Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
14 минут назад, Т.С. сказал:

В Сенсі зарахування відбувається протягом декількох хвилин, ну може до пів години. Як вам таке, чи підходить до ознак «миттєво»?)

Таке підходить,  в ПБ зовсім не підходить)

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано
3 часа назад, Twin сказал:

Недавно згадував,  що можна вийти будь коли, але які комісії треба сплатити і який буде перерахунок в реалі,  якщо пролежало якийсь час під скажімо 17%? Зарахування грн також не відбувається миттєво,  а це важливо.  

Все почалось з посту форумчанина,  який вийшов по 42 в період турболентності курсу,  точніше самого початку,  але сам прогнозує зростання на 43-44 може. Я уточнив,  що з таким успіхом можна було літом виходити і вже бути в плюсі,  якщо переслідуєш таку стратегію.  Адже все рахується елементарно,  навіть взявши лютий 22р при курсі 28,30-70 і захід тоді в овдп скажімо під 16% і переукладання по сьогодні) 

Мова взагалі не про це,  як слушно зауважено, це різні стратегії і дистанції. І завжди була категорія людей,  які тримають валюту і тільки збільшують її частку,  час від часу гойдаючись на хвильках,  в банк вони її не понесуть.  А як врахувати теперішні реалії,  що можна отримати блок,  бо виявляється порушив облік, чи ще щось і десь там шраф був ітд..,  плюс фінмон посилений,  бот все відслідковує,  то тим більше. 

Так відбувалось давно,  ще в ті часи,  коли долар був по 8 грубо,  тоді були депозити під 20%+ і без податку,  що давало гарно примножити капітал,  але чим закінчилось всі в курсі.  Яка доля чекає овдп ми ще не знаємо,  музика продовжує звучати,  а люди робити ставки,  але набагато менша кількість,  бо в порівнянні з звичайним депо овдп для багатьох складно,  та про що мова,  навіть купитм онлайн валюту в багатьох людей викликає сумніви і якийсь страх,  досі є питання,  а як там можна купити по такому курсу і коли пояснюєш людині,  в кінці звучить фраза яка вбиває наповал,  та ну нафіг) 

А тут про якигось спекулянтів,  заганял почали писати,  де вони)  

Кожен сам має думати,  боїтеся курсу 50 дарма,  ну потримаєте довше свої овдп і все перекриється. 

З особистого досвіду неодноразово достроково продавав ОВДП в різних брокерів, комісій немає взагалі за ці операції, вибираєш банки де нема коміса за вхідні сепи, чекав бувало 1- 2 робочих дня, для мене не критично, прибуток є.

Щодо фінграмотності населення, дійсно є таке, але той хто має бажання, час, той всьому може навчитися , трошки складніше ніж депозити. Просто якщо не володієш інформацією, нащо стверджувати категорично, це не вам, а автору поста котрий вказав що ОВДП не можна продати достроково.

Все імхо

• Лайк 3
  • Дякую 1
  • Подобається 3
Опубліковано
22 часа назад, akolesni1988 сказал:

просто ви не в темі)) і думаєте що їх треба тримати до кінця строку 😂🤦🏻‍♂️

19 часов назад, Т.С. сказал:

За себе скажу, що так – маю «дурну» звичку продавати достроково, про що постійно жалкую)))

Дам відповідь відразу обом дописувачам. Звичайно я добре знаю що ОВДП можна продати будь коли, просто зазвичай люди які їх купують грають в довгу і на відміну від гойдальщиків не можуть по кілька раз на тиждень в то і на день то купувати ОВДП то продавати, ну бо це м'яко кажучи не розумно. Гойдалки це зовсім інше. 

Коротко кажучи, підбиваючи підсумки, щоб надалі не витрачати час на пояснення, скажу так що ви просто не зрозуміли суть мого допису, звідси і всі ваші припущення чи навіть звинувачення. Тому закриваємо тему ОВДП бо це не тема гілки.

19 часов назад, Т.С. сказал:

цей автор, до речі, зі своїми ОВДП, випереджає по профіту усіх доларових ждунів – і це факт, подобається це комусь чи ні)):yes3:

А це я навіть не буду коментувати, бо просто смішно робити висновки не знаючи скільки за рік заробляють люди які на гойдалках як то кажуть не одну пару кед спалили....

Всим гарних вихідних :hi:

• Лайк 3
  • Хаха 1
  • Подобається 5
Опубліковано
12 годин назад, Кремень сказав:

просто смішно робити висновки не знаючи скільки за рік заробляють люди які на гойдалках як то кажуть не одну пару кед спалили....

Во-во,особливо ті ,які чекали курсу 50 на кінець року,думаю кеди відробляться........

• Хаха 2
  • Подобається 2
  • Не подобається 2
Опубліковано (змінено)
24 хвилини назад, 8222222 сказав:

@Михаилперестал писать или я Где-то то терял цепочку событий 

подскажите в двух словах

а він щось писав? може сплутали з кимось?

image.png.0c0a6b35f1bff9a785f4a9659bc0cd33.png

Змінено користувачем Moskit

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...