Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 05.08.2025 в 12:32, RiK сказав:

Я зробив 50/50. Хочу сказати, залишених 50% викликають більше занепокоєння. 1.127 чекає нас незабаром з високою вірогідністю  А чи повернемось на 1.18? Знає тільки всевишній. І вельмишановний елкга))

Вийшов з євро 48.45 ще на 25%. Райф заманив мене 41.59 синій і білого взяв 41.46. Вся надія на пятничного Трампа))

Опубліковано
24 минуты назад, RiK сказал:

Вийшов з євро 48.45 ще на 25%. Райф заманив мене 41.59 синій і білого взяв 41.46. Вся надія на пятничного Трампа))

В мене також була така ідея,  вийти по 48,45 і взяти по 41,55 але в мене навіть 10% в корзині не дотягує євро) 

Опубліковано
3 часа назад, orest777 сказал:

Можу помилятися, але підозрюю, що автор вважає, що на графіку виникла якась "розворотна фігур" і пара може рухатися до 1,16212 чи навіть до 1,15752.

Хочу наголосити на тому, що крос в головній валютній парі залежить від багатьох чинників, які не одноразово перераховані. Фундаментально економічно європейська господарка і валюта значно міцніші і стійкіші зараз. Але ЄС потребує імпорту значних обсягів вуглеводнів і любий рух в ціні на нафту буде впливати на пару. Крім того, на материку війна і любі перспективи чи просто інформаційні приводи щодо тенденцій розвитку також сильно впливають на пару. Отже, всі, крім економічних чинників впливу на курс пари, є дуже волатильними і непередбачуваними.

Фундаментально є безліч причин для того щоб євро дорожчало і це багато хто визнає. Я теж про це писав. Та завтра Трамп щось має сказати. Ми вже бачили, як вплинули на курс додаткові 25% мита оголошених Трампом для Індії (озвучені раніше очікуваного). Завтра Трамп теж щось скаже. Доприкладу, оголосить санкції проти росії та вторинні санкції проти Туреччини, Бразилії ще когось. Швидше всього це спричинить чергове здорожчання євро, яке буде важко пояснити і спрогнозувати де воно закінчиться. А через 5 чи 10 днів Трамп скаже, що війна закінчена, санкції з росії знімають, російська нафта виходить вільно на ринок, жодних санкцій проти Індії чи ще щось таке і євро летить до 1,1.  Це реалії в яких ми перебуваємо зараз. Зараз ніхто не має достатніх знань чи досвіду чи інструментів передбачення, які б гарантували розуміння курсу через день, два, десять, місяць. Або я помиляюся...

Це, звичайно, не означає що не треба слідкувати за курсом чи озвучувати своє бачення, та всі мають бути готові до того, що прогноз може не збутися. З іншої сторони, на цих коливаннях можна щось зловити і не обовязково облизня.

У Трампа насправді є дуже вузький коридор рішень, які він може приймати. І будь-які рішення не приведуть до укріплення долара. 

Опубліковано
12 часов назад, Mихаил сказал:

Digger , sorry , не знал что Вы так болезненно реагируете на шутки ..

Я к шуткам нормально отношусь 

Забыл смайлик нарисовать 

Очікування на можливе перемир’я між Україною та РФ підживлюють попит на євро, особливо на тлі оптимістичних заяв Дональда Трампа, - ING

У разі реального прориву в переговорах, пари EUR/USD та EUR/CHF можуть стати головними вигодонабувачами.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...