Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 12.12.2024 в 15:46, Digger сказал:

ЕЦБ снизил свою ставку до 3,15%.

Возможно снижение евро по отношению к доллару.

Я, как девочка, не хочу этого.

Как избежать?

Когда сливаться?

Опубліковано

попередні збитки від масштабної пожежі біля Лос Анжелеса вже оцінюються більше, ніж на 50 млрд. Пожежа триває, горіти там ще є чому

Звідси два питання:

- чи не призведе ця подія до масштабного банкрутства страхових агенств в найближчому майбутньому, запустивши фінансову кризу співставиму з 2008 роком?

- чи не стане ця подія демпфером для євро і про паритет треба забути? можливо на ці вихідні ми побачимо локальне дно по євро? 

все imho

Опубліковано
1 час назад, Moskit сказал:

чи не призведе ця подія до масштабного банкрутства страхових агенств в найближчому майбутньому, запустивши фінансову кризу співставиму з 2008 роком?

https://www.theguardian.com/us-news/2024/dec/31/california-wildfire-home-insurance
вия
вляється найбільші страхові контори почали відмовляти в страхуванні від пожеж у цих місцях.

Опубліковано
В 06.01.2025 в 12:39, елкга сказав:

Мы дойдем до 1.15_1.18 по eur/usd и1.41_1.43по англ.фунту до начала "большого шухера".Затем eur/usd упадет до 0.8-0.83,фунт к паритету с usd(горизонт 3 лет).Но путь самурая неисповидим,а все ликвидное богатство принадлежитФРС.Imho.

Вышел из синего $(43.02) в €(44.10)Приват на 2 шишечки.1.025.Если что оставил Райф на второе дно в подарок.

• Лайк 1
  • Дякую 3
  • Подобається 3
Опубліковано
2 часа назад, елкга сказал:

Вышел из синего $(43.02) в €(44.10)Приват на 2 шишечки.1.025.Если что оставил Райф на второе дно в подарок.

Я також підібрав трохи євро сьогодні) 

• Лайк 1
  • Дякую 3
  • Подобається 1
Опубліковано
38 минут назад, asti сказал:

Тільки я купив...🤒🤒

Я також)  Але сьогодні вдалось все зняти,  планую завтра скинути до обіду.  Бачу по прийому синього стоїмо непохитно. 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   2 користувача онлайн

• Створити...