Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
10 минут назад, Philips2012 сказал:

мене турбує саме долар. Гривень не маю))))))

Думаю пока переживать не стоит .. До выборов в США все будет стабильно, любой ценой ..а потом все может быть ....

Опубліковано:
26 минут назад, Philips2012 сказал:

Сдайте весь доллар и не Турбуйтесь ))). Поддержите экономику Украины 

Опубліковано:
23 минуты назад, Philips2012 сказал:

Помните бородатый анекдот когда Петька говорит Василию Ивановичу что его "Гондурас беспокоит"

Так что не "трогайте" доллар - не будет беспокоить🤪

Показывал какой максимально возможный может быть курс зеленого к гривне - мы как раз на полпути

Опубліковано:

Тим часом за київським часом в 21.00 Трамп дасть прес конференцію і можливо введе надзвичайний стан.. Якщо введе НС, то можливий обвал ринків і наймовірніше буде рецесія а фрс просто дурно спалить долар..

Шутка шутками) але ситуація дуже незрозуміла і небезпечна яка хз до чого приведе.

Плюс того вся економіка світу чуть не в китаї а в китаї зараз ніби все норм.. Плюс змінився орієнтир торгівлі за 30 років... І здебільшого торгує азія і європа, а європа і китай експортує на сша. Якщо сша кіданути то по ідеї можна залатати диру іншими споживачами.

І валюта як долар в азії і європі і арабам не дуже треба...

Боюсь щоб супер державу не кинули і долар в фантікі не перетворився... це якщо логічно подумати.

Опубліковано: (змінено)
1 час назад, kyrymax сказал:

Ритуальный бизнес - беспроигрышный вариант

Не понимаю таких людей, строить бизнес на чужом горе! 

Лучше маски начните шить или самогон гнать, и руки при деле и клиенты спасибо скажут. 

Змінено користувачем ANNAMILF
Опубліковано:
2 часа назад, _Lisa_ сказал:

мда, зайшла я назад доволі вдало (по курсу покупки), щось очікувала зовсім інший хід подій, але паніка робить свою справу.....+ є але не той на який розраховувала....пару тижнів не роблю ніяких операцій, сиджу в валюті і не рипаюсь))))

P.S. і щось підказувало так не робити, але.....👰

Думаете это в теме ветки интересно что Вы там делаете???

Если каждый будет озвучивать что он сделал за сутки??

• Лайк 1
  • Хаха 2
  • Подобається 5
  • Не подобається 6
Опубліковано:

"Украине нужно обратиться к МВФ из-за кризиса - НБУ

Нацбанку не хватит резервов, чтобы противостоять экономическому спаду. Правительство должно принять "программу антикризисных мер", считает глава НБУ."

https://korrespondent.net/ukraine/4204286-ukrayne-nuzhno-obratytsia-k-mvf-yz-za-kryzysa-nbu

Вот это поворот!