Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
4 часа назад, Digger сказал:

Опт Киев 41.82 синий берут 

Но я солью немного по 42. 4 

Жду пока 

Спасибо за смелость и за реальный прогноз.Вы из не многих,которые делаете прогнозы.Правильные или не правильные,время покажет.Но в этом и смысл этой ветки...

Опубліковано:
7 минут назад, сказкин сказал:

Спасибо за смелость и за реальный прогноз.Вы из не многих,которые делаете прогнозы.Правильные или не правильные,время покажет.Но в этом и смысл этой ветки...

Сливаться надо где-то от 43. Иначе просто будет похоже на возню 

Опубліковано:
5 годин тому, Аид сказав:

42 было в июле, но никак не в феврале

Я ще раз кажу,непредирайтесь до місяця,рік то 2022,я єдиний тоді тут топив за гривню,хотя ніхто не вірив в стабільну гривню +-,тут більшість вже чекала краху гривні,дехто і дефолту,небуду розписувати поіменно,самі знаєте,і свої слова я закріплював скрінами гривневих депозитів,хоча тут казали що моя гривня перетвориться у фантіки,і висміювали мою позицію,і Андрія Пишного всерйоз несприймали,але визнати ніхто цього нехоче,ще писали тут що партнери ,союзники кинуть нас,грошей недадуть,хотя я дальше на своїм стояв ,і писав що дадуть,що ніхто нікого неполишить,можна найти ці всі пости ,неполінуватись,але для чого ,і так незацінете,головне мінусанути мене,так би мовити насолити,але то таке,кожен знає за ким правда.....

Опубліковано:
9 часов назад, Digger сказал:

Опт Киев 41.82 синий берут 

Но я солью немного по 42. 4 

Жду пока 

Не жду выше /42.0, а по офиц. курсу выше 41.6- 41.8 до конца мес . Такие скачки НБУ как на 42.4 не нужны, да и закон о налогах президентом ещё не подписан. 

Опубліковано:

по 50 не хотели в Херсоне в оккупации?

а кто-то нормально зарабатівал, бо тогда еще можно было гонять через посты туда-сюда

Опубліковано: (змінено)
18 часов назад, jgrok76 сказал:

Не жду выше /42.0, а по офиц. курсу выше 41.6- 41.8 до конца мес . Такие скачки НБУ как на 42.4 не нужны, да и закон о налогах президентом ещё не подписан. 

Я жду уровня. А когда он будет - в декабре или позже, мне не важно...

Змінено користувачем Digger
Опубліковано:
1 час назад, asti сказал:

Интересно, вопрос к знатокам, куда пойдет курс с понедельника?!

Кто что думает?

Останнім часом по понеділках вверх ходили,  а враховуючи гривневий потік від так званої чорної пятниці, можемо дістати поштовх на готівці. 

• Лайк 4
  • Дякую 2
  • Подобається 2