Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 часа назад, RichCar_3 сказал:

Добрий день. Скажіть будь ласка якщо людина знаходиться у валютному  конверт депо при курсі який там складає 36/37  з копійками. А потім при закладенні у бюджет курсу 41. Чи може банк залишити конверт депо нижче  офіційного курсу тоб-то залишити 36/37? Чи його зобов'яжуть підняти курс. Чи є в цьому користь від заходу зараз, з отриманням різниці в наступному році?

Добрый!

Не совсем понятно.. если человек уже в депо и там $, то какая разница какой потом будет курс? Если Вы говорите о тех видах депо которые по окончанию выплачивают в гривне по оф.курсу, то здесь уже писали что нет целесообразности в таких депо...

• Лайк 1
  • Подобається 3
  • Не подобається 2
Опубліковано

Саме це я і мав на увазі. Я не з ціллю заробити, а з ціллю збереження , враховуючи інфляцію. Захожу в 37 з копійками, по депо курсу, і виходжу коли згідно курсу закладенному в бюджеті він стане за 40. Менше чим закладений в бюджеті він бути не може. Більше може як на курсах в обмінниках , а менше ніж сорок  не може так я зрозумів. Тоб-то захожу зараз по 37 з копійками чекаю закладенного  в бюджеті за 40. А потім переходжу  в гривневий депозит. До того в долларовому депозиті немає процентів , тобто не плачу налог на прибуток як в гривневому. Хтось скаже а чому зразу не зайти в гривневий, на мою думку як я розумію бюджет в силу вступає з 2024 року, тобто вже не довго чекати, і різниця після конвертації в гривню я так розумію буде більше ніж від гривневого депозиту зараз. Чого не вигідно поясніть. Тобто збереження гривні враховуючи інфляцію все таки буде. 

• Хаха 6
  • Не розумію 4
  • Не подобається 1
Опубліковано (змінено)
5 часов назад, RichCar_3 сказал:
Скрытый текст

Саме це я і мав на увазі. Я не з ціллю заробити, а з ціллю збереження  враховуючи інфляцію. Захожу в 37 з копійками, по депо курсу, і виходжу коли згідно курсу закладенному в бюджеті він стане за 40. Менше чим закладений в бюджеті він бути не може. Більше може як на курсах в обмінниках , а менше ніж сорок  не може так я зрозумів. Тоб-то захожу зараз по 37 з копійками чекаю закладенного  в бюджеті за 40. А потім переходжу  в гривневий депозит. До того в долларовому депозиті немає процентів , тобто не плачу налог на прибуток як в гривневому. Хтось скаже а чому зразу не зайти в гривневий, на мою думку як я розумію бюджет в силу вступає з 2024 року, тобто вже не довго чекати, і різниця після конвертації в гривню я так розумію буде більше ніж від гривневого депозиту зараз. Чого не вигідно поясніть. Тобто збереження гривні враховуючи інфляцію все таки буде. 

Скрытый текст

Да рисков здесь много.. почему не зайти в долларовый конверт-депо где вы в конце срока, через три месяца получите доллары на руки? А там хотите сберегайте, а хотите спекулируйте по курсу обменников, который будет явно выше официального.

Змінено користувачем ССергей
Опубліковано (змінено)
4 часа назад, ССергей сказал:

4 часа назад, ССергей сказал:

Просто не хочеться зв'язуватися із налічним доларом . Синій , білий, бігати потім міняти. Всучать же якусь гидоту що буде у них на той час.

Змінено користувачем RichCar_3
  • Лайк 1
  • Хаха 1
  • Не розумію 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 1
Опубліковано
11 минут назад, RichCar_3 сказал:

Просто не хочеться зв'язуватися із налічним доларом . Синій , білий, бігати потім міняти. Всучать же якусь гидоту що буде у них на той час.

Даже белый, вы продадите дороже оф.курса., а выбрать можно будет купюры.. пусть даже не с первого раза все...

Опубліковано
14 минут назад, ССергей сказал:

Даже белый, вы продадите дороже оф.курса., а выбрать можно будет купюры.. пусть даже не с первого раза все...

Дякую  за відповідь. 

Опубліковано
14 часов назад, RichCar_3 сказал:

Саме це я і мав на увазі. Я не з ціллю заробити, а з ціллю збереження , враховуючи інфляцію. Захожу в 37 з копійками, по депо курсу, і виходжу коли згідно курсу закладенному в бюджеті він стане за 40. Менше чим закладений в бюджеті він бути не може. Більше може як на курсах в обмінниках , а менше ніж сорок  не може так я зрозумів. Тоб-то захожу зараз по 37 з копійками чекаю закладенного  в бюджеті за 40. А потім переходжу  в гривневий депозит. До того в долларовому депозиті немає процентів , тобто не плачу налог на прибуток як в гривневому. Хтось скаже а чому зразу не зайти в гривневий, на мою думку як я розумію бюджет в силу вступає з 2024 року, тобто вже не довго чекати, і різниця після конвертації в гривню я так розумію буде більше ніж від гривневого депозиту зараз. Чого не вигідно поясніть. Тобто збереження гривні враховуючи інфляцію все таки буде. 

Не плутайте офіційний курс, і закладений в бюджеті. Закладений в бюджет це майже ні що. Щоб ви розуміли на цей рік, курс в бюджеті 42 а маємо 38, і що? А якій буде офіційний незнає ніхто, ну хіба що верхівка НБУ. І то навряд.

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 2
Опубліковано
1 час назад, sashabar сказал:

Не плутайте офіційний курс, і закладений в бюджеті. Закладений в бюджет це майже ні що. Щоб ви розуміли на цей рік, курс в бюджеті 42 а маємо 38, і що? А якій буде офіційний незнає ніхто, ну хіба що верхівка НБУ. І то навряд.

Це мені вже чимось нагадає Венісуелу, де офіційний курс не відповідає дійсності. Тепер мені цікаво що буде з курсом коли його відпустять у вільне плавання як того вимагають наші закордонні партнери. А це рано чи пізно прийдеться зробити. Що тоді , будуть вони намагатися підкориговувати курс чи ні? І будуть підтягувати офіційний курс ближче до реального.

Опубліковано
6 хвилин тому, kmk сказав:

Тут это, прикол у нас какой-то: позвонил в три обменки, а они белый вообще не берут, типа некуда девать. Дела

Вчора «білий» від приватівського конверта трохи віддав Ошаду, трохи Кітʼу, все по 37.9 без питань. 
можна і назад на карту приватну, а далі обмін на євро 1.075

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...