Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
20 минут назад, orest777 сказал:

Крім врожаю і цін на сг є і неочікуваний ріст металургії, ІТ і туризм та внутрішня рекреація, як мінімум. Трохи змінена ситуація на митниці та незначний реекспорт капіталу.

наши пока до дефолта не докерманятья - для кого-то будет "не так и плохо".

додам хотя читать как выдают на гора очередное  "не так и плохо" очень познавательно.)

Опубліковано: (змінено)
20 минут назад, orest777 сказал:

Вітаю. Я хотів сказати тільки те, що сказав. Я допускав, і обгрунтовував свої слова, що до кінця цього тижня продаж на готівці міг опуститися під 28.

Про жовтень і далі я також все чітко висловив і про сезонність, і про залишки на рахунках місцевих громад, і про основні сезонні фактори до кінця року. Не треба мені приписувати того, що я не говорив.

Я приводжу конкретні статистичні дані стану економіки імпорту експорту, залишків енергоносіїв-газу і тд, вони трошки більше позитивні, хоч і негативу вистачає. Роблю це для того, щоб вгадалки і хотілки письменників які активізувалися (також сезонно) були краще контрастовані з обєктивним станом справ. Адже якщо тільки копатися в негативі (позитиві) і не бачити загальної картини - то обєктивність таких роздумів-прогнозів як у зламаного годинника. А ще є й формуючі фактори сезонності, які можуть впливати на звичний в останні роки хід подій. Для максимальної обєктивності потрібна повна картина і максимальна обєктивність.

Крім врожаю і цін на сг є і неочікуваний ріст металургії, ІТ і туризм та внутрішня рекреація, як мінімум. Трохи змінена ситуація на митниці та незначний реекспорт капіталу.

Насправді, для писання тут мушу викроювати час, тому, з привеликим задоволенням не буду цього робити (жодних додаткових бонусів це мені не приносить уже давно), якщо товариство так хоче. А ви лякайте тут одні одних до посиніння...

Якщо ви  наводите  статистику треба  і власний  висновок робити, а ви боїтеся, бо  останнього часу  помиляєтесь  в своєму  прогнозуванні  ,а  констатувати вже   факти , та    посилання  на щось раніше   вами  написане , чого  я не бачив, то це мабуть  трохи  бути не в темі  справ.  на що вам  вже  трохи  натякають.

Змінено користувачем Перес де Куэльяр
  • Лайк 2
  • Подобається 4
  • Не подобається 20
Опубліковано:
40 минут назад, orest777 сказал:

Вітаю. Я хотів сказати тільки те, що сказав. Я допускав, і обгрунтовував свої слова, що до кінця цього тижня продаж на готівці міг опуститися під 28.

Про жовтень і далі я також все чітко висловив і про сезонність, і про залишки на рахунках місцевих громад, і про основні сезонні фактори до кінця року. Не треба мені приписувати того, що я не говорив.

Я приводжу конкретні статистичні дані стану економіки імпорту експорту, залишків енергоносіїв-газу і тд, вони трошки більше позитивні, хоч і негативу вистачає. Роблю це для того, щоб вгадалки і хотілки письменників які активізувалися (також сезонно) були краще контрастовані з обєктивним станом справ. Адже якщо тільки копатися в негативі (позитиві) і не бачити загальної картини - то обєктивність таких роздумів-прогнозів як у зламаного годинника. А ще є й формуючі фактори сезонності, які можуть впливати на звичний в останні роки хід подій. Для максимальної обєктивності потрібна повна картина і максимальна обєктивність.

Насправді, для писання тут мушу викроювати час, тому, з привеликим задоволенням не буду цього робити (жодних додаткових бонусів це мені не приносить уже давно), якщо товариство так хоче. А ви лякайте тут одні одних до посиніння...

Есть ложь...Наглая ложь...И есть статистика..

(Бенджамин Дизраэли).

Вы поняли о чём я...

Ту статистику придумали статисты.... для миллионов лектората..Показать улучшения!! :)

• Лайк 3
  • Дякую 1
  • Не розумію 2
  • Подобається 2
  • Не подобається 3
Опубліковано:
1 час назад, Lucius сказал:

Ракета стартувала.

Є така ймовірність продовження  росту і на наступному тижні  навіть вихід з коридору 00-50  .Початок місяця репатрианти будуть скуповувати валюту ,а  також виплата Мінфіна  по ОВДП ,майже такий об"єм як і  15 серпня, що    добавить  попит  на  валюту .

• Лайк 1
  • Дякую 3
  • Подобається 4
  • Не подобається 10
Опубліковано: (змінено)

Прогноз на 2018 год ...нарисован в декабре 2017. По сути уже можно сравнить на сколько он сбылся, и проверить насколько совпадет в оставшиеся месяцы .

Зеленые линии( вверх) - гривне хорошо , синие линии (вниз) - гривне плохо.( чем больше синих линий - тем хуже )

Я например исходя из графика , вышел из гривны и депозитов до 26.06.( а заходить начал на пиках негатива в начале )

27.09.jpg

Змінено користувачем turboo
  • Не розумію 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 1
Опубліковано:
39 минут назад, turboo сказал:

Прогноз на 2018 год ...нарисован в декабре 2017. По сути уже можно сравнить на сколько он сбылся, и проверить насколько совпадет в оставшиеся месяцы .

Зеленые линии( вверх) - гривне хорошо , синие линии (вниз) - гривне плохо.( чем больше синих линий - тем хуже )

Я например исходя из графика , вышел из гривны и депозитов до 26.06.( а заходить начал на пиках негатива в начале )

27.09.jpg

Цифры зачем закрасил?

Опубліковано:

Привет всем, вопрос от совсем далекого человека всех этих скачков, планирую продать 20 000 дол и вложить часть сумы в покупку недвижимости, остальное кредит. Все для себя, проф. этим не занимаюсь.

Подскажите когда может быть максимальный пик?

Я знаю что предсказания дело не благодарное. Прекрасно понимаю что здесь нет экстрасенсов. Но все же... Жду грань 30, наверное больше не будет.

Опубліковано:
50 минут назад, turboo сказал:

27.09.jpg

Прикольный конечно у Вас график,:) но мне не понятно, почему там у Вас было "гривне плохо", если с марта по август курс на ЧР был в диапазоне 26 - 26.5.

Опубліковано:
15 минут назад, vovkin18 сказал:

Прикольный конечно у Вас график,:) но мне не понятно, почему там у Вас было "гривне плохо", если с марта по август курс на ЧР был в диапазоне 26 - 26.5.

Наверное потому ,что он написан в декабре 2017( и опубликован в ютубе)... и потому, что с 23.03 по 14.04 был скачек с 26 до 26.5.