Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

GPT оправдывается так:

Цитата

Якщо говорити про 10% коливання, то це вже стосується інших конкретних моментів впродовж 2022 року, коли курс був стабільніший або навіть коливався в межах 5-10% від певного рівня, наприклад, у перші місяці війни, коли Національний банк встановив більш жорсткі регулювання для підтримки стабільності.

Тому можна сказати, що для повного 2022-2023 року це коливання більше 10%, але в деякі періоди коливання залишалися в межах 10%, особливо на фоні політики НБУ і міжнародної підтримки.

и предложил новые варианты))

Цитата

Зрозуміло! Ось більш точні приклади з курсами валют на початок та кінець основних подій, зокрема військових конфліктів, і як змінювався курс валют протягом цих подій. Я також додав відповідні роки, щоб показати, як коливалась валюта в межах 10% або без значних коливань.

1. Ізраїль — Війна за незалежність (1948-1949 рр.)

• Початок війни (1948 рік): Ізраїль оголосив незалежність 14 травня 1948 року. Курс шекеля до долара США на той час становив близько 3,5 шекеля за долар.
  • Кінець війни (1949 рік): До кінця 1949 року, курс шекеля залишався стабільним в межах 3,5 шекеля за долар.
  • Коливання: Протягом війни курс не коливався більше ніж на 10%, і загальна стабільність зберігалася через контроль над економікою та підтримку міжнародних фінансових інституцій.

2. Греція — Друга світова війна та окупація (1940-1944 рр.)

• Початок війни (1940 рік): Греція на момент вступу в війну мала курс 30 драхм за долар США.
  • Кінець війни (1944 рік): Під час німецької окупації 1944 року курс драхми впав до 150 драхм за долар внаслідок інфляції та економічного колапсу. Однак після звільнення країни економіка почала стабілізуватися.
  • Коливання: Після завершення війни і після відновлення економіки в 1944-1947 роках курс стабілізувався і коливався в межах 5-10% від початкового рівня, завдяки міжнародній допомозі та реформам.

3. Південна Корея — Корейська війна (1950-1953 рр.)

• Початок війни (1950 рік): До початку Корейської війни курс південнокорейського вон був 600 вон за долар.
  • Кінець війни (1953 рік): До кінця війни курс вон сильно коливався через військові дії, але зберігався в межах 600-800 вон за долар.
  • Коливання: Хоча війна призвела до певної інфляції, коливання курсу валюти залишалися в межах 10%. Країна також отримувала допомогу від США, що допомогло стабілізувати ситуацію.

4. Філіппіни — Політична криза (1983-1986 рр.)

• Початок кризи (1983 рік): Після вбивства опозиційного лідера Бенінго Акіно у 1983 році курс філіппінського песо становив 17,5 песо за долар.
  • Кінець кризи (1986 рік): Після повалення режиму Фердинанда Маркоса та революції курси філіппінського песо стабілізувалися на рівні 20,5 песо за долар в 1986 році.
  • Коливання: Протягом політичної кризи, курс песо варіювався, але ці коливання не перевищували 10% за весь період. Вони коливалися в межах 17,5-20,5 песо за долар, що становить близько 10% змін.

но 10% он все равно интересно считает)) и да, мы прям уникальней некуда

Опубліковано

Здесь на форуме есть пару человек, которые без особого труда( как по нотам) просчитывают и объясняют (на графиках) движения на МБ 

Так что за нас я спокоен...)))

Опубліковано
1 час назад, Mozart сказал:

Я люблю исторические параллели. Кто-нибудь может привести пример, чтобы какую-либо страну ТАК штормило, как Украину, и чтобы ее валюта в это же время укреплялась? Не искусственно на какое-то время, а стабильно и постоянно?

Вы хотите думать,а это не надо.. тут есть кому думать.. посмотрите на график евро доллар по сессиям вчера-сегодня и поймёте ,кто определяет повестку..        "фундаментал" как тут пишут , можна не смотреть...лишнее .ототаке

Опубліковано
В 05.02.2025 в 00:00, Mozart сказав:
В 04.02.2025 в 22:38, lutsak.oleg@ukr.net сказав:

Пророцтво робиться не збухти з барахти,а з часом ,аналізуючи ситуацію,шоб на  100% збулося це саме пророцтво..... p.s 12-13 лютого 2025 р, будемо рахувати, хто прав а хто неправ,тим самим підтверджуючи фактами, за минулий рік пророцтва,щоб неказатись балаболом.......

Олег, без жодних жартів... я дуже серйозно ставлюсь до того, що Ви тут пишете. Звісно, якщо ви не повторюєте постійно "з тріском до 42" чи щось подібне. 
А що буде 12-13 лютого, чому саме ці дні? Ви інтригуєте.

Ну, як вам 13 лютого ?☝️ p.s. другий раз, в цьому 2025 році я попереджав вас усіх , а саме 4 лютого  .........p.s. Моцарт фіксуємо ,шо і на цей раз прогноз "ІНТРИГА" збулась,буду вдячний за чесну відповідь,або просто коментар ? 

• Хаха 3
  • Не розумію 2
  • Подобається 2
  • Не подобається 6
Опубліковано
13 минут назад, olmasss сказал:

Прибил после обеда у коллег 2/3 свободной грн по 41,90/ - откупил Синий долл...  Белого своего хватает для работи... От прямих Принос плохой Очень...

Может и поспешил  - завтра время рассудит....

Все Имхо как обично...

У каждого своя голова.. я "надоедливо" покупал евро. 

Причины две:

1. Трампу нужен дешёвый доллар для достижения определенных целей, думаю до осени.

2. Война идёт в Европе. Адекватный курс евро доллар около 1,10 в мирной Европе. Цена евробондов Украины тому подтверждение.

Кмк. Но синий доллар тоже пахнет неплохо)))

• Лайк 2
  • Дякую 2
  • Подобається 4
Опубліковано

Гривна не особо и укрепляется с 22 г ,так в пределах погрешности. А сегодняшнее ралли курса больше на эмоциях. Такие же эмоции захватили и российский рынок ,рубль укрепился, акции растут.

Как результат неэффективного курсообразования, эти локальные колебания ни о чём ,итоговый надо смотреть по году это будет объективный результат ,а сейчас пользоваться моментом .

Если что скинула частично 42.05 с целью ,ммм ,чем дешевле ,тем лучше. На цифре не буду зацикливаться ,но хотелось бы от 41.80. А получится как не знаю.

Опубліковано
1 час назад, AlexG сказал:

Під час кризових періодів грецька валюта (яка була частиною єврозони) не зазнала великих коливань, але національна економіка, в тому числі внутрішні потрясіння та політична напруга, призводили до тимчасових девальвацій євро та спекуляцій щодо майбутнього країни в ЄС.

что это за дичь?
евро колебался против евро?

Опубліковано
23 минуты назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Ну, як вам 13 лютого ?☝️ p.s. другий раз, в цьому 2025 році я попереджав вас усіх , а саме 4 лютого  .........p.s. Моцарт фіксуємо ,шо і на цей раз прогноз "ІНТРИГА" збулась,буду вдячний за чесну відповідь,або просто коментар ? 

Хочете чесно? Я щиро радію за Вас, правда. Але "так буде не завжди". Це не я сказав... це задовго до мене... 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...