Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я не знаю про яку бідність пише Моцарт,бачу пожвавлення у сфері торгівлі,відносно значне у порівнянні з минулим роком,люди охотніше стали розлучатися з грошима, сподіваюсь що все так і продовжиться в тому ж дусі. По курсу не бачу істотних змін(більше 27.5),а весною літом вірю в 26-25-помрію про 24.5

Опубліковано
2 часа назад, Кремень сказал:

Ну мріяти завжди можливо а деколи навіть і корисно, бо це навіть трохи полегшує життя і декому навіть додає оптимізму :) але від реалій сьогодення за мріями не сховаєшся. Тому Моцарт правий що справи в торгівлі таки кепські якщо не брати до уваги харчі та одяг із секонда. 

Якщо у Вас шановний інше бачення то в мене до Вас всього 2 питання :  1) Ви бачите що люди стали більше витрачати як покупець чи як власник магазину або торгової мережі? Якщо ви покупець, то питань в мене більше немає. А якщо Ви підприємець, то  2) в якій сфері торгівлі зараз так гарно пішли справи?  ;)

Ну а на рахунок майбутнього курсу, то зважаючи на те, що в бюджет 2017 офіційно закладено курс вище 27, то я навіть уявити собі не можу НАВІЩО його можуть опустити нижче цієї позначки наступного року? Я вже навіть не ставлю питання за рахунок чого опускати? А просто питаю навіщо? Бюджет наступного року і так страшнно дефіцитний, а якщо ще й курс знизити,  то дефіцит ще збільшиться Ви хоч це розумієте коли мрієте про свої 24.5? :blink:

як власник невеличкої міні-мережі середнього сегменту.

Опубліковано
1 час назад, Кремень сказал:

Ви хоч це розумієте коли мрієте про свої 24.5? 

Вот я со стороны смотрю и получается, что все это понимают. И думаю - неужели нам вот так просто, предсказуемо, без разводов сделают 27,2? Ведь если все это понимают - то должно быть как-то по другому.

Например сначала 24,5 потом 30 и вышло 27,25. Но это тоже банально. Поэтому я бы не исключал все возможные варианты и держал нос по ветру.

Опубліковано
2 минуты назад, Vlad-i-mir сказал:

Вот я со стороны смотрю и получается, что все это понимают. И думаю - неужели нам вот так просто, предсказуемо, без разводов сделают 27,2? Ведь если все это понимают - то должно быть как-то по другому.

Например сначала 24,5 потом 30 и вышло 27,25. Но это тоже банально. Поэтому я бы не исключал все возможные варианты и держал нос по ветру.

Тогда просто ответьте мне на один вопрос :  когда в последний раз курс заложенный в бюджет РЕАЛЬНО удерживался? (кроме искусственно удерживаемых некогда железобетонных 8,05) ;) Не думаю что в этом году, эту "традицию" удасться изменить, а значит 27,2 далеко не наше фсё ;)

Опубліковано
19 часов назад, Serg1982 сказал:

Загнать доллар вверх,существенно выше рыночного,(ну как с 23 на 27)

Что значит загнать выше рыночного? Пока на рынке продают-покупают по 27, где-то в тайных масонских подвалах отгружают бачи по 23? Ну бред ведь.

2 минуты назад, Кремень сказал:

Тогда просто ответьте мне на один вопрос :  когда в последний раз курс заложенный в бюджет РЕАЛЬНО удерживался? (кроме искусственно удерживаемых некогда железобетонных 8,05) ;) Не думаю что в этом году, эту "традицию" удасться изменить, а значит 27,2 далеко не наше фсё ;)

Да не нужно уже ничего прямо изо всех сил удерживать. На курсе 8 в 16 поверить не могли, а сейчас 27 им далеко не все...

Опубліковано (змінено)

Я не спорю, что по классике раз заложили 27,2, то должен быть средний порядка 28-28.5. И я рассматриваю это как основной вариант, впрочем как и большинство.

Но вот представьте, что он будет 26 или еще ниже. Вот это действительно развод большинства :)

Как правительство при этом выкрутиться, это другой вопрос. Варианты у него есть.

Я это все к тому, что когда население уже точно уверенно "что такого не может быть", все равно надо держать в уме, что может.

При 8 не может быть 24, при 24 - 40, а при 40 - 22 уже точно никогда не будет....они же бюджет не выполнят....

Змінено користувачем Vlad-i-mir

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...