Svetlana56 347 Опубліковано: 3 лютого, 2016 У знакомых кошка родила котят. Через месяц эти милахи стали постепенно переходить на взрослый рацион. Дочка наблюдает, как один из котят лижет сметану (естественно весь в ней с головы до ног). Девочка:-Пап, а он что, так и будет таким грязным ходить? - Нет, доча, его мама сейчас вылижет! Девочка поворачивается к маме:-Мам, вылижешь? 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
helen 1 560 Опубліковано: 3 лютого, 2016 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Григорий 2 529 Опубліковано: 3 лютого, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=89WOvNJx4R8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 3 лютого, 2016 То самое чувство, когда смотришься в зеркало после тренировки 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 743 Опубліковано: 3 лютого, 2016 - Лер, а че так простенько оделась: джинсы, кеды, рюкзачки? - Иду на качельках кататься!!! 13 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
antifox 2 073 Опубліковано: 3 лютого, 2016 - Лер, а че так простенько оделась: джинсы, кеды, рюкзачки? - Иду на качельках кататься!!! 130647e-gontareva-1.jpg - Лер, а че так простенько оделась: джинсы, кеды, рюкзачки? - Я под амбрэллой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 743 Опубліковано: 3 лютого, 2016 - Лер, а че так простенько оделась: джинсы, кеды, рюкзачки? - Я под амбрэллой. - Лep, a че тaк прocтенько oдeлась: джинсы, кeды, pюкзaчки? - Я - Амбрэлла! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 3 лютого, 2016 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
admin 28 687 Опубліковано: 3 лютого, 2016 Амбрэлла! 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
antifox 2 073 Опубліковано: 3 лютого, 2016 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах