Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
1 час назад, asti сказал:

кажется что доллар уже сильно перекуплен и вот-вот должен обвалится.

Подскажите, до каких зон ждёте обвал ?  Не смущает ли вас то что курс долгое время был в зоне 42-42.50 ? Около 3-х лет по факту. :scratch_one-s_head:

Змінено користувачем Saver
Опубліковано
3 часа назад, Saver сказал:

Подскажите, до каких зон ждёте обвал ?  Не смущает ли вас то что курс долгое время был в зоне 42-42.50 ? Около 3-х лет по факту. :scratch_one-s_head:

Це звідки ви взяли такі значення курсу, щоб аж 42-42,5 та протягом цілих довгих 3-х років?:search:

Якщо не рахувати останні пару місяців, то протягом довгого часу або фактично 3-х років (жовтень 2022 – жовтень 2025) готівка перетинала позначку в 42,00+ лише в грудні 2024 – січні 2025, тобто десь всього 1,5 місяця.

Уточніть ввідні дані до свого питання):wink:

Опубліковано
5 часов назад, Saver сказал:

Ну смотрите, в прошлом году доллар упал с 43,3 в январе до 41 в начале апреля. В этом году, думаю, такой глубокой просадки не будет но до тех уровней что вы указали вполне можем опуститься.  В любом случае, учитывая то какие резервы сейчас у НБУ и факт поддержки нас Европой не вижу поводов для обвала гривны в ближайшие 1,5-2 года, а вот дальше будем посмотреть.  Нынешнюю же амплитуду считаю плановой девальвацией в рамках договоренностей с МВФ.

• Дякую 1
  • Хаха 1
  • Подобається 2
Опубліковано
8 часов назад, Т.С. сказал:

Якщо не рахувати останні пару місяців, то протягом довгого часу або фактично 3-х років (жовтень 2022 – жовтень 2025) готівка перетинала позначку в 42,00+ лише в грудні 2024 – січні 2025, тобто десь всього 1,5 місяця.

В среднем  41.5 +/- было практически 2 года 

Опубліковано
В 09.01.2026 в 09:05, asti сказал:

Не чув 😇😇))

У мене середня маржа по операціях вийшла біля 8 копійок на доларі. Наші гуртові валютники коли ситуація більш-менш стабільна десь так і працюють. А у Києві та Львові взагалі і 2 копійки маржа інколи. Єдина суттєва різниця - вони не бігають, а сидять на місці. Але то таке - сидять цілий день крячкою, а потім ідуть у спорт зал на фітнес - я суміщяю 😂😂))

Не порівнюйте «щось з чимось», чи як воно там)

Між вами і валютчиками не суттєва різниця, а величезна прірва. З таким самим успіхом можна натягнути на себе скафандр і щось собі там уявляти:smoke:

Об’єми, безпека, ліцензії, охорона, інкасація, зв’язки зі службами, постійні гуртові клієнти, більше розуміння тенденцій ринку та швидкість реакції на зміну курсу і т.д. і т.п. Я вже не кажу про фінмон, де ви можете так застрягти, що «мало не покажется» і готові будете комусь віддати ті 1,8к, щоб цього всього не було, але вже буде пізно:bye: Так, у валютчиків свої ризики, але то другої)

І там де маржа «інколи 2 копійки», за раз вони прокрутять стільки, скільки ви за все життя, умовно.

Але не подумайте, те що ви тут пишете про свій досвід, особисто мені, сказати що дуууже знайомо, як мало кому навіть на цьому форумі чи десь ще, це нічого не сказати. Не хочу вдаватись в подробиці.

І ще раз, щоб ви не тішили себе ілюзіями щодо начебто 30 чи 150 зароблених відсотків – констатуємо, що фактично ви заробили 0,0913% від прокручених 47200$, з урахуванням знайдених 200 грн.

Якщо, наприклад, наступну подібну оборудку ви зробите через рік, то ці 0,09% так і залишаться 0,09% за минулий рік. Розумієте взаємозв’язок?:mocking:

Валютчики, ці умовні 0,09%, заробляють кожного дня, і за рік, в якому 365 днів, вони реально і мають свої умовні 33,33%, чи скільки там виходить, хай мене виправлять ті хто знає)

Опубліковано (змінено)

Я не розумію чому ви причепилися до цих 0,09 чи скільки там відсотків. Для мене взагалі усі ці обміни - це, так би мовити, вимушений факультатив, принаймні я усі ці "оборудки" саме так і сприймаю. Мені б хотілося як раніше, до 14 року, просто здати увесь цей клятий долар, покласти гроші на депозити і полетіти на півроку у Таїланд чи ще кудись далі.   Але нажаль...

Змінено користувачем asti
Опубліковано
17 минут назад, asti сказал:

Я не розумію чому ви причепилися до цих 0,09 чи скільки там відсотків. Для мене взагалі усі ці обміни - це, так би мовити, вимушений факультатив, принаймні я усі ці "оборудки" саме так і сприймаю. Мені б хотілося як раніше, до 14 року, просто здати увесь цей клятий долар, покласти гроші на депозити і полетіти на півроку у Таїланд чи ще кудись далі.   Але нажаль...

Та ні, вам здалось, це лише математика і здоровий глузд, як відповідь на ваші викладені розрахунки на публічне обговорення. Розумію, це може не подобатись, коли уявні 150 все ж таки є реальними 0,09, але у цьому контексті не тільки я вам відповідав, не «скромничайте»:hi:

Краще зупинитись у мріях на Таїланді, бо якщо «ще кудись далі», то враховуючи сферичність нашої планети, можна знову опинитись в Україні:bye:

Опубліковано
4 часа назад, Digger сказал:

В среднем  41.5 +/- было практически 2 года 

Я опонував «Саверу», який каже про 42,00-42,50 протягом 3-х років, а ви про 41,50 протягом вже 2-х))

Так-так, все вірно кажете, але якщо бути точніше, то не 2 роки, а 1,5 (з середини 2024)

«Верно ли, что Рабинович выиграл «Волгу» в лотерею? - Все верно. Только не Рабинович, а Иванов. И не «Волгу», а сто рублей. И не в лотерею, а в карты. И не выиграл, а проиграл» (с)

Опубліковано (змінено)

43.32/43.38 Киев опт белый 

Потихоньку вверх 

Начало следующей недели, по всей видимости, будет бычье по доллару 

Змінено користувачем Digger

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...