Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Про який відкат мова, якби на міжбанку взяли 27+ і повернулись на сьогоднішні о це можна назвати відкатом, а так корекція невеличка, два кроки вперід один назад, чому невеличка, бо до всіх проблем добавиться згодом ще одна під назвою Михайлівський, я думаю виплати розпочнуть ще в цьому році. Ось і маємо порційне вливання грн. яке розпочалось минулого місяця, бюджет і Михайлівський, десь точно прорве...;) 

Опубліковано
2 часа назад, andreuskas сказал:

А что с приватом, почему вниз аж на 16 коп?

Потому что вверх перестарались до 27.55, ставили с запасом, теперь нерыночная цифра получилась.

Опубліковано (змінено)

Ну что, уважаемые, как видим, загон завершен и уже продам на нале даже ниже 27.10 ) Погнали оленей в другую сторону. Если и завтра такая тенденция сохранится, думаю уже в понедельник откорректируемся до 26.6-7.

Змінено користувачем Дмитрий Батькович
Опубліковано
32 минуты назад, Дмитрий Батькович сказал:

Ну что, уважаемые, как видим, загон завершен и уже продам на нале даже ниже 27.10 ) Погнали оленей в другую сторону. Если и завтра такая тенденция сохранится, думаю уже в понедельник откорректируемся до 26.6-7.

или пойдем  вверх копеек на 20-30, почему бы нет ?

Опубліковано
1 час назад, Дмитрий Батькович сказал:

36 минут назад, scar2 сказал:

или пойдем  вверх копеек на 20-30, почему бы нет ?

Оленей, да:huh:

Подписчики, конечно же, знали заранее о сегодняшнем изменении курса, … теперь дело за откупом и фиксированием прибыли ;)#сарказм;)

Вангую, что все таки откат, и будет корректировка на снижении:)

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...