЗАГАЛЬНУ інформацію по тіньовому обігу грошей, аналізуючи відсоток тіньових операцій. Я сприймаю ці рухи як продовження теми боротьби з "ігровим бізнесом" (назвемо її так, хоча там не лише це). Конкретні люди і їх P2P-перекази мало кого хвилюють. Але! Подано ж було не так! Акценти були зміщені у сторону. Ось у чому проблема. 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alibob 160 Опубліковано: 5 червня, 2023 (змінено) по тіньовому обігу грошей - ставте слово "тіньовий" в лапки, будь ласка. Налом (готівкою) і досі дуже багато йде. А тут все на виду. Кому, від кого, коли, скільки... Змінено 5 червня, 2023 користувачем alibob 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина_ 5 025 Опубліковано: 5 червня, 2023 Запуталась... Что сейчас имеем? Только сомнительного происхождения письма? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 780 Опубліковано: 5 червня, 2023 8 минут назад, Ирина_ сказал: Запуталась... Что сейчас имеем? Только сомнительного происхождения письма? Пока имеем только "вброс" от "Сраны" и сомнительного качества телеграм-каналов, который, К МОЕМУ СОЖАЛЕНИЮ, подхватил "Минфин". 1 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
brandy 981 Опубліковано: 5 червня, 2023 особливо поржав з подання даних в форматі ексель. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах