Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
7 часов назад, Twin сказал:

Та вже ліміти давно закриті :aggressive:хто ще тримає, ехх можна було подвоїти профіт, але і так не погано вийшло.

из-за тревоги не смог вовремя пополниться (отделения закрывают)   :cray:
вышел по /41,93

Как тут говорится... Эхххх... 

Опубліковано
2 часа назад, Modestus сказал:

Кто-нибудь фиксировал для себя объем торгов четверга в Bloomberg? Забыл внести в свою "картотеку":(.

Чего не сделаешь для хорошего человека:
image.png.8d924da14cc56b0b311bcda4f9acb68c.png

Это с понедельника по пятницу. Я тут кое-какую статистику для себя веду... Это именно Блум. Четверг - 151,23.

• Лайк 3
  • Дякую 1
  • Подобається 4
Опубліковано (змінено)
10 годин назад, Mozart сказав:

Пане Олег, прогнози будуть (ХОЧ ЯКІСЬ) чи лише подібні фрази? 

Так прогноз ж був, 14 січня,чітко фломастером виділено,шо з тріском на 42 злітаємо.Сьогодні фіксуємо його, на всіх ланках фінансової системи....Ви краще напишіть,тільки чесно ,хто з початку  Нового Року 2025, тута на форумі давав прогноз шо впадемо на 42 !? назвіть таких людей,або нехай самі відізвуться,особливо ті які красиві графіки малюють,і придираються до моєї граматики,ну а бо ще як їх у народі називають Гуру.......

Screenshot_20250121-170138~3.png

IMG-40c076e18b80b49a2c187aae6ee50e31-V~2.jpg

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
  • Лайк 2
  • Хаха 2
  • Подобається 2
  • Не подобається 4
Опубліковано
16 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Так прогноз ж був, 14 січня,чітко фломастером виділено,шо з тріском на 42 злітаємо.Сьогодні фіксуємо його, на всіх ланках фінансової системи....Ви краще напишіть,тільки чесно ,хто з початку  Нового Року 2025, тута на форумі давав прогноз шо впадемо на 42 !? назвіть таких людей,або нехай самі відізвуться,особливо ті які красиві графіки малюють,і придираються до моєї граматики,ну а бо ще як їх у народі називають Гуру.......

Ну ОК. Щодо 42х - мої вітання. Але... це все? Ліміт прогнозів вичерпаний? 
До речі, щодо граматики... Ви стали набагато краще писати :) Повторно мої вітання. 

Що впадемо на 42, ніхто не писав. Ви єдиний і неповторний...

Але... я б хотів ще Ваших прогнозів. Дуже прошу. Тільки не постфактум. Прогноз - це коли ЗАВЧАСНО кажуть ... 

Опубліковано (змінено)
30 хвилин назад, Mozart сказав:

Прогноз - це коли ЗАВЧАСНО кажуть

1)А це хіба не ЗАВЧАСНО,коли на скрінах видно шо 7 січня я вказав ,шо Андрій збирається поливати холодною водою всепропальщиків і ждунів,так би мовити намікнув,шоб готувались,і неспішили з зрадою, бо буде "НЕОЧІКУВАНО "? 2)А вже 14 Січня вже дав старт запуску маховика(на скріні виділеним фломастером чітко видно),маховик,який з кожним днем розручувся по укріпленню гривні,де в ітозі як бачимо сьогодні закрутились на всіх щаблях на 42,даже подекуди і нище 

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
Опубліковано
7 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

1)А це хіба не ЗАВЧАСНО,коли на скрінах видно шо 7 січня я вказав ,шо Андрій збирається поливати холодною водою всепропальщиків і ждунів,так би мовити намікнув,шоб готувались,і неспішили з зрадою, бо буде "НЕОЧІКУВАНО "? 2)А вже 14 Січня вже дав старт запуску маховика(на скріні виділеним фломастером чітко видно),маховик,який з кожним днем розручувся по укріпленню гривні,де в ітозі як бачимо сьогодні закрутились на всіх щаблях на 42,даже подекуди і нище 

Це всі вже побачили. Досить повторювати одне і те ж. Щось нове буде? 

Опубліковано
2 минуты назад, Mozart сказал:

Це всі вже побачили. Досить повторювати одне і те ж. Щось нове буде? 

43.00 повторно на готівці в найближчий місяць-півтора 

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 2
  • Подобається 4
Опубліковано
18 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

2)А вже 14 Січня вже дав старт запуску маховика(на скріні виділеним фломастером чітко видно),маховик,який з кожним днем розручувся по укріпленню гривні,де в ітозі як бачимо сьогодні закрутились на всіх щаблях на 42,даже подекуди і нище 

Зростали по 20те. Не треба брехати

Опубліковано
5 минут назад, ZzzZzzZzz сказал:

Зростали по 20те. Не треба брехати

Ви помиляєтесь. Якраз 14 січня пішли донизу. Потім була ще невеличка спроба смиконутися вгору, але дійсно перелом був 14.01. Це абсолютно точно. 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...